Moja Crvena Zvezda
ВажноДомаћи шампионатФудбал

Стојановић пред Јагодину: Не сме да нам се деси пад као у прошлом мечу

Данас је у Лав медија центру на Маракани одржана конференција за медије поводом утакмице са Јагодином која је на програму у суботу у 14:30. Присутнима су се обратили  тренер Славиша Стојановић и првотимац Горан Гогић.

Први  је своја очекивања изнео шеф стручног штаба.

– Потпуно нам је јасно шта треба урадити да бисмо задржали ову позицију. Идемо у госте екипи која заслужује своју тренутну позицију и зато морамо дати максимум јер неће бити пуно шанси на таквом мечу.

Кратак је био и Гогић.

– По мом мишљењу најтеже гостовање. Јагодина има одличне играче и доброг тренера. Ја ћу можда имати мало проблема да се навикнем на ситуацију јер сам тамо играо две године, али то нема сада никакве везе. Морамо изгарати за сваку лопту ако желимо три бода.

Уследила су питања новинара.

Гогић је тамо играо две године и какву игру очекује од њих сутра.

– Кад сам ја играо играли смо нападачки, верујем да ће тако бити и сутра. Што се атмосфере тиче, верујем да ће бити као и увек, највише наших навијача.

Звезда је у првом колу показала два лица. Да ли Стојановић очекује да то  сутра буде оно право и да ли ће бити промена услед формације противника.

– Стоји то да смо показали два лица и као и увек ми смо одрадили детаљну анализу. Код резултата 2:0, уместо да преведемо и одиграмо смирено до краја, ми себи компликујемо живот. То не сме да се дешава ако желимо да изгледамо као озбиљна екипа. Зато и однос према игри мора бити на максимуму 90 минута. Што се тактике тиче, о томе ћу данас причати са својим играчима.

Ситуација са Нинковићем?

– Он је јуче одрадио први тренинг са 50% снаге. Данас ће пробати да ради максималним интезитетом па ћемо видети.

Да ли има још кадровских проблема и кратка анализа противника.

– Неких већих проблема нема, све су то ситне повреде. Што се Јагодине тиче, погледали смо снимке. Видели смо доброг нападача Пешића који иде на сваку лопту, Ђурић иза њега, задњи везни Цветковић и Палочевић са јако добрим шутем. Добро  нападају преко крила и путем прекида где имају уигране акције. 

Како ви гледате на притужбе које стижу на суђење, нарочито из табора Партизана.

– Не мислим о томе, добро знам шта је мој посао и не треба на то да губимо енергију.

Колико за тим значи повратак Мијаиловића?

– Значи много. Он је јесенас био један од кључних играча тима. Поред тога што  је својом вербалном комуникацијом и псотављањем доприносио одбрани, офанзивно  је био веома значајан за нас. Притом је уз Милијаша доста значајан и за вођење екипе на терену, као мој продужена рука.

[box type=“shadow“ ]Црвена звезда у овом тренутку потписује прве професионалне уговоре са најталентованијом децом из своје школе. У питању су, из генерације 1996. Жељко Жерађанин, Милош Брајовић, Манојловић Филип, Иличић Златко, Цветковић Ненад; из генерације 1997. Огњен Бјеличић, Никола Јовановић; из генерације 1998. Василије Ђурић, Милан Пановић. Представљање ће бити за седам дана до када ће бити потписани уговори са још неким клинцима.[/box]

У акцији ФК Црвена звезда и Телеком Србија најсрећнији навијачи су добили лопту са потписима свих наших играча које су им доделили тренер Стојановић и Горан Гогић, а касније се и сви заједно сликали.

644156_10152840324529119_458941980_n

Повезане вести

4 comments

zvezdan феб 28, 2014 at 18:23

Ma DZONI JE CAR !!!!!!!!!!!!

Reply
Црна Гора ЦЗВ феб 28, 2014 at 15:36

Bravo za potpisivanje ugovora sa djecom iz nase skole.

Reply
CzvBoys феб 28, 2014 at 15:34

U slucaju da Ninkovic ne bude igrao,ovaj sastav: Bajkovic-Petkovic-Pavicevic-Kelhar-Mijailovic-Kovacevic(Gogic)-Milijas-Pecnik-Lazovic-Dauda-Mrdja. 3-1 za nas!

Reply
nele феб 28, 2014 at 15:53

tesko da cemo krenuti sa dva spica…

Reply

Leave a Comment