Moja Crvena Zvezda
ВажноЕвропска такмичењаКошарка

Радоњић: „Битна победа“

Црвена Звезда савладала је Лијетувос Ритас резултатом 88:82. Мишљења су поедељена, неки су задовољни, неки сматрају да је могло боље. Ипак, тренер Дејан Радоњић спада у ове прве, истичући да је његов тим остварио битну победу. Он је пре свега желео да се захвали навијачима.

„Хтео бих да се захвалим навијачима који су направили сјајан амбијент. Лијетувос Ритас је у добром статусу у последње време, у резултатском налету. Ми смо јако смо лоше започели утакмицу, дозволили смо им да своје квалитете искористе. Примили смо чак 27 поена у првом периоду. Након тога смо заиграли боље, направили искорак посебно у трећој четвртини без обзира што је и тада било недопустивих грешака.“

Он наводи да је на утакмицу доста утицало и неискуство неких његових играча.

„Дошли смо до предности коју смо из неискуства изгубили. Могла је разлика да буде и мања, али и већа. Задовољан сам резултатом. Ово је јако битна победа. Морамо поносно да истакнемо да смо изашли на терен са четири јуниора. Желели смо да победимо добром игром у не баш идеалним околностима, али са идејом да дамо све од себе пред нашим навијачима. Евидентно је било да постоји неискуство појединих играча у оваквој ситуацији када је сваки кош битан. Правили смо грешке и дозволили противнику да то користи. Али, можемо рећи да је ово била добра школа за нас, а посебно за оне који су први пут осетили овакву утакмицу“, закључио је Радоњић.

Повезане вести

3 comments

bale мар 6, 2014 at 15:45

uopšte ne brinem za pobjedu u viljnusu, samo pod jednim uslovom-da ne igra radenović…

Reply
Бранимир мар 6, 2014 at 16:18

Мораш ли?
Ја бринем!

Reply
bale мар 6, 2014 at 23:12

nemaš razloga, samo da se ispuni uslov koji sam naveo….

Reply

Leave a Comment