Moja Crvena Zvezda
Спортско Друштво

Нинковић и Рађен на рођендану Прихватилишта за децу

Прихватилиште за децу у Београду прославило је 25. фебруара у Коларчевој задужбини 56 година постојања. Ово Прихватилиште збрињава младе из целе Србије, узраста од 7 до 18 година који спадају у најосетљивије категорије. То су деца која су била жртве насиља, злостављања и занемаривања, жртве трговине људима, деца без родитељског старања, деца улице.

Прихватилиште се бори са великим финансијским проблемима. Као један од начина да се то реши 2010. године је покренут пројекат „Победи за децу Прихватилишта“, у оквиру кога је до сада сакупљено 7 милиона динара.

Прослави рођендана су, поред бројних јавних личности као што су Александра Радовић, Ана Кокић, чланови бенда Земља грува, Сергеј Трифуновић и многи други, присуствовали и Никола Рађен и Милош Нинковић, као и портпарол Црвене звезде Марко Николовски. На нашим фотографијама можете погледати како је све то изгледало, а доносимо вам и изјаву Милоша Нинковића, који је још једном показао колико је посвећен пружању помоћи онима којима је то потребно.

[g-slider gid=“86007″ width=“620px“ height=“410px“ random=“0″ watermark=“0″]

0 0 votes
Гласање за чланке

Повезане вести

Subscribe
Обавести ме о
guest
2 Коментари
најновијим
најстаријим највише гласова
Inline Feedbacks
View all comments
Samo ti

Legende!

Usput..jel ima voz za Jagodinu? Moze neko da kaze 😕

Александар

Имате на сајту железнице…

2
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x