Moja Crvena Zvezda
ВажноКлупска дешавањаФудбал

ФК исплатио део дуговања играчима и запосленима

Руководство ФК Црвена звезда успело је да у последњих неколико дана измири одређен део дуговања према првотимцима и запосленима у клубу.

– Желим да обавестим јавност да је Црвена звезда током јучерашњег дана измирила други део обавеза према играчима, а према договору који је Управа постигла са њима на почетку припрема. Управа је на овај начин одржала реч и исплатила обећано. Током пролећне сезоне тражићемо начин да измирујемо према њима и друге заостале обавезе. Поред тога, током данашњег дана смо обезбедили средства да исплатимо део зарада запосленима у клубу. Наставићемо да тражимо начин да измирујемо заостала дуговања према запосленима. Као што смо урадили данас, исплатићемо део плата и следеће недеље. У наредним недељама наставићемо са напорима да се клуб даље финансијски консолидује како би играчи били растерећени и како би могли да мисле само о својој игри – рекао је потпредседник ФК Црвена звезда Славиша Кокеза.

Повезане вести

9 comments

Goran феб 28, 2014 at 10:25

Kokeza više nije omražen, čovek radi nego dajte da vidimo šta radi Tončev!

Reply
Dzoni феб 27, 2014 at 22:45

Neeeee, sta ste uradili od stranice 🙁

Reply
Banja Luka čeka titulu феб 27, 2014 at 19:27

Svaka čast upravi, a posebno toliko osporavanom gospodinu Slaviši Kokezi.
Igrači, sada samo čekamo titulu…

Reply
neshha феб 27, 2014 at 21:35

Da.Daleko od toga da on i Toncev valjaju,daleko od toga da nisu gresili…Ali,kad god se javi neki problem sa finansijama,odmah,kao po komandi i po defaultu,pocne pjuvanje po njima dvojici,po Dzaji,sadasnjoj Upravi…Ljudi kao da imaju amneziju i ne secaju se ko je vecinu tih dugova napravio!Onaj iz Sopota,tesko mi je i da ga spomenem,i oni koji su ga na tribinama besomucno stitili.Sve su to njihovi repovi i njihovwe greske,koje ovi sadsnji pokusavaju da rese.Da li ce uspeti i na koji nacin ne znam,ali ostavimo ih da se kobeljaju!

Reply
Iznogud феб 28, 2014 at 00:48

Brate jedan deo navijaca ogromno pomaze klubu, ali zato je drugi deo „navijaca“ najveci stetocina kluba. Vodje i njihovi slepi pratioci koji su oterali Piksija (na kazem da je bio idealan) sramno, koji su podrzavali lukica, koji skidaju dresove igracima i milion stvari gde narusavaju normalno stanje i unose nemir u svlacionicu.

Reply
MILAN KG феб 27, 2014 at 18:41

sve za titulu!!!!!

Reply
Dragan KG феб 27, 2014 at 22:29

Pola Kragujevca u subotu u Jgodini !!! STANOVO CEKA TITULU!!!

Reply
Лука ДСКГ феб 28, 2014 at 00:14

Десимировац чека титулу ! Сви у Јагодину !

Reply
MrKG феб 28, 2014 at 14:18

Aerodrom ceka titulu! Kragujevcani u Jagodinu svi!

Reply

Leave a Comment