Moja Crvena Zvezda
Домаћи шампионатФудбал

Касалица: „Спремни дочекујемо Јавор“

kasalicaЖаргонски речено у нападу Црвене звезде влада „паклена“ конкуренција. Почетком прелазног рока постојала је могућност да Филип Касалица појача редове руске Мордовије, међутим до тога није дошло, па се рођени Ужичанин вратио на Маракану и наставио са припремама црвено-белих.

Црногорски репрезентативац се потом у потпуности фокусирао на обавезе у најтрофејнијем српском клубу и спреман дочекује наставак шампионата. Играма током припрема потврдио је да се налази у доброј форми и да тренер Стојановић може да рачуна на његове услуге.

– Не бих истицао свој учинак, јер сматрам да је далеко важније то што смо као екипа одлично одрадили припремни период. У шест провера колико смо имали показали смо одговорност у игри и велики напредак у односу на јесењи део сезоне. Радују нас победе, међутим, резултат није био у првом плану. Спремни дочекујемо утакмицу против Јавора и једва чекамо да истрчимо пред наше навијаче и на наш стадион – рекао је Касалица.

Тим из Ивањице неретко је умео да зада доста проблема Црвеној звезди. На старту сезоне црвено-бели доживели су пораз 4:2, тако да Милијашу и друговима мотива за суботњи меч сигурно неће недостајати.

– Екипа Јавора је неугодан ривал. Поразили су нас у 1. колу и сигурно да желимо да им се реванширамо. Имају добар тим, и одличног тренера кога познајем из времена док сам био у Ужицу. Међутим, квалитет је на нашој страни и све осим победе сматрао бих великим неуспехом. Читајући медије, такође сам приметио да су се сви тимови у лиги појачали и да постоји велика уједначеност – наглашава црногорски репрезентативац и у три речи наводи циљ њега и његових саиграча у наставку шампионата.

– Титула, титула, титула – не оставља дилему Филип Касалица.

Вест можете коментарисати и на нашем форуму.

Повезане вести

2 comments

dejo феб 20, 2014 at 12:15

Dosta je price Kasalica vrijeme je da pokazes i ti kao svi ostali igraci da ste za nasu Crvenu Zvezdu ❗ 🙂

Reply
rs феб 20, 2014 at 10:59

😆

Reply

Leave a Comment