Moja Crvena Zvezda
ВажноФудбал

Звезда уплатила новац Асамои

Како пише „Спортски Журнал“ клуб са Маракане је уплатио новац на рачун Натанијела Асамое, због дуговања из периода када је носио дрес Црвене звезде.

Све жалбе црвено-белих су биле одбијене, па је клуб морао да исплати фудбалера из Гане са око 200.000 евра.

Асамоа је дошао у клуб 1. фебруара 2012. године, а растао се 8. августа 2013. У том периоду је одиграо 12 званичних утакмица а постигао само један гол,.

Тренутно је члан прволигаша из Гане Медеаме.

Повезане вести

10 comments

Čiča мар 12, 2014 at 20:43

Još nešto moramo znati a to je da država ne daje pare ni jednom sportskom klubu pa ni FK Crvena Zvezda. Ovo su priče koje se lansiraju od strane JSD i njegovog predsednika a propagira ih SOS kanal. Klubovi mogu da se finansiraju od strane svojih gradova a država finansira samo reprezentativni sport. Ovo je uređeno zakonom.

Reply
Čiča мар 12, 2014 at 20:39

Proćitao sam predhodne komentare i vidim da većina nas ne razume stvari i da izvlači pogrešne zaključke. Prvo da razjasnimo situaciju oko 600.000 do 700.000 eura za licenciranje. U pitanju su dugovanja koja postoje uglavnom prema bivšim igračima i trenerima.Nigde nije rečeno da je ova suma isplaćena poveriocima. Najverovatnije je sa njima potpisan sporazum o odlaganju roka plaćanje. Zatim kada je u pitanju blokada računa od strane Stojadinovića nigde nije rečeno da je ova blokada skinuta odnosno da je Stojadinović isplaćen. Račun FK je i dalje u blokadi. Znači da tih nekih oko milion eura nije obezbeđeno niti je isplaćeno. Verovatno su obezbeđene pare za igrače i zaposlene. A ako je ova informacija tačna sada i pare za Asamou. Verovatno da on nije bio spreman da odloži naplatu svojih potraživanja.

Reply
ncz мар 12, 2014 at 18:25

bio na probi,a Robi posle priprema reko moze da potpise ugovor,a njegove kvalitete potvrdio Stevanovic iz partizana,strasno!!!!!!!!!

Reply
ncz мар 12, 2014 at 18:23

asamoa hvala ti za sve 😀

Reply
DENDA мар 12, 2014 at 17:33

e moja namucena zvezdo, pa zar i ovaj indijanac izvuce pare a loptu nije sutnuo, pa on ni marakanu nije video. ima li kraja ovome dokle bre vise.

Reply
Spartanac мар 12, 2014 at 11:03

Zasto ne izadje potpredsednik kluba za Finansije ,Nebojsa Covic i ne pojasni nam malo te finansiske tokove u psodlenjih mesec dana!!!!!!!???
-Prvo……dva meseca jurimo pare da bi platili skoro 600 000 ili 700 000 eura za licenciranje igraca(mahom smo nade polagali u pare od transfera Matica u Celsi da ce to da pokrije)…i to smo lagano isplatili…..
Zatim dva dana pred istek roka…..Stojadinovic pusta menicu od 360 000 eura….(a ocigledno zna odlicno situaciju u klubu)…..i mi ,koji dva meseca jurimo pare za licencu,ZA DVA DANA NALAZIMO I PARE ZA STOJADINOVOCA!!!!!?? ❗ …..Zatim…..Asamoa nas tuzi…..spor traje….i nakon sto smo iskresirali skoro milion eura pre mesec dana…..komotno,bez pompe placamo 200 000 za Asamou….A ni jednog prodatog igraca na zimu……jos se isplacuju plate igracima…doduse smanjenim platama…ali i to su velike pare!!!!Mislim da bi bilo lepo da admini…i ovog sajta….i drugih….zvezdaska javnost…malo pritiske da se transparentnije javi …jel….postoje opcije koje se nama zvezdasima nece svideti a koje su moguce……
-1.Sta ako se klub dodatno zaduzuje!!!???
2.Sta ako se zaduzuje po burazerskim forama…..pozajmica od 500 000 a da vratimo 800 000,sto je i upropastilo nas klub!??
3.Sta ako je drzava roknula velike pare….tipa 10 ili 20 miliona….A OVI IZ UPRAVE NAMESRNO PRAVE MUKU,KAKO SE BORE…..KAKO SU TO MAJSTORI DA RESE PROBLEM GASE PAZAR…..A SVE TO DA BI ,KONKRETNO,SNS DOBIO NEKE GLASOVE,A U STVARI U KLUBU SU OGROMNE PARE I NIJE NIKAKAVA MUDROST STO ONI RADE!!!???
Iskreno……mislim da su sva tri pitanja vazna….prvo zbog Zvezde,a drugo…da nas bre niko ne majmunise i prodaje m…da za bubrege!
ps.Nema….drzavnu/drustveno treba ukinuti…..ovo u privatnom klubu nema!!!

Reply
Spartanac мар 12, 2014 at 11:06

i da dodam…….Onjilo….Asamoa…..’OCE BRE NEKO DA ODGOVARA ZA TO????????????
Milivojevic….600 000 + 40%!??????MI DA ZADNJEG VEZNOG RADA PLACAMO PREKO MILION EURA!!!!???PA JEL NAM DONEO TOLIKO BEZ OBZIRA KOLIKI JE ZVEZDAS SVAKAKO!??

Reply
mariachi мар 12, 2014 at 12:42

Nece niko otici u zatvor jer sve seze do vrh drzave! Nije probem pohapsiti lopove problem je osuditi ih jer imamo najgore tuzilastvo u svetu! Vesic upropastio KK i FK i dobio glavnu poziciju u gradu a tamo ga je stavio ponocni spasitelj! pa ti vidi… Nece se nista promeniti dok ne ode cela politicka scena od 99 tj posle Milosevica koji su i dalje na vlasti… Bice bolje malo sutra ali treba verovati 😀

Reply
MILAN KG мар 12, 2014 at 17:21

zasto se uvek potencira koliki je neko zvezdas?! kako se to meri ? Milivojevic veze nema on je pretplacen i kad je dolazio kod nas prosecan igrac nase lige nema neki kvalitet koji ga karakterise osim sto je kao sto kazes Zvezdas decko je najveci promasaj Anderlehta on ne moze da igra u tom timu u jednoj belgiji koja je prosecna liga u rangu grcke,Austrije…. kad su ga kod nas dovodili malo se pisalo o njegovim fudbalskim kvalitetima posto ih nema vec se sve usmerilo u propagandu da je veliki Zvezdas.

Reply
laki мар 12, 2014 at 10:47

Koliko mi je drago,toliko se i plasim
Odakle pare odjednom?
Nadam se da se ne zaduzuju jos vise…

Reply

Leave a Comment