Moja Crvena Zvezda
ВатерполоНајновије

Ватерполисткиње убедљиве против Врачара

Ватерполисткиње Црвене звезде савладале су Врачар резултатом 16:7 у шестом колу шампионата Србије. Црвено-беле су предност стекле у другој, а меч су преломиле у трећој четвртини.timthumb.php

Врачар је у дербију шестог кола Прве женске лиге успешно одолевао Звезди само у првој четвртини, која је завршена резултатом 2:2. Гостујуће ватерполисткиње су већ у другом периоду игре ушле у свој ритам и препознатљивом игром стигле до вођства од 6:3.

Врачар није могао да се супротстави расположеној чети тренера Милоша Брадића ни у наредне две деонице. Црвена звезда је трећи период добила резултатом 5:2 и стекла шест голова предности уочи последње четвртине (11:5). Црвено-бели тим је истим резултатом решио у своју корист и последњу деоницу и на крају убедљиво славио са 16:7.

Најефикаснија у тиму Црвене звезде била је Наташа Симић са шест постигнутих голова, док се у противничкој екипи истакла Милићевић са три поготка. Звезда је тако забележила четврту узастопну победу у шампионату Србије.

Врачар – Црвена звезда 7:16 (2:2, 1:4, 2:5, 2:5)

Базен Врачара. Гледалаца: 100. Судије: Шукић и Смиљанић. Искључења: Врачар 12, Црвена звезда 7.

Врачар: Грујић, Вукајловић, Плећаш, Радисављевић 1, Јоксимовић, Симин, Глушчевић 1, Милићевић 3, Марков 2, Чубрило, Миладиновић, Радак, Батиница, Чурлин, Теодоровић. Тренер: Јанковић.

Црвена звезда: Александровић, Миловановић 2, Пантовић 1, Ружић, Јовановић, Дујовић 2, Симић 6, Мандић 2, Ђорђевић, Марковић, Илић 1, Јаковљевић 1, Вујовић. Тренер: Брадић.

Црвена звезда се после шест кола налази на другом месту у првенству Србије са 15 бодова. Звезда је у досадашњем току шампионата постигла највише, а примила најмање голова од свих клубова. На челу табеле је Сента, која је једини тим са максималним учинком од свих шест победа и 18 бодова. Црвено-беле у следећем колу дочекују екипу Партизана и та утакмица ће бити први дерби ова два клуба у историји женског ватерпола у Србији.

 

Повезане вести

Leave a Comment