Moja Crvena Zvezda
Други пишуКлупска дешавањаФудбал

Фудбалери пристали на ревизије уговора

Како преноси Спортски журнал, најискуснији играчи Црвене звезде  Ненад Милијаш, Никола Мијаиловић и Милош Нинковић, пристали су на то да им се смање примања. На реду су преговори и са осталим играчима.

pripreme fk

Потпредседник Славиша Кокеза разговарао је у Словенији са овим играчима, а у финишу преговора придружио им се и први човек клуба Драган Џајић. На помолу је и договор са Дарком Лазовићем.

„Са Нинковићем, Милијашем и Мијаиловићем је, у принципу, све договорено. Током викенда дефинисаћемо и са осталима нове услове сарадње, а кад се екипа врати у Београду биће потписани анекси уговора“, истакао је Славиша Кокеза.

У случају да успете са свим првотимцима да постигнете договор, колико би Црвена звезда у тој ставки финансијске конструкције уштедела по сезони?

„Бруто расходи на фудбалере су четири и по милиона евра на годишњем нивоу, ако реализујемо план неће прелазити два и по. Уштеда би била око два милиона, плус-минус пет одсто“.

Који су кораци на реду после ревизије уговора фудбалера?

„Рашчишћавање гужве и проблема у радној заједници. Тренутно је минимум дупло више запослених него што је потребно. Разговараћемо са сваким од њих. Утврдићемо тачно ко честито обавља посао, сваког дана долази и извршава обавезе“.

Вест можете коментарисати и на нашем форуму.

Повезане вести

23 comments

CRNI ZVEZDAS феб 8, 2014 at 09:42

E zna liko kolika je najniza akolika najvisa plata i ko koliko prima??
Neko nek kazeeeeeeeee!
KOLIKE SU PLATE!!
Mislim da pla igra za minimalac..

Reply
mile феб 8, 2014 at 08:06

Varate se, srz problema je u tome da i najminimalnije zarade nece primati. Dobro, ima ih viska, treba to skresati, ali zarade se moraju isplacivati. Ali toga nece biti. Za dva tri meseca posle revizije, opet ce se pricati da nisu primili ni jednu platu. Tu je srz problema.

Reply
Boban феб 7, 2014 at 22:14

Smanjenjem plate, došli su u situaciju da manje troše na splavovima. 😀

Reply
Djoksonidis феб 7, 2014 at 20:37

Na svakoj poziciji po 2 igraca i tri golmana. Ako ustreba, tu su omladinci i usteda je ogromna!
P.S. Moram ovde: Cvorovica u prvi tim!! 7 trojki dao, 27p, najbolji u pobedi Zvezdinih klinaca protiv vecitihih. Covic jako dobar, 16p, a i Guduric i Dobric. Op, cup, Zvezdin kup 🙂

Reply
... феб 7, 2014 at 20:58

Videces sutra krmetu pozlilo. Pustili da ih ne bi Zvezda ponizila 😀 , sada nam je otvoren put do trofeja

Reply
Iznogud феб 7, 2014 at 20:03

Mislim da bi im pametnije bilo da spisak sa 40-ak imena smanje na 25 i eto ti velike ustede. To je 15-ak plata manje. Slati na razne pozajmice, prodavati posto poto, poklaanjati igrace samo smanjiti spisak. A ne dovoditi igrace tipa Cilinsek pa da sedi na tribinama i prima platu

Reply
... феб 7, 2014 at 21:36

To je srz problema. Imamo minimalno 10-15 igraca viska na platnom spisku a ovamo smanjuju kao primanja kojih gotovo i nema. I onda se cude sto nece neko da se vrati u Zvezdu. Da igraci i nisu pristali na ovo ja bi ih razumeo, ali ok. Lazovicu i Milijasu se duguje po 400.000 i imaju obraza traziti da im smanje plate, ali ipak su ova dvojica kao i Nine, Dzoni, Bajko, Vukan, veliki Zvezdasi pa ce pristati na to.

Reply
NCZ86 феб 7, 2014 at 19:35

Bravo za ovakav potez samo sto je ovo trebalo da se uradi godinu dana ranije… i obavezno radna zajednica da se dovede u red , sramota da duplo vise radnika uzima pare a uprava se promehila ….

Reply
IgorNS феб 7, 2014 at 18:53

marko,

upravu si brate i ja mislim da smo prosli bordo da bi sada bila 100% bolja situacija

Reply
Teks Viler феб 7, 2014 at 17:22

Jos jedno bacanje prasine u oci navijacima!Kokeza je doveo Ninkovica,potpisao ugovor sa njim a sada trazi da se Nine odrekne dela novca.Gde je tu logika?I zasto bi se odrekao kada je za mnogo veci ugovor mogao igrati u Evijanu?I cega da se odreknu kad i dobijaju zaradu?

