Moja Crvena Zvezda
ВажноДомаћи шампионатФудбал

Стојановић: „Очекивали смо тешку утакмицу“

Шеф стручног штаба Црвене звезде, Славиша Сојановић, изнео је своје имресије након утакмице.

– Очекивали смо да ћемо играти тешку утакмицу. Фудбалери Напретка имају свежину, брзину и полет, што је свакако заслуга тренера. Ми смо, с друге стране, катастрофално ушли у меч, без икакве жеље, а после примљеног гола почели смо да срљамо и правимо озбиљне грешке. Обично смо у овом првенству играли боље у првом полувремену, али сада је ситуација била обрнута.

Улазак Милоша НИнковића донео је Црвеној звезди креативност на средини терена, која је у појединим моментима недостајала.

– Обавио сам разговор са Нинковићем пре утакмице и заједно смо се договорили да уђе са клупе. Ковачевић има дуг пут иза себе, играо је за репрезентацију и требао му је одмор. Слично је и са Петковићем, али за њега нисам имао алтернативу – рекао је Стојановић.

Повезане вести

28 comments

CzvBoys мар 9, 2014 at 15:45

Mrdja nam je najbolji igrac.Po meni Milijas mora na klupu.Sredina: Kovacevic pozadi,Ninkovic ispred,Lazovic i Pecnik po krilima!

Reply
Majstor мар 9, 2014 at 14:23

E moj Slavisa pa ti ne znas ni ko ti penale sutira

Reply
Teks Viler ceka titulu мар 9, 2014 at 14:23

Ako smo toliko nezadovoljni posle 4-1,nakon tri vezane pobede i liderske pozicije cekane 502 dana onda…

Reply
Dejan CZ мар 9, 2014 at 14:43

Tuga, ne znaju mnogi sta hoce. Konacno prvi i drzimo to prvo mesto i njima ne valja

Reply
otpisani101 мар 9, 2014 at 12:32

cinjenice su da zvezda ima najbolji tim u ligi…i cinjenice su da stojanovic i nije neki trener…jer sa ovakvom ekipom zvezda igra najkilaviji i najsporiji fudbal u ligi…svi vidimo da pobede donosi kvalitet pojedinaca i cista sreca,a ne sposobnosti i znanje trenera…to sto je prvi i ne znaci mnogo,jer je razlika samo bod a na kraju jesenjeg dela trebali smo imati po kvalitetu bar sedam bodova prednosti…zvezda nema nikakvu igru i cini nam se da je bolje nego jesenas,samo zato sto igra lazovic i donosi kvalitet vise…strepimo za pobedu protiv gotovo svake ekipe u ligi i ne pamtim kada smo poslednji put rutinski nekog dobili…ali sada sta je-tu je,nema vremena da se nesto menja i ostaje nam da se nadamo da ce nam sreca biti saveznik do kraja sezone i da konacno slavimo titulu…

Reply
V Majstorovic мар 9, 2014 at 12:05

Citam komentare ispod i pitam se kakvi smo mi to ljudi? Odakle vam pravo da ovako napadat coveka a svi dobro znate u kakvim je uslovima radio, od kasnjenja zarada, preko otkaza igraca, incidenata sa nama navijacima, uz stalno osporavanje medija, uz medijski linc Zvezde, uz kradju silnih bodova za JSD i vi ovako? Prvo svaka cast svim momcima koji su ostali pod ovim uslovima, trener je sa onim sto ima igradio kakav takav sistem i vidi se ideja u igri. Konacno nam ekipa lici na nesto, svako ima svoj zadatak i obaveze i maksimalno su ih odradili u ove tri utakmice o cemu svedoci 9 osvojenih bodova.Shvatite vec jednom da se Zvezda dize iz pepela, da klub jos nije jak da moze da trpi ovakvo blacenje sopstvenih navijaca, da ovako samo rusite moral ekipi. Shvatite da ove vesti citaju i trener i momci. Umesto sto pljujete po klubu koji volite bolje uplatite koji dinar da mu pomognete u ovim teskim vremenima. Pozdrav drugari.

