Moja Crvena Zvezda
Европска такмичењаКошарка

Радоњић: Раденовић неће играти, Тадија неизвестан

Црвена звезда Телеком сутра од 19:30 игра у Пиониру први меч осмине финала Еврокупа против Лијетувос Ритаса. Тим поводом је у прес центру хале Пионир одржана конференција за медије на којој се појавио тренер Црвене звезде, Дејан Радоњић.

– Мечеви у Евролиги нису репер за ове мечеве. Они  су квалитетна екипа, имају велики нападачки потенцијал и налазе се тренутно у доброј форми. У налету су и сигурно нас очекује тежак меч.

Црвена  звезда већ неко време игра без повређеног Раденовића, међутим додатни проблем би могла да представља и повреда Тадије Драгићевића.

– Раденовић сигурно неће играти у среду, а Тадија од меча са Мегом није одрадио ниједан тренинг. У сваком случају, они који буду играли даће све од себе, а надам се и да ће имати преко потребну подршку навијача.

Као и увек, тренер Звезде се ослања, пре свега, на квалитетну одбрану свог тима.

– Морамо дефанзивно да будемо на висини задатка, да им не остављамо простора. Осим шута за три поена имају и одличног Кука у нападу. Надам се да ћемо у добрим околностима дочекати реванш. То што се реванш игра код њих може, али и  не мора да буде предност – закључио је Радоњић.

Кошаркашки клуб је апеловао на навијаче да дођу раније на утакмицу из безбедносих разлога, као и да фер и коректно навијају за свој тим.

Повезане вести

11 comments

Blejk мар 5, 2014 at 02:54

Jači smo bez Radenovića (Tadija igra sigurno) tako da očekujem pobedu od bar desetak razlike. Ako krene Simonovića (mada sumnjam) možemo ići i na 15 pa i više. Ključ je da kapiten i Bobi imaju što manju minutažu (jer to su nam prazni minuti), dakle da Raško, Laza i Jaka izdrže na parketu što duže.

Reply
bale мар 4, 2014 at 20:21

s obzirom da ne igra radenović( što me raduje, nek je on živ i zdrav), pobjeda je osigurana…

Reply
Бранимир мар 5, 2014 at 10:41

Ех, сад, претјера га, као и увијек. Него, важно је да ти заговараш и гарантујеш Звездину побједу, што је велики квалитативни помак у односу на претходно стање. Признаћеш, са или без Раденовића не мора ни бити посебно важно, јер ипак он не може толико „нагрдити“ и „зацрнити“ свој учинак у односу на учинак осталих играча који би директно утицао на коначан резултат Клуба.

Reply
bale мар 5, 2014 at 13:02

prijatelju moj, ja sam ZVEZDAŠ od kako znam za sebe, samo kažem da ne mirišem radenovića i njegovu igru, da sad ne obrazlažem, a ako ti kažem da više mrzim grobarske smradove od šiptara, mislim da ti je sve jasno…veliki pozdrav…

Reply
ds мар 4, 2014 at 20:19

Ako je Tadija nezvjestan zbog tih treninga e onda stvarno.Mora igrati,Lipovij ne moze,Mitrovica i Radenovica nema tako da…Ocekujem pobjedu,iako cu za ovo dobiti minuse ali jednostavno iz mene ne moze izaci pred punim Pionirom jer je velika sramota prvo sto se ne dolazi na Aba ligu,a jos veca ce biti ako tim ne podrzimo u polufinalu i finalu u Areni.A ne bude ni na Evrokupu bas sve popunjeno,ljudi nikako da shvate,neki su ovde kukali zbog pojacanja koje je doslo sa komentarima zasto nije neko bolji a za boljeg treba para a prihod dolazi i od ulaznica,pa vi gledajte i naravno uvijek se klub osteti zbog predmeta koje pojedinci ubacuju

Reply
NCZ86 мар 4, 2014 at 19:01

jedno pitanje jel nas novi kosarkas ukrajinac nema pravo nastupa samo na ovoj utakmici ili na ceo ciklus EK ?

Reply
Fornicator мар 4, 2014 at 19:49

Ceo ciklus.

Reply
NCZ86 мар 5, 2014 at 01:31

ayy dobro bi nam dosao u utakmicama koje slede u Eurokupu…

Reply
Fornicator мар 5, 2014 at 02:56

E, jbg, odugovlačili smo i prošao rok za registraciju za EK. Nadajmo se da će se brzo uklopiti da ga iskoristimo bar za domaće prvenstvo. ABA je već pri kraju, ne verujem da će tu nešto mnogo igrati.

Reply
Zvezdaš мар 4, 2014 at 15:46

Mora da ekipa veoma ozbiljno shvati ovaj meč! Mora da se igra vrlo jako i samouvereno… Svi u Pionir da im pakao priredimo. Nadam se da će Tadija igrati, on nam je odličan džoker koji tricama može vrlo lako meć da reši.

Reply
Blejk мар 4, 2014 at 20:08

Igra Tadija sigurno. Eh, voleo bih da je došao još dok sam ja bio tu, čini mi se da bismo dobro funkcionisali zajedno na parketu. Nego, ‘ajde, šta je bilo bilo je, srećno protiv Ritasa!

Reply

Leave a Comment