Moja Crvena Zvezda
Европска такмичењаОдбојкаОдбојка

Гмитровић за МЦЗ: „Док постоји шанса, борићемо се“

Црвена звезда, јуче је доживела пораз у првој утакмици четвртфинала Челенџ Купа, од француског Нанта.

Одбојкашима се нема шта много замерити, након свих трофеја, које су донели нашем клубу. И када нека победа изостане, увек се код њих види жеља, и неизоставна борба.

Тако је било и јуче.

Aleksandar Gmitrović
Aleksandar Gmitrović

Након утакмице, МЦЗ екипа ступила је у контакт са Александром Гмитровићем, коректором Црвене звезде, како би прокоментарисао меч са Нантом, и изнео очекивања од реванш сусрета.

Мислим да је јучерашња утакмица била достојна утакмице четвртфинала Челенџ Купа. Победила је искуснија екипа, иако смо ми дали свој максимум. То није било довољно, фалило нам је мало спортске среће и искуства, ипак смо ми једна од најмлађих, ако не и најмлађа екипа у овом такмичењу. Ипак, сад немамо времена да жалимо, окрећемо се наредном мечу у првенству, са Спартаком из Суботице и реваншу у Француској следеће недеље.„-рекао је Гмитровић, а затим изнео своја очекивања од реванша. Поред тога, описао је како изгледа играти против клуба као што је Нант.

Осећај је био супер, играти против једне јако искусне екипе, састављене од великог броја странаца који се одлично разумеју на терену. И наравно да мислим да имамо шансе да направимо преокрет у реваншу, јер докле год имамо шансе да прођемо, ми ћемо давати све од себе.

Црвена звезда, реванш меч играће 12. фебруара, у Француској.

Нашим момцима желимо много среће, у покушају да се домогну полуфинала Челенџ Купа.

Вест можете коментарисати и на нашем форуму.

Повезане вести

Leave a Comment