Moja Crvena Zvezda
ВатерполоДомаћа такмичења

Црвена звезда – Раднички, битка за плеј-оф пол позицију

У дербију 12.кола ватерполо шампионата Србије састају се Црвена звезда – Раднички на Ташмајдану у петак од 19 часова.

Четврти дуел Црвене звезде и Радничког ове сезоне. Црвена звезда је била боља када је било потребно и победама освајала СуперКуп Европе у Бечеју (9:8) и одбранила Куп Србије на Ташмајдану (12:11), утакмица о којој се и даље прича. Раднички је славио у првом мечу првенства у Крагујевцу (8:7). Ко буде успешнији сутра, дочекаће плеј-оф на првом месту и имаће утакмицу више на свом базену у евентуалном финалу.

Црвена звезда се припремала у Румунији и спаринговала са Орадеом и Дебрецином, као и са Партизаном по повратку. У тиму Дејана Савића сви су спремни за нови спектакл и борбу за прво место.

Раднички је савладао италијанску Брешу и по други пут у Лиги Шампиона, и није му фалило озбиљних мечева, а мотива имају на претек.

У првом мечу Раднички је славио са 8:7, али ће сигурно обе екипе ићи на победу, без калкулација.

Карте су у продаји од данас, а биће и сутра до почетка меча. Улазнице важе и за меч женског ватерполо клуба. Црвено-беле дочекују Партизан, а то ће бити први дерби ова два клуба у историји женског ватерпола у Србији. Та утакмица почиње у 17h.

Директан пренос утакмице Црвена звезда – Раднички је на каналу Спорт Клуб 1, а сигурни смо да ће Ташмајдан бити испуњен до последњег места.

Црвена звезда – Раднички, петак 28.фебруар 19 часова.

СВИ НА ТАШ!

Повезане вести

2 comments

ds феб 28, 2014 at 13:40

Gazi stoku!Neka vide gdje im je mjesto.Jaoo kad procitam one izjave Filipovica i njega treba spustiti na zemlju.

Reply
РУК феб 28, 2014 at 10:18

Разбијте их још једном и нек вуку комплексе следећих 10 година!

Reply

Leave a Comment