Reply
delija rs мар 9, 2014 at 11:32

Lalatovic mora uskoro postati trener Zvezde…mozda i od naredne sezone…

Reply
Sladajac мар 9, 2014 at 09:07

Nemamo trenera i igramo na srecu i na ime i renome, naletecemo kad tad na nekog ko ce nas razbiti ako se pod hitno nesto ne promeni. Znam da ovo ne treba da kazem ali ne mogu da cutim : Kod rezultata 0:1 ponisten je cist gol Napretku zbog navodnog opsajda koji nije postojao i dalje komentator nas brani odbranio golman a lopta prosla crtu!!!…

Reply
Teks Viler ceka titulu мар 9, 2014 at 07:41

Strasno je koliko nas narod ima potrebu da nekog satanizuje i progoni!Milijas je na tapetu danas a sutra?

Reply
marko мар 9, 2014 at 02:00

stojim iza toga da ovaj covek ostane do kraja nas trener jer je prvi i neka sad ide do kraja..stim da mora da shvati da ne moze da igra u sistemu 424..nas vezni red je 2 zadnja vezna od koga su oba spora i 2 krila koji igraju po bokovima..pa ne moze pas da ide sa jedne na drugu stranu..gde su veznjaci gde centralni vezni..znaci mesto nikakvog milijasa stavi nineta i lazo i pecnik da vise udju u sredinu..tad ce doci i pas..

Reply
Alex Under мар 9, 2014 at 01:00

JBT, čujete li ovoga, on će izgleda opet s istim timom na teren naredne sedmice. Pa nakantaće nas neko u roku od kolo-dva ovako. Nemaš vezni red, ej, čoveče. Nemaš presing, nemaš trčanje, nemaš pokrivanje i nemaš vraćanje. Unakaziće nas ovaj, svega mi, on samo izvede očekivanih 11 i nada se da ćemo se doveka provlačiti. Biće kasno kad na derbi dođemo sa 5-6 bodova zaostatka.

Reply
dusan мар 9, 2014 at 00:25

losi smo. igraci su ti nespremni i nedisciplinovani. ne mogu da igraju istovremeno i mrdja i dauda i lazovic i pecnik. to je preofanzivna postavka i previse igraca koji ne obavljaju defanzivne zadatke. tome pridodaj i milijasa koji je totalno nespreman i dobices potpuni horor. onda gogic mora da pogine na terenu da bi pokusao da popuni rupe, a kada se stoperi i bekovi suoce sa kontrom protivnika mogu samo da placu. lazovic mora da igra u spicu sa mrdjom ili daudom, a iza moraju da budu gogic, milijas, ninkovic i kovacevic. ne moze da se igra otvorenije od toga jer ne umemo i nemamo snage.

Reply
Guerrini Champion мар 9, 2014 at 00:10

Ono sto je definitivno jeste to da ne znamo da igramo u 4-4-2.Isuvise protivnici imaju prostora kada igramo u toj formaciji.Treba vratiti 4-2-3-1,kao protiv Jagodine.Mrdja je stvarno los trenutno…niti ima hitrinu,niti bilo sta drugo…bar za sada…A Milijasa kritikujte kolko ocete,mozete samo da mu pljunete pod prozor.Moj predlog:
Bajkovic-Petkovic-Kelhar-Pavicevic-Mijailovic-Kovacevic-Milijas-Ninkovic-Lazovic-Pecnik-Dauda!Klupa:Rajkovic-Arauho-Martinovic-Gogic-Savicevic-Kasalica-Mrdja!

Reply
Dejan CZ мар 9, 2014 at 14:10

Komentar bi ti bio odlican da nisi tako iskritikovao Mrdju, ipak je on prvi strelac, a sinoc nije bio los, imao je asistenciju za Daudu. Mrdja nam znaci mnogo, a sto se Milijasa tice tu se slazem. Unazad 2 godine iz kluba nam beze deca od 16-17 godina, zato ovi sto su ostali treba da dobiju malo vise postovanja, a Milijasu se duguje 400.000 sto nije mala cifra, a cuti i radi, dao je 59golova u svetom dresu, a u poslednje vreme retko koji igrac odigra 59 utakmica. Ove sezone 4 gola i 5-6 asistencija. Nije za zadnjeg veznog, on treba da je ofanzivniji. Sve u svemu imamo dobar tim i treba da ga podrzimo, moramo biti slozni jer ne smemo dozvoliti da nas prestignu po broju titula.

Reply
Mani мар 8, 2014 at 23:47

Vidim da svi napadate Milijasa redovno… Jeste da ne igra kao nekad i da je spor ali ne moze on da igra sa Gogicem u sredini… Milijas je najopasniji kad ima iza sebe Kovacevica koji je brz, agresivan i krpi rupe a milijas da bude ofanzivniji gde moze da se ubaci iz drugog plana u sesnaesterac ili da iskoristi priliku za sut.

