Moja Crvena Zvezda
Домаћа такмичењаОдбојка

Николина Лукић за МЦЗ: Идемо на победу!

nikolina3

Најважније утакмице често зна да преломи срце више него било шта друго, а њено куца за овакве утакмице. Николина Лукић је прешла чудан пут ове сезоне. Дешавало се да не игра уопште или да буде најбоља на терену, али нити је дозвољвала себи да потоне, нити да полети превише. Она верује у себе и свој тим, а таква је ситуација и пред овај дерби.

Не бих да будем лажно скромна и да кажем да не идемо на победу у овој утакмици. Свакако да идемо на победу, уосталом, као и увек. Припрема за ову утакмицу се не разликује од осталих са другим екипама. Овај дерби је можда битнији од претходних једино зато што представља увертиру за завршни турнир Купа, који се игра следечег викенда. За нас је најбитније да су све девојке здраве и да ће бити спремне да у сваком тренутку пруже свој максимум, а мотива никад не фали, поготово што смо изгубиле претходна два дербија, па је самим тим наша глад за победом већа.

Николина је уверена да резултат ове утакмице неће имати одлучујућу улогу у наставку првенства.

Рано је још да се прогнозира крајњи исход првенства, јер има још доста да се игра, најважнији део тек предстоји. Оно што сигурно радује је чињеница да ми играмо све боље и боље и да нам форма иде узлазном путањом, тако да ћемо бити најбоље кад буде најпотребније. Ми, као и увек, тежимо највишим циљевима.

Надам се да ће доћи што више навијача да употпуне овај догађај, јер лепа одбојка сигурно неће изостати.

Вест можете коментарисати и на нашем форуму.

Повезане вести

Leave a Comment