Moja Crvena Zvezda
ВажноФудбал

Цилиншек: Верујем да ћу добити право на игру

Саша Цилиншек и даље нема право наступа за ову полусезону, а питање је да ли ће га уопште и добити.

Он је у изјави за „Спортски Журнал“ истакао да је забринут, али и да не губи наду по том питању.

– Речено ми је да је све још отворено. Верујем да ћу добити право за игру. Не знам тачно где је запело, немам потпуну информацију. Постоји, ваљда, проблематика око сертификата. Вероватно зато што шест месеци нисам био нигде пријављен. Можда су се загубили папири. Имам уговор са Црвеном Звездом до краја лета, дошао сам мотивисан да помогнем у повратку титуле, али нешто и није до мене – рекао је Цилиншек.

 

Повезане вести

3 comments

Damjan Martinovic мар 6, 2014 at 09:10

Odaje utisak coveka koji se nece mnogo uzbudjivati i ako ne bude igrao.Bar po energiji koju je donosio na terenu tokom priprema izvlacim takav zakljucak.Da li se to uopste moze nazvati energijom?Kao da se oprostio od zivota,a ne od fudbala.Nemam moc citanja misli,ali mislim da duboko u sebi on zeli da ne bude prijavljen,pa da ne bude nista do njega,ne mora mnogo da se cima na treninzima,ali da bude bar koliko toliko isplacen.I jedan velikan,pa makar i bio u kanalu,dozvoli sebi da angazuje takvog igraca.Verovatno mu je glavni adut ono kad treneri daju izjavu zasto mu igra neki igrac,a njemu prvi adut bude:“Dobar je momak…“ Boze,nadam se da te ima i da mislis na nasu Zvezdu!!!

Reply
Denis мар 6, 2014 at 09:27

Ovo je najveci promasaj uprave. Lik se oprostio od fudbala i oni ga potpisali. Umesto koga da igra, gde da igra. Na beku imamo Petkovica i kada on ne moze tu poziciju mogu pokriti Arauho, Pavicevic, mogao jee i Lazic ali je poslan na pozajmicu, pa ima podmladak. Sta ce im ovaj?

Reply
Damjan Martinovic мар 6, 2014 at 10:37

Znali su Tosica da drze godinu dana na poziciji stopera silom prilika,iako je covek po vokaciji,ali i po svim karakteristikama bek.I drugi bek Mikic im je igrao stopera,znali su da kombinuju daleko vise sa onim sto su imali,pri tom ti igraci uopste nisu bili toliko blizu te pozicije.Sada kad su imali i te kako da iskombinuju sa pregrst igraca na poziciji desnog beka,od Pavicevica,Lazica,Krnete,Arauha,pa Stevana Lukovica,a pre toga se lagano odrekli malog Stojkovica,pa i Mikica pustili bez obestecenja,izgubili Pantica,o cemu dalje pricati?Ova imena sam izbacio lagano iz glave sad,a ne bi me cudilo da ima jos koji desni bek kojeg se nisam setio.Jednom prilikom sam napisao da necu vise da pisem da smo dotakli dno,jer kao da izazovem sudbinu da i ispod dna ima jos nize.Premda,moram reci i to da smo vrlo solidno popunjeni na svim pozicijama,samo je sad pitanje koliko ce biti iskorisceni svi ti igraci.Nije sve tako crno,ipak treba biti realan pa reci da je ovaj tim jaci od prethodnih nekoliko.Verovatno jos od leta 2009.

Reply

Leave a Comment