Reply
marko мар 9, 2014 at 00:48

On ne moze da igra ozbiljniji fudbal! Zato i igra kod nas… Uglavio se, i bole ga…

Reply
Fornicator мар 9, 2014 at 00:54

E, džaba se ljudima priča… Milijaš nije profesionalni fudbaler, shvatite već jednom. Čovek je solidan amater, u najboljem slučaju. Igramo sa igračem manje i bog nas je do sad pogledao, ali ne treba ga izazivati…

Reply
100% мар 9, 2014 at 02:22

Bravo Mani. To se videlo protiv Jagodine, ali ne mozes slepcima objasniti

Reply
... мар 9, 2014 at 13:23

Sta ce ovaj jadnik fornicator kaze da Milijas nije profesionalni fudbaler a coveku se nude ugovori veci nego ovde. Ako nije profesionalni igrac kako dobija ponude 400-500 hiljada po sezoni? Mnogo smo alav narod, samo kritikujemo. Niko ne spominje da su juce katastrofalno odigrali kelhar, Pecnik, Gogic, vec se okomili na Milijasa kao da im je ko zna sta uradio. Podrzite ekipu, sada smo najpotrebniji, jer moramo prekinuti dominaciju komsija, a ne samo da kritikujete.

Reply
marko мар 9, 2014 at 20:42

Pa sto nije otisao ako je imao vece ponude!?
Svi imaju ponude, a kad dodje prelazni rok, niko da ode! Pustite te price! Rekla-kazala!

Reply
... мар 9, 2014 at 23:54

Isto sto i Ninkovic da prekine dominaciju partizana i zato ga jako postujem

aca мар 8, 2014 at 23:24

Mislim da trener odradjuje dobar posao i skroz ga podrzavam. Robi je zaostajao za partizanom po desetak bodava sa dosta boljim tim nego sto sada imamo, imao je jednog Evandra, Kadua, Borhu, Tosica, dosta dobrih odbrambenih igraca.

Reply
Црна Гора ЦЗВ мар 8, 2014 at 23:34

Vala taj tim nikako ne moze bit bolji od ovoga sad.Ovo je najbolji tim jos od ere Zigica i Pantele.

Reply
Zarko мар 8, 2014 at 23:16

Samo ti stavi Milijaša i Gogića pa će svi imati brzinu i polet protiv nas. Naročito Milijaš, i one kvalitete koje je imao iz prekida su sada nikakvi, a o brzini i učestvovanje u igri ne treba trošiti rači, sve najgore… Jednostavno ne mogu da verujem da ima trener koj će staviti Milijaša i Gogića zajedno, jer i njihovi kvaliteti ne mogu doći do izražaja kad igraju zajedno, a njihove mane dolaze do punog izražaja…

Reply
misi'm мар 8, 2014 at 23:57

Ne razumem zasto on izvodi prekide kad se Lazovic oporavio?

Reply
Blejk мар 9, 2014 at 00:56

Niko to više ne razume. Pre su govorili „OK, nije spreman za 90 minuta, ali može iz prekida da reši meč“. Sada kad 9 od 10 prekida izvede katastrofalno, traže se novi argumenti za Milijaša. A nema ih.

Reply
Djole-Jagodina мар 8, 2014 at 22:59

Nemas ti pojma o fudbalu pa se sad ucis!!!Imas li oci da vidis da je problem sredina koju gubimo zbog Milijasa ej covece!!!!

Reply
Brano мар 8, 2014 at 23:14

Nije u pitanju samo Milijaš, istina je da mi nemamo sredinu jer igramo u formaciji 4-4-2. Sa igračima koje mi imamo, medjutim mi igramo 4-2-4, Lazović je klasično krilo, nije vezni igrač, isto tako, ili gotovo isto Pečnik na drugoj strani. Samo Milijaš i Gogić su vezni igrači i to obojica spori igrači. Zbog toga nas svi nadigraju i stvaraju šanse, stalno krivimo odbranu, medjutim uvijek su to kontre gdje odbrambeni igrači vise i nemaju nikakvih šansi. Bez klasična četiri vezna igrača nema igre i dominacije na terenu,

Reply

Leave a Comment