Moja Crvena Zvezda
ВажноДомаћа такмичењаРукомет

Рукометашице сјајном игром до победе (35:20)

Рукометашице Црвене звезде данас су коначно показале игру на коју су нас навикле у првом делу првенства. 3 одбрањена седмерца Марије Чолић, по 5 погодака Аманде Марић и Данијеле Мистрић, 6 Бојане Јевремовић, 7 Сање Лапчевић и чак 9 Јоване Милојевић за резултат су имали високу победу нашег тима над противником из Кикинде.

Наше рукометашице постижу прва два гола на мечу, а након тога Марија Чолић брани седмерац. Врло брзо су наше дуплирале предност, а Чолић након тога брани још један седмерац. На другој страни, са седам метара је сигурна Данијела Мистрић, а убрзо су наше повеле и са 6:0.

Гошће први погодак постижу тек у 9. минуту, а убрзо смањују и на 6:2. Наше рукометашице настављају да повећавају предност.

Марић постиже прелеп гол, након контре Чолић јој је бацила лопту директно испред гола противника, а она ју је „из одбојке“ спровела у мрежу (9:3).

При резултату 10:3, Чолић брани и трећи седмерац на мечу, а на супротној страни се у истој ситуацији истакао и противнички голман, у тој ситуацији уследило је и прво искључење на мечу, али наше рукометашице нису искористиле играчицу више, чак су и примиле један гол.
Након тајм-аута, Данијела Мистрић постиже гол за наш тим након дуго времена (свој трећи на мечу – 11:5). Противнице прилазе на 11:8, а серију прекида Лапчевић.

Након тога, Црвена звезда наставља са добром игром са почетка утакмице и има осетну предност на полувремену (15:9). Јевремовић је у првом делу игре постигла четири поготка за наш тим.

Први гол у другом полувремену постижу наше рукометашице, а након тога је искључена Манчић у нашем тиму. Убрзо постижу и гошће гол, али предност Црвене звезде наставља да расте.

Лапчевић постиже два поготка (укупно 5), а прати је Мистрић која је најпре сигурна са седам метара, а затим са велике удаљености постиже и она свој пети гол на мечу. Наше одлазе на +12 (22:10), а тек након тога противнице постижу други гол у другом полувремену.

Јевремовић постиже пети погодак на мечу (23:12). Чолић одлично брани током читавог меча. 26:13 су повеле наше, затим су противнице везале два гола, али након тога наша предност поново расте (30:15).

Тек са играчицом више гошће долазе до поготка, али наше одмах узвраћају. И Јована Милојевић решета противника, њен девети погодак је Звездин 34. Коначан резултат је 35:20.

Повезане вести

2 comments

mikac мар 3, 2014 at 23:44

Bravo devojke! Ova Colic je zmaj,kako brani ja ovo nisam video do sada voleo bih da znam zasto nije u reprezentaciji? 😯

Reply
ivan мар 3, 2014 at 22:44

bravo devojke

Reply

Leave a Comment