Moja Crvena Zvezda
ВажноКошаркаНајновије

Најава: Кошаркашице гостују у Старој Пазови

Кошаркашице Црвене звезде у суботу играју меч 23. кола Прве женске лиге Србије на гостовању против екипе Старе Пазове. Утакмица се игра у Хали Парк са почетком у 20 часова.

Црвено-беле су се тријумфом против Шумадије вратиле на победнички колосек, а само 48 часова касније очекује их нова утакмица у домаћем шампионату. Екипа је деловала моћно на мечу против крагујевачког тима, а тренер Драган Вуковић у финишу меча је пружио шансу јуниоркама и кошаркашицама са мањом минутажом ове сезоне. Александра Црвендакић је у досадашњем току шампионата први стрелац, тројкаш и МВП екипе, док су Тина Јовановић и Иванка Матић поред одличног учинка у нападу задужене и за велики број скокова, што је често одлучујући фактор на путу до победа. Александра Станаћев је покретач свих акција екипе и убедљиво је прва на листи најбољих асистената у лиги. Црвено-беле су четири кола пре краја лигашког дела друге на табели са 19 победа и три пораза и највероватније ће са те позиције и стартовати у плеј-офу.

Екипа Старе Пазове је последња у шампионату са само једним тријумфом у 22 рунде такмичења. У тиму немају кошаркашицу са двоцифреним учинком у поенима. Главне полуге тима су Зорана Николић и Јелена Трифуновић, а ту су и некадашње Звездине играчице, Оливера Гапић и Тијана Дијан. У првом делу сезоне црвено-беле су у Београду убедљиво славиле резултатом 93:49.

Очекује се још једна убедљива Звездина победа, а уколико буде прилике већу минутажу ће добити и неке од талентованих јуниорки Црвене звезде, које су прошле недеље попут првог тима заузеле друго место у регионалној лиги.

Стара Пазова – Црвена звезда

15. март 2014, субота

Хала Парк, Стара Пазова

20:00 часова

 

Повезане вести

1 comment

Danilo -Podgorički "Delija" мар 14, 2014 at 07:30

Idemo prvakinje Evrope! Najači smo.

Reply

Leave a Comment