Moja Crvena Zvezda
Други пишуКлупска дешавањаФудбал

Мрђа: Дао сам десет на јесен, очекујем још толико

У последњој сезони коју је играо у Србији пре четири године, освојио је титулу најбољег стрелца у дресу Војводине. Сада се у дресу клуба у којем је поникао, Драган Мрђа поново налази на врху листе стрелаца са 11 погодака. Последњи је дао у Јагодини, а статистика показује да је пре тога већ пет пута матирао голмане „Ћурана“. У изјави за Спортски Журнал се осврнуо на тај занимљив податак.

– Статистика показује да ми леже Јагодинци, сећам се свих тих голова. И у Швајцарској сам имао такав клуб, Грасхоперсу сам дао пет голова – присетио се Мрђа.

На листи стрелаца домаће лиге суверено влада са три гола више од саиграча Дауде и четири више од Миросављевића који је зимус из Напретка прешао у Чукарички.

– Прија поглед на листу стрелаца, голови су важни за сваког нападача, али ове сезоне је за све много важније да Звезда дође до титуле. Надам се да ћу остати на врху листе, зацртао сам себи циљ од 20 голова. Постигао сам десет у првом делу сезоне, верујем да могу још толико на пролеће – закључио је Драган Мрђа.

Повезане вести

3 comments

Goran137 мар 5, 2014 at 06:45

Postigao si ti 10 u prvenstvu i 1 u kupu jesenas 11 komada i to jos nisi ni prosao pripreme i dosao si tek posle prvih par kola u prvenstvu+nisi odigrao jos nekoliko utakmica u prvenstvu ukljucujuci i derbi,nekoliko utakmica u kupu si takodje pauzirao,nisi igrao ni jednu od 4 utakmice u Evropi…Sada si opet postigao 4 gola na pripremama i prijateljskim utakmicama u 4 odigrane utakmice a 4 si propustio zbog lagane povrede i temperature i 1 postignut gol u prvenstvu…znaci 11 jesenas i 5 odnedavno 16 golova ukupno do sada,da si igrao i tih nekoliko utakmica u prvenstvu,pa jos nekoliko u kupu,4 u Evropi i te 4 propustene na pripremama ti bi vec presao kvotu 20 a mozda i 25…A dezurni kriticari mogu da ti zavide i nista drugo…

Reply
Blejk мар 5, 2014 at 02:50

Ne rise.

Reply
NCZ86 мар 4, 2014 at 19:10

Bravo Mrdja samo tako nastavi….

Reply

Leave a Comment