Moja Crvena Zvezda
ВажноНајновијеСпортско Друштво

Рачун Спортског друштва Црвена звезда у блокади

фудбал +кошарка = Црвена звезда

Рачун Спортског друштва Црвена звезда је у блокади, и то због дуга од пре 22 године. Прослављени ватерполо тренер Никола Стаменић је добио спор против Црвене звезде због дуговања која му нису исплаћена док је предводио клуб од 1990. до 1992. године, а која износе 5,5 милиона динара.

Grbsdcrvenazvezda

Тим поводом, „Спортски журнал“ је пренео изјаву генералног секретара СД Црвена звезда, Игора Милојевића:

Од јутрос смо у блокади. Некадашњи тренер нашег ватерпола клуба у периоду 1990 – 92, Никола Стаменић добио је спор око дуговања из тог времена на износ 5,5 милиона динара. Ето, то је разлог.“

Милојевић даље напомиње и да је изненађен што се све ово десило након толико времена, тј. да му није јасно зашто то Стаменић није покренуо раније. Решење се већ тражи.

„Морамо да нађемо решење. Тражили смо контакте са адвокатима, али су стално заузети. Верујем да ћемо наћи решење јер је оваква ситуација погубна за спортско друштво“, закључио је Милојевић.

 

Повезане вести

2 comments

DENDA мар 1, 2014 at 21:40

lepo kazem da se vodi prljava kampanja protiv zvezde, ovi u fudbalu glodari da nepricam samo im je zvezda u ustima, za basket posebna prica pozivaju da se glasa protiv vucica itd….a mi u blokadi, jludi klasicna propaganda onaj celavi glodar jos nije ni dosao kod glodara a vec se dao u kampanju, valjda bio kod mentora svinjosevica na predavanju,onaj fosil babic valjda se tako zove kao drzava protiv njih itd…..ali nema stajanja sad ne sutra sad hocemo sve fudbal-basket, a oni mogu samo da nas mrze, atek ce nas mrzeti jer vracamo titule gde im je mesto, ne prolazi vise patetika i demagogija gospodo sad vam vise nedamo, sad vam uzimamo jer tako hoce srbija svidelo se to vama ili ne. zivela zvezda.

Reply
Djolle мар 1, 2014 at 14:25

Za mene je ovo nazalost odlicna vest jer ce sada konacno tim racunom neko da se koliko toliko pozabavi, i kao i uvek brzo da ugasi pozar. Kada racun nije u blokadi, niko se njime ne bavi i to je ono sto je tuzno…

Reply

Leave a Comment