Moja Crvena Zvezda
ВажноКошаркаТрансфери

Липовиј: Мислим да је ово најбоља одлука за мене

Црвено-бели дрес са бројем 31 од данас је и званично заузет. На том дресу стајаће презиме Олександра Липовија, украјинског репрезентативца. Он је данас представљен медијима у хали Пионир.

– Дошао сам у добар тим који представљаја спој младих и искусних играча, а које предводи одличан тренер. Сигуран сам да ће ово бити добро искуство за мене и моју каријеру и  надам се да ћу моћи да помогнем Црвеној звезди – рекао је на свом првом обраћању српским медијима 23-годишњи Украјинац.

Рекао је да је већ погледао снимке навијања у Пиониру када игра Звезда и да једва чека да дебитује. Такође истиче важност свог избора због напете ситуације у Украјини.

– Мислим да је најбоље за мене било да дођем у Београд и Црвену  звезду, где ћу моћи доста да напредујем. Играћу и тренираћу уз добре саиграче и то ће ми сигурно помоћи да унапредим своју игру, али и да помогнем Црвеној звезди – истакао је Липовиј.

Он је поменуо и бившег играча Црвене звезде који му је као тренер доста помогао.

– Када сам упознао Обрадовића (Александра прим.аут.) закључио сам да одлично разуме кошарку и да уме да ради са младим играчима. Много ми  је помогао да постанем играч какав сам сада – закључио је Липовиј, уз опаску да ће од тренера зависити да ли ће играти на позицији један, два или три.

Повезане вести

9 comments

Fornicator мар 4, 2014 at 19:54

Povredio se danas na treningu. Nije strašno, svega dve sedmice pauze, ali je ipak šteta jer nema baš mnogo vremena za uigravanje do F4…

Reply
Levi brisac мар 4, 2014 at 20:11

Mars na grobljarske vesti!!!

Reply
ds мар 4, 2014 at 20:12

Odkud ti to?

Reply
nele мар 4, 2014 at 20:34

to su tupnuli ovi sa Blica…jos nema zvanicne potvrde iz kluba

Reply
kosovac мар 4, 2014 at 20:36

ako je blic u pitanju onda verujem 😀

Reply
cz мар 4, 2014 at 20:41

http://hotsport.rs/2014/03/04/kakav-peh-za-zvezdu-lipovij-se-povredio-na-prvom-treningu/ Pa ti mene sprdas? Jedva doveli pojacanje i jos se povrijedio.Pobjede nisu u pitanju ali zbog njegove igre i uklapanja do polufinala je veoma bitno jaoo bas kad ne treba.Ne vjerujem da bi tek tako izjavili a da nije istina

nele мар 4, 2014 at 21:00

i oni se pozivaju na Blic,kome nije prvi put da lupne nesto..dobio je sinoc na treningu nezgodan udarac,ali da se radi o nekoj ozbiljnijoj povredi,vec bi iz kluba rekli nesto..danas je i konf. bila i nista nisu spomenuli..tako da…

nele мар 4, 2014 at 21:03

evo b92 kaze dan-dva pauza…ovi iz Blica nisu normalni :facepalm:

Leave a Comment