Moja Crvena Zvezda
ВажноДруги пишуКлупска дешавањаФудбал

Асамоа: „Где је мој новац?“

Таман када навијачи Црвене звезде помисле да ће моћи мало да одахну и да размишљају само о игри њихових љубимаца, која их кошта довољно живаца, појави се нова претња тужбом од стране бивших играча. У овом случају, у питању је Натанијел Асамоа. Пошто Звезда још увек није измирила своја дуговања, Асамоа је обећао да ће се потрудити да за случај сазнају УЕФА и ФИФА. Моцарт спорт је у целости пренео његово обраћање Зорану Лаковићу и Томиславу Караџићу.

„До данашњег дана, 27. фебруара, Црвена звезда још увек није регулисала дуг према мени. Дуг по одлуци Арбитражне и Дисциплинске комисија ФСС. Наводно, новац који се мени дугује управа Црвене звезде је проследила на рачун ФСС још 14. фебруара, а исти још увек лежи на рачуну ФСС, иако сам ја 19. фебурара генералном секретару Зорану Лаковићу и ФСС послао мејл са информацијама о броју мог жиро-рачуна и замолио Савез да поштује правне одлуке сопствених органа. Пошто ни до данашњег дана нисам добио новац, постављам јавно питање председнику Томиславу Караџићу и Зорану Лаковићу – Где је мој новац?

“Сматрам да сам имао довољно стрпљења и да је сасвим разумно да очекујем да ми данас или сутра буде новац уплаћен, а потврда о уплати послата на мој мејл, јер у супротном не преостаје ми ништа друго него да детаљно обавестим УЕФА и ФИФА, са посебном пажњом на чињеницу да само мени није уплаћен новац“

Повезане вести

8 comments

Звезда шампион! феб 28, 2014 at 12:36

Те паре је иначе заслужио одличним партијама и головима…Дај бре смарачу иди причај свом племену да си играо у клубу који је био првак света.

Reply
Fornicator феб 28, 2014 at 02:16

E, ovo je kult. Kokeza dao pare od Asamoe FSS da ih oni kao proslede njemu, a u stvari da ih oni zadrže a da ispadne kako smo platili dugovanja i možemo da registrujemo igrače. Svi srećni i zadovoljni, osim možda… Asamoa?

Reply
mariachi феб 27, 2014 at 21:51

Otisle brate na svadbeni poklon.

Reply
STARA ŠKOLA ČEKA TITULU феб 27, 2014 at 21:18

Dođemo ti 200 soma.

Reply
Ognjen феб 27, 2014 at 21:02

E moj Robi ko je tebi prosao probu…

Reply
D феб 27, 2014 at 20:50

neka mu da onaj ko ga je i doveo!!! ***** ga on!!!

Zemun Polje ceka titulu!!!

Reply
MILAN KG феб 28, 2014 at 14:30

PROSINECKI!!!!!!!! neka mu plati.

Reply
Boban феб 27, 2014 at 20:37

Asamoa, smaraš bre, čoveče!

Reply

Leave a Comment