Moja Crvena Zvezda
Домаћи шампионатФудбал

Мрђа: „Увежбаном акцијом до гола“

Један од најзаслужнијих за рано вођство Црвене звезде у мечу против Јагодине, свакако је Драган Мрђа, стрелац гола из 5. минута.

Звездин нападач истиче да је остварена веома важна победа на тешком гостовању.

– Гостовање у Јагодини, после утакмице са Партизаном, је можда и најтеже које имамо у овој полусезони. До победе смо дошли веома тешко, уложили смо веома много труда и енергије, иако то можда није деловало тако с обзиром на кретање резултата. Имали смо срећу да поведемо у раној фази утакмице, и да други гол постигнемо пред крај полувремена. Нисмо дозволили пад као у неким ранијим мечевима, и сигурно смо утакмицу привели крају. Што се тиче акције код првог гола, увежбавали смо се јуче на тренингу, Аца је одлично центрирао и ја сам се нашао на правом месту. Задржали смо прво место и пред два меча која играмо на домаћем терену, улили себи неопходно самопоуздање пред наставак шампионата. Похвалио бих амбијент на трибинама, цео стадион је био црвено-бео као уосталом и на сваком терену у Србији где играмо утакмице – рекао је Драган Мрђа.

Повезане вести

7 comments

Goran137 мар 2, 2014 at 14:09

U sledecih 4 utakmice gostujemo samo 1 u Donjem Sremu a patlidzani Radnickom,Radu,OFK-i timovima koji se bore za opstanak i trebaju im bodovi tako da nadam se da se odlepljujemo jos vise bodovno 🙂

Reply
Spartanac мар 3, 2014 at 00:32

To jeste tako…..ja sam u Kragujevcu inace ,icicu da ih gledam sledece nedelje….ali odmah da ti kazem….Radnicki skoro pa nikada nije otkinuo bod Partizanu….mislim da ce to dobiti….Rad takodje…ima premaldu ekipu….a OFK Beograd nije dobio Partizan cini mi se…18 godina……ne znam sta da kazem….ali ne nadam se….ali sam siguran da cemo mi sve dobiti!!!!!!!!!!!

Reply
Goran137 мар 3, 2014 at 05:40

Znam to sto si naveo su istinite cinjenice ali ja mislim da ce oni ipak bar jednu od te 3 utakmice kiksnuti jer kao sto sam vec naveo sada se sva 3 ta tima bore za opstanak i trebaju im bodovi jer ce osim sa Partizanom igrati jos i sa Zvezdom a i drugim klubovima koji su jaci ove sezone nego pre pre svih mislim na Jagodinu,Radnicki,Nis,Cuku,Spartak…tako da lakse im je bilo poklanjati bodove kada su bili u sredini tabele nego sada…Uostalom Partizan ne igra nista narocito u prva 2 kola su bili ocajni i za malo da ostanu i bez ta 4 boda koja su osvojili,imaju nekoliko povredjenih igraca Lazovic,Ostojic itd. Pa proslu utakmicu Ninkovic dobio crveni…znaci nemaju produzenu klupu…Rad je proslu pobedio Pazar,Radnicki dao 3 komada Napredku u Krusevcu,a OFK igrao nereseno sa Spartakom koji nije los,tako da videcemo za nekoliko kola 🙂

Reply
Teks Viler ceka titulu мар 2, 2014 at 08:27

Napred,bice borba velika,dobro je da im Dzigi nije definitivno *u vinklu*,strasan je potencijal,mali Danilo Pantic pogotovo!Strpljivo kupiti bodove,prvenstvo je dugo,imamo veci fond igraca od komsija i za nijansu smo bolji.Ali samo za nijansu,Nine se vraca a Rakic,Milun i Onjilo bi trebalo da budu aduti iz senke.Navijaci su vetar u ledja,nadam se prevaga.

Reply
Fornicator мар 2, 2014 at 12:22

Bravo za komentar – smešne su priče da smo mi ili oni „duplo bolji tim“. Radi se upravo o nijansama, i zato se mora maksimalno ući u svaku utakmicu. Razmišljati samo o prvoj narednoj.

Reply
Bojan мар 2, 2014 at 01:36

http://www.youtube.com/watch?v=hp6h4UlPuzw KRALJ,KRALJ,KRALJ….. sve ove grobare od novinara natera da se upisaju u gace,kad im dodje u emisiju manji su od makovog zrna…..

Reply
Andrej мар 2, 2014 at 00:25

Aca „Tenk“ ima ubedljivo najbolji centaršut u ligi!

Reply

Leave a Comment