Moja Crvena Zvezda
ВажноДомаћа такмичењаРукомет

Најава: Рукометаши у Врбасу желе наставак серије победа

У оквиру 18. кола СРЛС, рукометаши Црвене звезде гостују у  Врбасу истоименој екипи. Екипа Ненада Перуничића после драматичне прошле недеље и неизвесности око меча са Железничаром, успешно  је пребродила све бриге око лиценце, о којима је причао тренер за наш сајт, која је била терет за цео клуб и могу може мирно да се посвети мечу у Врбасу.

Црвена звезда, укључујући и  Куп  утакмице, је остварила четири везане победе и  у Врбасу жели да настави победничку серију. Ненад Перуничић неће моћи да рачуна Стефана Алчкавовића и Срђана Милутиновића, док је трансфер Огњена Кајганића још  увек нерешен. Уколико Кајганић успе да среди папире са бившим клубом, наступиће на сутрашњем мечу. Немања Нешовановић и Бојан Митровић су имали здравствене проблеме током недеље, али се очекује да наступе сутра.

Радује дебитантски наступ Луке Денича који је у тим унео још већу дозу жеље и борбености и показао да сјајно сарађује са Вуком Лазовићем.

Надамо се да ће Воја Брајовић, капитен Павлов и голман Косановић наставити са сјајним партијама и у Врбасу. И поред свих текућих проблема, Црвена звезда се сматра фаворитом пред овај дуел.

Екипа Врбаса се налази на 9. позицији на табели без изгледних шанси за пласман у плеј-оф. У прошлом колу, Врбас је изгубио на гостовању Колубари 27:24.

У првом мечу против Врбаса ове сезоне, Звезда је славила 22:18.

Остало је још 5 кола до краја регуларног дела првенства у којем Црвена звезда жели прво место пред почетак плеј-офа. Позивамо све навијаче из Врбаса и околине да дођу и пруже подршку екипи Ненада Перуничића.

Врбас – Црвена звезда, недеља, 17:30

Повезане вести

Leave a Comment