Moja Crvena Zvezda
ВажноТрансфериФудбал

Торино прати и Вукана

Након што је у своје редове приволео летос Николу Максимовића, а потом и ове зиме Марка Вешовића, италијански Торино се намерачио на још једног фудбалера Црвене звезде.

Реч је о младом Вукану Савићевићу, за којег италијански медији имају само речи хвале. Како се објављује, „бикови“ помно прате игре младог везисте и чекају летњи прелазни рок не би ли повукли и конкретан потез, односно, упутили понуду Црвеној звезди за откуп младог играча.

Остаје нам да видимо да ли ће руководство нашег клуба дозволити да још један изданак наше школе фудбала напусти клуб пре него што је на Маракани оставио траг, или ће задржати талентованог плејмејкера и дати му прилику да у свом клубу створи неко име пре него се отисне преко „гране“.

 

 

Повезане вести

13 comments

Igor мар 1, 2014 at 10:39

Ako ce kod nas i dalje da greje klupu, bolje da ga prodamo za bilo koju cenu, jec ce za par godina otici za dzabe.

Reply
Goran феб 28, 2014 at 10:27

Do sad je malo pokazao…je onako iskreno šta mislim o njemu.

Reply
Dejan CZ феб 27, 2014 at 21:06

Al ste naivni. Ljudi ovo je planski pusteno. Slepac bi trebalo da primeti da ovim dizu cenu momku. Ne pokusavaju da ga uguraju u Torino vec u Zvezdu. Po meni treba prvo ovde da se dokaze, pa tek onda preko. A dokazivanje tek od leta krece, jer sada nema puno prostora za eksperimentisanje. Za sada da ulazi sa klupe umesto Milijasa ili Ninkovica, mada on vise igra na poziciji Ninkovica, jer igraju ofanzivnije od Milijasa. Ako je pametan cekace zimu ovde, jer do tada ce imati priliku i da se dokaze

Reply
zvezdan феб 27, 2014 at 19:49

Mali je suvo zlato videcete.Prodaja nikako !!!!!!

Reply
Marko феб 27, 2014 at 17:44

Sjetite se kako je taj momak igrao na pocetku sezone,kada je imao vecu minutazu bio je jedan od najboljih na terenu,mlad a najvise se borio za grb protiv Cernomoreca.Mnogi su to zaboravili,cak su i pisali da pojma nema pa ko jos za 5 min. moze nesto pokazati i sto je najgore tih 5 min. dobije svaku drugu,trecu utakmicu budite bar malo realni! Siguran sam da je veliki talenat,i da bi izginuo na terenu medjutim priliku ne dobija,nas problem je sto mi ocekujemo da on za tih par minuta pokaze sve,da gol.Moram priznati,jedina stvar na kojoj se partizanu divim je sto svake godine izbacuju bar dva mlada igraca,daju im sansu pa makar i grijesili a vremenon od njih naparave igrace i prodaju ih.Pa koliko su oni samo para dobili? Kada smo mi zadnji put prodali nekog svog,da Spajica ali za male para i neku licencu.Da bi se nas dug prepolovio mi se Omladinskoj skoli moramo posvetiti,ne kupujemo nasi su,oni ce se najvise boriti a poslje stize i zarada od njih u minusu biti ne mozemo medjutim kod nas je drugacije svaki dan neko odlazi,ne radi se nista da se pruze uslovi i da mladi igraci ostanu.Gdje cemo mi sa Mlijasem poslje,covjek u godinama,cak se i vidi da na terenu nista ne moze protiv Javora bio ubjedljivo najgori ali od Vukana mozemo mnogo da dobijemo.Sa sigurnoscu ne mogu reci da ce ostati,nije ni prvi ni poslednji koji je ovako otisao a nije traga ostavio,a mi cemo i dalje da dovodimo neke pri kraju karijere

Reply
pera феб 27, 2014 at 22:45

NIsi u pravu. Njemu je data prilika samim tim što je član ovakvog tima popunjenog na svim pozicijama. Taj Torino preko crnogorskog lobija pokušava da ušićari da dobije igrača kao Vešovića badava a to neće moći. Ovaj dečko tek treba da igra i njemu je mesto u postavi od leta sigurno. Ako je pametan njegove naredne dve sezone moraju biti u Zvezdi a onda sigurno dobija veliki ugovor u inostranstvu. Avioni i kamioni poredjani ispred igrača Partizana najčešće nisu njihovi već menadžera. Gde su tolike pare pominjane od transvera, nešto se ne vide. Klinci moraju da ukapiraju da bi bio veliki fudbaler moraš da prodješ veliki rad a ako je u klubu koji voliš to je prednost.

Reply
3za3 феб 27, 2014 at 17:06

Bolje da im poklonimo Milijasa a ovaj decko konacno da zaigra od prvog minuta

Reply
Vladimir феб 27, 2014 at 16:37

Ako je pametan,oticice…Na njegovoj poziciji su Milijas i Nine i sigurno je da bar do kraja sezone nece dobiti pravu sansu..A svakako da je tu sansu zasluzio,odavno nismo imali igraca sa driblingom,igraca izuzetne pokretljivosti koji donosi brzinu u igru,ali dobro tu je Miki Malboro

Reply
marko феб 27, 2014 at 16:21

da i ja sam za ostanak Vukana ali da se razumemo ako ponuda bude do 4 ili 5 miliona evra neka ga prodaju Zvezdi trebajau pare a ako posalju ponudu npr 2 do 3 milona Zvezda treba odmah da je odbije

Reply
CZV феб 27, 2014 at 19:05

Au sta pricas ti… Decko jedva da je i igrao za nas,vec 2 sezone uglavnom bleji na klupi i zar mislis da bi neko mogao da ponudi i 2 miliona za njega ? On trenutno vredi 500 000 do 700 000 najvise. Pa Salata koji je odlicno igrao za Slovan i igrao na SP 2010 je kostao 650 000,a ti mislis da je Vukan skuplji i ako uglavnom sedi na klupi ? 2,3 miliona su samo pusti snovi.

Reply
Fornicator феб 28, 2014 at 02:19

To su irealne cifre, bez uvrede. Teško da bi neko sada dao i milionče za njega (ne kažem da ne vredi toliko).

Reply
bgcaffe феб 27, 2014 at 16:20

Vukan bi bolje igrao od Milijaša garantujem. Odavno nismo imali igrača sa driblingom, onaj koji ce da napravi višak….treba ga hitno stavljati sve češće u I tim a uskoro i Luku Jovica !

Reply
Vladan_A феб 27, 2014 at 16:10

svakako sam za ostanak Vukana, ali pod uslovom da konacno dobije pravu sansu..

Reply

Leave a Comment