Moja Crvena Zvezda
ВажноКошаркаТрансфери

Липовиј стигао у Београд: Надам се да ћу се што пре уклопити у тим

Ново појачање Црвене звезде Телеком Олександр Липовиј допутовао је у Београд. Млади Украјинац у уторак ће обавити неопходне лекарске прегледе, а већ на вечерњем тренингу ће се ставити на располагање тренеру Дејану Радоњићу.

По доласку на београдски аеродром Никола Тесла дочекао га је директор клуба Давор Ристовић, а Липовиј је био видно узбуђен:

– Сигуран сам да ће ово бити веома интересантно искуство за мене. Срећан сам што сам у Београду и што ћу носити дрес Црвене звезде за коју сам чуо да је клуб са веома богатом традицијом. Добро познајем неколико играча. Са Демаркусом Нелсоном и Иваном Раденовићем сам играо у Доњецку, а познајем и Бобана Марјановића. Сигуран сам да ћу уживати овде, а надам се да ћу се што пре уклопити у тим – кратко је застао Липовиј и потом открио како је упознао Марјановића:

– Са Бобаном сам био на НБА камповима током лета у Милвокију. Заједно смо путовали назад у Европу, али смо имали проблема са летом из Детроита па смо уместо у Њујорк слетели у Филаделфију. Из Филаделфије смо ишли возом за Њујорк тако да смо имали доста времена за разговор. Могу да кажем да је Бобан сјајан момак и велико ми је задовољство што ће ми бити саиграч.

Липовиј је са Звездом потписао уговор до краја сезоне, а о свом новом тиму каже:

– Све се брзо десило тако да нисам имао времена ни да се телефоном чујем са Раденовићем и Демаркусом. Ипак, знам да Звезда има веома добар тим, да је освојила национални Куп и да игра у осмини финала Еврокупа што у сјајни резултати. Чуо сам да су навијачи фантастични, у то сам се лично уверио јер сам видео много слика и видео клипова на интеренету. Навијачи феноменално подржавају овај тим и биће велико задовољство играти пред таквом публиком – закључио је Липовиј.

Повезане вести

8 comments

mare-zvezda мар 4, 2014 at 11:54 Reply
ds мар 4, 2014 at 10:38

Da li mi kao prvi igramo sa trecim na tabeli,odnosno partizanom ili? Po svemu sudeci oni ce tu poziciju zadrzati posto je cibona izgubila

Reply
Urke мар 4, 2014 at 11:45

Logicno je da igraju prvi i cetvrti, drugi i treci.

Reply
mariachi мар 3, 2014 at 23:08

Ako se pokaze dobro a mislim da hoce ja bi ga zadrzao za jos celu sezonu

Reply
dexy122 мар 4, 2014 at 10:18

Pa ja mislim da je zato i doveden samo do kraja sezone. Da se ne napravi greska kao sa Silbom.

Reply
marko мар 3, 2014 at 22:09

sretno momak i oduvaj ova tri meseca..

Reply
Kastro мар 3, 2014 at 21:16

I mi se nadamo da ces se sto brze uklopiti. Srecno

Reply
Koks zvani Voks мар 3, 2014 at 20:30

Ne znam zasto,ali imam neki dobar predosecaj u vezi ovog momka! 😀
Srecno Aleksandre!

Reply

Leave a Comment