Moja Crvena Zvezda
ПрипремеФудбал

Победа за крај припрема

Црвена звезда је славила у пријатељском мечу са Горицом резултатом 2:0 и тако на најбољи начин привела крају зимске припреме. Голове су постигли Ненад Милијаш и Драган Мрђа.

mrdjaБајковић, Петковић, Келхар, Павићевић, Ненадић, Ковачевић, Милијаш, Печник, Нинковић, Дауда и Касалица су почели утакмицу. Прву праву прилику Звезда је имала у 12. минуту када је Ковачевић погодио пречку. Неколико минута касније припретио је и Касалица али је голман Горице био на месту. У 21. минуту након индиректа који је извео Нинковић гол постиже Милијаш за вођство црвено – белих. Играчи Горице имали су добру шансу у 33. минуту али лопта одлази поред гола. Минут пре истека првог дела меча Дауда је могао да повећа резултат, али ипак се на одмор отишло при резултату 1:0.

На старту другог полувремена у игру је ушао Мрђа, а изашао је Касалица. Звезда је кренула оштро, у шанси се нашао и нови фудбалер нашег тима Келхар, али резултат је остао непромењен. После сјајног проигравања Нинковића, Дауда је имао још једну одличну шансу да се упише у стрелце али је голман словеначке екипе био сигуран, играо се 56. минут. Уследио је слободан ударац за Горицу, али је Бајковић био на месту. Затим је тренер Стојановић извршио три измене. Ненадића је заменио Мијаиловић, Крнета Павићевића, а Лазовић је ушао уместо Печника. Екипа Горице је озбиљно запретила у 69. минуту, али је веома добро реаговала и задња линија Црвене звезде. Играо се 72. минут када је капитена Милијаша заменио млади Савићевић. Пар минута после Мијаиловић је упутио одличан центаршут са леве стране, Мрђа оставља повратну за Нинковића који бива фаулиран али судија није свирао пенал. Десетак минута пре краја уместо Дауде шансу добија Ракић. Драган Мрђа је успео да постигне погодак у 84. минуту после центаршута Мијаиловића. Звезда је мирно завршила меч. На крају 2:0 за екипу Црвене звезде.

Вест можете коментарисати и на нашем форуму.

Повезане вести

6 comments

dejo феб 12, 2014 at 19:23

Bravo ali da vidimo kakvi cete bit u prvenstvu Srbije fudbaleri nase Crvene Zvezde ,hocemo da vidimo da ginete za svaku loptu fudbaleri nase Crvene Zvezde jer to dokazuje jeste li pravi za grb i dres nase Crvene Zvezde ,mora da bude svakom igracu nase Crvene Zvezde svaka utakmica puna motivacije kada igra za nasu Crvenu Zvezdu 😀

Reply
Maksa феб 13, 2014 at 00:40

Cije ono bese Crvene Zvezde?

Reply
jagodina navija za zvezdu! феб 12, 2014 at 19:13

Mijailovic-Mrdja 😀

Reply
faki nis феб 12, 2014 at 17:47

Jovan Krneta bravo TAKO SE BORI
ZVEZDO DO TITILE!!!!!

Reply
delijaMNE феб 12, 2014 at 16:48

Imaju li nedje gplovi i sanse?

Reply

Leave a Comment