Moja Crvena Zvezda
ВажноДомаћа такмичењаРукомет

Кајганић донео бод у Врбасу

Рукометаши Црвене звезде су у 18. колу домаћег првенства ремизирали са екипом Врбаса 24:24 (13:9). Бод црвено-белима је донео Огњен Кајганић у последњој секунди.

Звезда је остала непоражена, али није наставила победнички низ. Рукометаши Звезде су одлично почели меч, дошли су до почетног вођства 3:0. Одбрана је деловала прилично сигурно, а игра је била веома сигурна и атрактивна и чинило се да ће водити Звезду до победе.

Међутим, у другом полувремену је поново дошло до пада у игри, на који је пре меча и упозоравао тренер Перуничић. Врбас је то искористио на најбољи могући начин и у финишу преокренуо резултат. Срећом по  Звезду, најискуснији Кајганић је на свом повратничком дебију узео ствари у своје руке и донео бод црвено-белима.

Врбас: Враисављевић, Карановић, Комненић 4, Орбовић 3, Војводић 2, Делибашић 3, Стојановић, Босанчић, Лучић, Перовић 2, Дамњановић 6, Сенчанин, Радуловић, Грозданић 2, Милић 1.

Црвена звезда: Лазовић 3, Торбица 1, Пантелић 1, Ољача, Данић 1, Лазић 1, Митровић 2, Косановић, Павлов 1, Шотић 2, Цупара, Огризовић, Кајганић 5, Анђелић 5, Брајовић 2, Антељ.

Повезане вести

Leave a Comment