Moja Crvena Zvezda
ВажноФудбал

Оњило није задовољио, Лилестрем га неће

Високи нападач Црвене звезде Ифеани Оњило неће наставити каријеру у Лилестрему.

Како сазнаје „Спортски Журнал“ норвешки прволигаш је обавестио Оњиловог менаџера да није задовољио приказаним, па га самим тим неће ангажовати.

Нигеријцу преостаје да се бори за место међу 18 кандидата за утакмице, и да се наметне тренеру стручног штаба Славиши Стојановићу.

Оњило је претходне недеље боравио у Норвешкој, где је одиграо пробну утакмицу за Лилестрем. Тренер те екипе Магнус Хагланд је био задовољан његовим издањем, али није било све на њему. Коначан став је био на седмочланој клупској комисији која је донела лоше вести по Оњила.

На Маракани су били заинтересовани да се ослободе плате скупо плаћеног нападача, јер он тренутно није у плану стручног штаба.

Повезане вести

13 comments

Napaljena Zvezdasica :* мар 13, 2014 at 20:53

a delovao mi Onjilo kao dobar napadac brz , visok , jak jes da ne zna bas sa loptom ali valjda se moze nesto od njega napraviti …….

Reply
DENDA мар 13, 2014 at 17:15

vec vidim da ce nas i ovaj tuziti uskoro a gori je od onog asamoe, pa da li ce neko da odgovara za ovo, pa sta se desava vise ko prati igrace koji treba da potpisu za nas, pa zar cemo dovoditi svakog indijanca koji nam slucajno da go, ima li kraja ovoj politici oko dovodjenja pojacanja, i sta sad i onjila moramo placati iako ni loptu nije sutnuo na marakani. strasno ali nije on kriv…….. krivi smo mi.

Reply
cz мар 13, 2014 at 16:32

DA LI JE OVAJ STOJANOVIC NORMALAN?IGRA SE SA GLAVOM,definitivno pojma nema.Prvo stalno mjenjanje formacija,igraca,tandem Milijas-Gogic pa i samim tim o njegovoj strucnosti govori i to da drzi Milijasa pored svih greska pa sad i ovo? Covjece Boziji,imas Aruha,kakav je ovo potez? Isto kao i Vesovic,ni kriv ni duzan Pecnik ce da bude zrtva kritika.Sta sve necu dozivjeti,ima tim ima igrace a ne zna da ih uklopi i to samo govori o njegovom znaju,pa da ne spominjem njegove zahtjeve da se citavo drugo poluvrijeme branimo! http://www.mozzartsport.com/vesti/iznudjeni-eksperiment-pecnik-igra-desnog-beka/72367

Reply
Marko мар 13, 2014 at 18:13

Citam i ne vjerujem,pored dva igraca koje ima na raspolaganju prvenstveno Aruha on radi nesto sto niko ne bi.Jos ako Milijas dobije mjesto umjesto Tenka,ma ne zelim ni da pomisljam niti da gledam na sta ce to da lici svaki put nesto novo kao da ne zna sta hoce.

Reply
lpool мар 13, 2014 at 14:58

Njega moramo da se oslobodimo i vidim samo 2 nacina da to uradim.. pod a) da ga uvaljamo nekom klubu iz irana,azerbejdzana za smesne pare i da budemo u minusu ili pod b) da mu nadjemo neke ku*ve da mu se podigne samopouzdanje i da ga ubacujemo u svakoj prilici kada je utakmica resena ne bi li se trgnuo..

Reply
xyz мар 13, 2014 at 13:47

da li stvarno mislite da je Onjilo placen 450k… na Transfermarketu je taj iznos 190k znaci neko si je opet trpo procente u dzep!!

Reply
mariachi мар 13, 2014 at 21:48

Pacen je 190k a razlika od 450k otisla je u necije dzepove (valjda) .

Reply
Senad мар 13, 2014 at 13:42

Nije mi jasno zasto ga nisu dali na pozajmicu nekome,evo Javor bi ga vjerovatno uzeo za polusezonu.Pa sve i kad bio na nasem platnom spisku,barem bi igro i uspjeli bi ga prodati na ljeto.Ne moramo uzeti 400 hiljada,daj sta das,jer ocigledno nece igrati za nas.A ovako i on ce trazi raskid ugovora na stetu kluba,pa ce da nas tuzi i bice jos jedan u nizu koji nas je debelo kostao, a na terenu je Zvezdi doprinio taman koliko i ja ili ti koji citas ovaj komentar(osim ako nisi igrac prvog tima 😛 )

Reply
Fornicator мар 13, 2014 at 13:03

Važno je da je nas „zadovoljio“. Drugi očigledno nisu tako mudri, pa ne vide njegov vanserijski kvalitet…

Reply
Aleksandar мар 13, 2014 at 12:27

To samo mi možemo da platimo skupo. Drugi nisu toliko bogati pa da bacaju pare kao mi. Zato i jesmo u tolikom dugu. Sad bi trebalo prozvati i pozvati na odgovornost onoga ko ga je doveo.

Reply
Mani мар 13, 2014 at 12:14

Da su bar dali 150, 200 hiljada pa da odma to prosledimo Javoru kao onaj procenat, da bar njima ne dugujemo vise…

Reply
mariachi мар 13, 2014 at 12:05

Zamalo! Naletece opet neka budala. opusteno :mrgreen:

Reply
misi'm мар 13, 2014 at 11:44

Bas cudno da im ne odgovara covek od 400 000, mislim on je tako dobar irac, mislim Lilestrom je tako dobra ekipa :(, daj bre, uzmi te ga za dz.

Reply

Leave a Comment