Moja Crvena Zvezda
Домаћа такмичењаОдбојка

Смењен Ратко Павличевић!

RATKO-PAVLICEVICШеф струке ЖОК Црвена звезда, Ратко Павличевић, смењен је са те функције, а на његово место је постављен Ласло Лукач.

„Ово је била одлука најужег руководства и саопштили смо је Ратку Павличевићу. Дошло је до једног превеликог засићења, што се одражавало на игру. Нису толико страшни неки порази које смо доживели, колико одређено мртвило у екипи. Ушли смо у летаргију, играли без свежине и то се осећало. Схватили смо да нам треба нека нова енергија. Није Звездина пракса да мењамо тренере у сред сезоне, пред овако велика такмичења, али смо морали да направимо, надам се једну позитивну шок терапију!“ рекла је Ана Аврамовић, генерални директор клуба за „Журнал“.

Одбојкашице су уписале свега два пораза, од Визуре и Партизана.

„Понављам, нису ти порази разлог смене Ратка Павличевића. Играли смо слабо и против Динама, Колубаре, Железничара… У екипи је владало неко мртвило и нисмо наговештавали излазак из кризе. Сматрам да Звезда има добар тим, без обзира на чињеницу што смо променили неколико играчица из поставе. Реално је да играмо пуно боље.“

Вест можете коментарисати и на нашем форуму.

Повезане вести

9 comments

zivi svedok феб 15, 2014 at 03:34

dobro kako vas nije sramota?! smeniti coveka zbog poraza, ali dobro, izgleda da ste lako zaboravili 7 trofeja u 8 sezona i final 4… SRAM VAS BILO! bruke jedne! :facepalm:

Reply
Бранимир феб 15, 2014 at 11:40

Колико дуго је Ратко водио овај тим?

Reply
ЦЗХН феб 14, 2014 at 16:47

Хвала Ратку за године трофеја и радости.

Reply
Lord Nikon феб 14, 2014 at 16:10

A sad Svetlanu Ilic za trenera…

Reply
dejca феб 14, 2014 at 15:04 Reply
RUK феб 14, 2014 at 09:28

Исправна одлука! Ово као да није Звезда!

Reply
šimin феб 14, 2014 at 12:46

U pravu si. Mislim da je najveći krivac za rezultate u dosadanjem delu sezone. I prošle godine smo se provukli do titule, iako smo imali sastav koji je trebalo da se prošeta do iste. Sada, kada su dovedene adekvatne zamene za Bjelicu i Stevanovićevu, vizura nas tuče kako stigne, jer je Zakoč mnogo bolji trener od Ratka.
Naravno, hvala mu za sav trud koji je uložio, jer mu se on ne može osporiti, ali vreme je bilo da ode.

Reply
RUK феб 15, 2014 at 17:03

Видело се у последње две сезоне да није у стању да мотивише и припреми екипу за важне утакмице. Вероватно се заситио свега, али ме чуди да сам није укапирао да је време да оде него је дозволио да га смене?

Reply
mufljuz феб 14, 2014 at 08:40

Hvala za sve ove godine… Da se vratis pa da opet haramo… Sve najbolje Ratko majstore!!!

Reply

Leave a Comment