Reply
otpisani101 феб 7, 2014 at 17:54

sve je tacno…i posle lukovic je kriv sto se ne odrice novca u rusiji…i u zvezdi da igra za nista,i od nista da mu se revidira ugovor na -jos manje od nista…

Reply
spawn феб 7, 2014 at 16:57

pristali su na smanjenje ugovora ali su trazili da im se isplati deo dugovanja i da im na dalje budu redovne isplate,ja mislim da ova uprava to ne moze da ispostuje…a citam i da dizu novi kredit kako bi mogli da registruju igrace

Reply
otpisani101 феб 7, 2014 at 16:49

prvo ,ova uprava nije dosla da revidira ugovore,nego da pronadje sponzore i pare…ovo sto rade dzajic,kokeza i brokeza,mogao je i lukic…i koj su moj dolazili kada su nesposobni da pronadju niti jednog,jedinog sponzora…za godinu dana nisu uneli ni jedan dinar u klub…i kada revidiraju ugovore opet nece imati odakle da daju i plate na koje su fudbaleri pristali…da li je moguce da fudbalski klub ne moze bez losih naslova u novinama ni jedan dan…zvezda je zivot,a dzajici,kokeze i brokeze su sitnice…

Reply
STARA ŠKOLA феб 7, 2014 at 15:41

Bitno je da se ti revidirani ugovori redovno isplaćuju, bila bi katastrofa da pristanu na smanjenje, pa da im ne daju ni to. Ovako, čim dođe dan isplate, zna da ga čeka lova. I ne mogu da se raskidaju ugovori i da se ide bez obeštećenja. I možeš da kazniš igrača kada prekrši disciplinski pravilnik, a sad mu ne možeš ništa šta god uradi, jer ne možeš da mu odbiješ od plate koju ne prima. Mislim da su i igrači realni, svesni kolike su to pare za Srbiju. Nisu oni došli iz Čelzija, nego iz Slobode i OFK, nije njima ponižavajuća ni plata od 100.000e. U Radu i OFK su mesečne plate 500-1500e, u Voši do 5.000e, mislim da je 10.000e mesečno dobra plata za našu ligu. Nisu ni Žiga i Vida igrali za veće pare, a za ove sad naše su Supermeni. Prosečnom Srbinu je potreban ceo radni vek da zaradi 120.000e. Po meni je mnogo bitnije smanjenje igračkog kadra, jer je tu mnogo veća ušteda, ali je potrebna i velika pamet, jer svi pamtimo čistku kada su izleteli Abubakar, Kleo, Filip Đuričić, Tomović…

Reply
Samo ti феб 7, 2014 at 15:32

http://www.mozzartsport.com/vesti/enka-kakvog-do-sad-niste-upoznali/70231
Jeste da nema veze sa fudbalom ali procitajte, odgovovarao na pitanja nas burazer Djenka.

A sto se fudbala tice pa pogledajte Maribor koji sampion svoje zemlje i kakvi su to mali ugovori a igrau Evropu.

Reply
marko феб 7, 2014 at 15:26

U ovakvoj Zvezdi, i u ovakvoj Srbiji… Mislim da bi najveci ugovor trebalo da bude 50.000e! I to je vrh! Sve preko 50.000e je prenaduvano za kvalitet fudbala koji gledamo!

Reply
... феб 7, 2014 at 21:56

Ima malo istine ali od toga nema nista. Koga bi onda gledao? Kakav bi se tek tada fudbal igrao? I ovako igraci beze u Bugrasku, Rumuniju, Austriju, drugu Nemacku, drugu Spansku jer tamo imaju vise para..

Reply
aca феб 7, 2014 at 14:33

Ako nas klub od sledece godine potpise ugovor o tv pravima sa tv Nova mislim da ce to biti nesto najgore moguce sto se tice prenosa televizija, da se jednoj tako amaterskoj tv daju tv prava to ne bi trebalo da prodje nezapazeno kod navijaca, nadam se da ce u pitanju biti b92,prva,rts,pa u krajnjem slucaju i pink, samo ne ova raspala tajkunska televizija od nove bez i jednog % gledanosti.

Reply
tutoric феб 7, 2014 at 13:59

laki,

brate nemoj tako.. treba da da se takticki cisti.. formacija 4-5-1 sa isturenom cistacicom u samom spicu!

Reply
djuka-derventaRS феб 7, 2014 at 13:15

O ovom smanjimavanju zaposlenih se prica vec godinu dana a nikako da se to uradi.

Reply
laki феб 7, 2014 at 13:48

Pa znas kako,ne mozes da mu das otkaz ako mu ne ispaltis zarade i ne spojis radni staz
Dakle treba sigurno oko 2 000 000 e da se svima isplate zaostale zarade,pa tek onda da im se uruci otkaz
A sto se tu tice posla,tipa cistacise,kafe kufarice,cuvari i to ,sto se mene tice mogu sve svoju rodbinu da zaposle,al ako ce da rade ko ljudi
Nije da treba neki talenat za to,samo ako hoce da rade

Reply
marko феб 7, 2014 at 13:56

2 ,000 000 su nisu male pare i dosta bi pomogolo ako bi se ustedelo na godisnjem nivou znamo svi kakva je situacija u kluba i sta bi znacilo osvajane titule i igranje LS ili LE sigran sam da mora da se izbori plasamn naredene sezone makar u LE 6 utakmica protv najacih timova evrope 40 000 delija na nasoj Mari a za sam ulazak u LE se dobija solidnih 1.300 000 plus sponzori reklame pun stadioni trzisna vrednost igraca bi porasla pa nas klub profitrao 5 do 6 miliona evra zato kazem da su pare nepohodne nasem kako bi lakse radio

Reply
Zvezdino dete феб 8, 2014 at 00:11

Tad klub dobija razne sponzore tako da imace veci prihod,ali sad treba samo raditi zajedno da bi se klub izgurao iz blata u kojem je sad..

Reply

Leave a Comment