Moja Crvena Zvezda
Домаћа такмичењаОдбојка

Николина Лукић: Многи би волели да нас више не виде на врху, али ми смо и даље шампиони!

nikolina3Одбојкашице Црвене звезде сутра од 19 часова гостују екипи Железничара у Лајковцу, где ће имати прилику да обезбеде пласман у полуфинале плеј-офа првенства Србије пошто су тријумфовале у првој утакмици у Београду. Пред овај дуел разговарали смо са Николином Лукић, једном од узданица нашег тима.

Шта очекујете од сутрашње утакмице?

Очекујем, пре свега, добру и занимљиву утакмицу какве су биле све три одигране са њима ове сезоне. Не желим ништа да прогнозирам, већ само да кажем да ћемо се потрудити да ни у једном тренутку не препустимо Лајковцу да диктира темпо, јер чињеница је да кад ми играмо нашу игру не постоји екипа у домаћем првенству која може тако лако да се носи са нама. Радује ме што смо прошлу утакмицу одиграли добро, то је добар знак за наставак и за, надам се, полуфинале плеј-офа.

Каква је ситуација са Аделом Хелић и Теодором Пушић?

Адела је већ у тренажном процесу, а и Теодора се осећа боље. Мислим да их ускоро можемо очекивати на терену.

Колико је пораз од ТЕНТ-а утицао на самопоуздање екипе?

Тај пораз смо већ заборавиле и сва наша пажња је окренута гостовању у Лајковцу.

Николинa није остала имуна на омаловажавања која прате нашу екипу од самог почетка сезоне.

Хтела бих само да се осврнем на једну ствар и споменем како се поједини новинари опходе према нама. Мислим да нисмо залужиле такве наслове и текстове у новинама, јер ми смо и даље шампиони и освајачи Купа, иако би многи волели да нас више не виде на врху! Али то нам даје мотив да још једном свима покажемо колико можемо!

Повезане вести

Leave a Comment