Moja Crvena Zvezda
Домаћи шампионатФудбал

Ковачевић: Верујем у све победе до краја!

Младом играчу Црвене звезде Александру Ковачевићу прво место и поглед са висине на остале ривале итекако прија.

Он је у изјави за „Спортски Журнал“ истакао да је Звезидна рачуница јасна – свих 11 победа до краја шампионата гаранција су повратка титуле на Маракану. Међутим, то је лакше рећи него учинити.

– Не бих се бавио фудбалом и играо у клубу какав је Црвена звезда да не верујем у све победе до краја. Не заносимо се да ће бити лако, али атмосфера у екипи и квалитет саиграча дају ми за право да освајање још 33 бода сматрам за реалну мисију – рекао је млади репрезентативац Србије.

Иначе, Ковачевић неће имати право наступа у наредном колу против Доњег Срема, јер је добио четврти жути картон на утакмици са Радничким 1923.

Повезане вести

8 comments

Fornicator мар 18, 2014 at 21:05

E, kad ovako nešto čujem, jasno mi je koliko ima mozga onaj čija je izjava – u istoriji kluba nismo nanizali preko 10 pobeda, a on računa na još 11, što bi bilo ukupno preko 20 uzastopnih?! I to treba da napravi, ako ćemo pošteno, jedna od najgorih ekipa koju smo ikad imali? Manje bombastičnih izjava, nego svedite vi kikseve na dva ili tri do kraja, i puna kapa…

Reply
... мар 18, 2014 at 23:21

To jest gotovo nemoguca mislija, ali veze ti nemas sa fudbalom ako smatras da ekipa sa: Ninkovicem, Kovacevicem, Milijasem, Mrdjom, Mijailovicem, Pavicevicem, Lazovicem, Petkovicem,Pecnikom, Kasalicom jedna od losijih koje smo imali

Reply
Fornicator мар 18, 2014 at 23:49

Šta ću, nisam ja kriv što pamtim decenijama unazad. Vama mlađima je lako – reper su vam Žiga i Pantela.
Nemoj da se ljutiš, ali nabrojao si bar pet igrača koji pre pet-šest godina (a kamoli deset ili dvadeset) ne bi mogli ni u Vojvodini da igraju.

Reply
... мар 18, 2014 at 23:59

Prvo nisam mlad. Unazad 10 godina, samo generacija sa Bastom, Lukovicem… bila je bolja. A i kroz istoriju smo imali losiju ekipu, mada ne mozes porediti ligu koju smo igrali u SFRJ i sada. A 10 igraca koje sam nabrojao niti jedan nije los kao sto ti govoris. Mladi reprezentativci, bivsi ili sadasnji reprezentativci svojih zemalja. To sto si ti zadojen nekom mrznjom i imas potrebu da uvek nesto osporavas to je druga prica, ali ne bi da se raspravljam.

Reply
Fornicator мар 19, 2014 at 00:46

OK, ako nisi mlad, ali ipak verujem da si prilično mlađi od mene. Rekao sam da je ovo jedna od najgorih a ne najgora ekipa koju smo imali. Sa tim se možeš slagati ili ne slagati, ali nemoj da ispadne da sam rekao ono što nisam, molim te. Od igrača koje si nabrojio, evo neka bude po najblažem kriterijumu, bar za Pavićevića, Pečnika i Kasalicu sam siguran da nisu za iole ozbiljan tim, a sasvim sigurno i još neki koji fudbal znaju ali su na amaterskom nivou fizičke spreme.
A da li sam ja to stvarno „zadojen mržnjom“ pa izmišljam loše stvari, ili su one zaista gore nego ikad u voljenom nam klubu, to neka odluče drugi, da se nas dvojica ne raspravljamo, kako ti reče.
Sve najbolje.

Goran137 мар 19, 2014 at 00:50

Nemoj da pricas o necemu ako nisi informisan.Cuj nismo vezali 10 pobeda u istoriji kluba,pa Slavoljub Muslin je vezao 17 pobeda od Februara do Juna 2000. Tako da ovaj momak ima pravo da veruje da Zvezda to opet moze uraditi,uostalom i ako ne pobede sve nece biti smak sveta ali zasto ne verovati da se moze sve sa Delijama,ko ne veruje ne treba ni da igra…I dodao bih jos da se slazem sa … Zvezda ima jednu od boljih ekipa u zadnjih 10-ak godina uz 10 igraca koje je on nabrojao dodao bih jos: Rajkovica,Daudu,Aruha,Milunovica,Savicevica,Kelhara.Sigurno nismo imali jacu ekipu zadnjih 10-ak godina osim mozda one sa Lukovicem,Bastom,Zigicem,Jankovicem,Pantelicem…

Reply
... мар 19, 2014 at 01:08

To je ekipica za nasu ligu ekstra. Solidno smo popunjeni na svim pozicijama. Sto se izjave Kovacevica tice logicno da kao igrac Zvezde najavljuje i ocekuje sve pobede. Mislim sta ces u Zvezdi ako ne ides na pobedu.

Reply
Goran137 мар 19, 2014 at 04:10

Normalno o tome ja pricam,mi smo brend i ime uprkos svim problemima i trebamo uvek da idemo na pobedu i nek’ nas se plase i ovako kada smo u problemima a pogotovo kada izadjemo iz njih i budemo jaki kao nekad 🙂 Pa grobari da nisu doveli onih nekoliko pojacanja iz Vose i Lazovica na pocetku polusezone sad bi bili 3-4 i borili bi se za Evropu a o tituli bi mogli samo sanjati a ipak su jos pre pocetka polusezone njihov trener,igraci,uprava izjavljivali i najavljivali idemo na sve pobede,15 od 15 itd,znaci iako su znali da ce se mozda vec na prvoj prepreci saplesti sto se i desilo u Pazaru oni su sami sebi podizali moral i hrabrili se,bez obzira sto ne znaju da li ce pobediti sve do kraja…Znaci idemo sve pobede do kraja i ne samo to nego i sledece sezone da nastavimo niz 🙂

Reply

Leave a Comment