Moja Crvena Zvezda
Фудбал

Нинковић: Славићемо у мају

pripremeФудбалер Црвене звезде, Милош Нинковић , пропустио је утакмицу са Копром,  јер је добио допуштење од тренера да се пре времена врати у Београд и прослави рођење ћеркице Доротее.

– Имао сам идеју да одем после утакмице са Копром, али сам у договору са тренером одлучио да је пропустим. Не рађа ми се дете сваки дан –истиче Милош Нинковић.

Ваши саиграчи су у Копру, каква ће прослава бити без њих?

– Организоваћу весеље за најбоље пријатеље. Молио сам бога да се Доротеа роди док смо на припремама, како не бисмо бацили у воду сав труд у досадашњем делу припрема. Нећу правити прославу за саиграче кад се врате у Београд, пошто ће бити само седам дана до наставка првенства. Ако узмемо титулу, онда ћемо. Нека имамо разлог за дупло славље. – рекао је Нинковић за Журнал.

Каква је атмосфера међу играчима?

– Презадовољан сам атмосфером, обзиром да ситуација у клубу није лака. Сјајан скуп момака, али ништа неће вредити ако не крунишемо на терену.

Какве су шансе за титулу?

– Умориле су ме приче и питања ко је јачи. Користили смо прелазни рок и ми и они, припремамо се и ми и они, ко буде бољи из 15 утакмица узеће титулу. Нема ту много мудрости.

Вест можете коментарисати и на нашем форуму.

Повезане вести

8 comments

zvezdan феб 10, 2014 at 22:15

VERUJEM U TITULU !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Reply
veliki pravi zvezdas феб 10, 2014 at 12:37

Idemo na titulu Nine u Maju pa da se slavi na nasoj Marakani i svugde gde ima Zvezdasa i Delija ,vi Nine samo od starta prvensta pokazite nama Zvezdasima da ste PRAVA POBEDNICKA EKIPA NASE CRVENE ZVEZDE da moze da VRATI TITULU na NASOJ MARAKANI ❗ 😀

Reply
Petak 13-ti феб 10, 2014 at 00:24

AJDE BRE MOMCI SAMO HRABRO ! ZVEZDA U SRCU !

Reply
Звезда шампион! феб 9, 2014 at 22:42

У првом колу добијамо Јавор,комшије играју реми са Пазаром и ето нас на првом месту(то су најреалнији резултати тих мечева).

Reply
ses феб 10, 2014 at 08:58

Mi dobijamo Javor 2-1 oni igraju 1-1 sa NP
Evo slobodno igrajte ove rezultatee

Reply
Blejk феб 9, 2014 at 20:29

Na nama je da odigramo prolećnu polusezonu suprotno od one jesenje bruke i dobrim igrama ih nateramo da bodove i titulu ne osvoje na zelenom terenu nego ukradu za zelenim stolom… To je sve što možemo da uradimo.

Reply
nikola феб 9, 2014 at 20:03

Uveren sam da cemo uzeti titulu,i zbog toga sto je partizan (strucni stab,i igraci),toliko uzleteo i umisljen da je to neverovatno.. Izjave tipa : „velika razlika u kvalitetu“ (Danko Lazovic),“Trazila me Zvezda,ali sam se odlucio za veci klub,sramota ako ne odbranimo titulu“(Trajkovic) „Bolji smo,ali ne igraju imena,nisu ni oni toliko losi“(Drincic)-ne znam koja imena valjda su Drincic,Obradovic,Fofana napravili vece karijere od Milijasa,Ninkovica,Mrdje.. Dok nasi cute i rade,i trenutno pokazuju mnogo vise na pripremama od onih preko brda.. Lupice glavom o zid vec protiv Novog Pazara,koji ce da pokida zbog kradje iz prvog kola.. Vreme je da se fukara spusti na svoje mesto.Prizemljenje ce biti bolno.

Reply
zvezdan феб 10, 2014 at 20:39

I ja tako kazem brate

Reply

Leave a Comment