Moja Crvena Zvezda
Европска такмичењаОдбојка

Храбра Звезда поражена од Нанта 1:3

У првом мечу четвртфинала Купа Изазивача одбојкаши Црвене звезде поражени су од француског Нанта 1:3 (20:25, 21:25, 25:21, 24:26) у хали „Спорт Еко“, после велике борбе.

petkovic_ok

Одлична партија изабраника Душана Николића, али искуство скупоценог француског тима је дошло до изражаја. Звезда се држала у прва два сета до саме завршнице, борила се за сваки поен, али су Французи дошли до два сета предности. У трећем сету, феноменална Звезда стиже до наде да може до изједначења. Петковић, Стоиловић, Перић и екипа су од самог почетка кренули силовито и одлично до коначних 25-21.

У последњем сету је виђена велика борба, али заиста храбри одбојкаши Црвене звезде нису имали среће. Последњи поен је изазвао протесте и сумњу, да ли је смеч капитена Петковића дотакао блок противника, али четвртопласирана екипа француског првенства је стигла до 26-24, 3:1 и велике предности пред реванш.

Душан Петковић је постигао 27 поена, али победу гостима је донео блок. У том сегменту су били суверени. Црвена звезда је забележила 4 ас поена, али блок није функционисао.

Реванш је на програму 12.фебруара у Нанту. Верујемо да момци могу до полуфинала.

Ускоро опширније и фото галерија…

Вест можете коментарисати и на нашем форуму.

Повезане вести

3 comments

Zvezdaš феб 4, 2014 at 21:44

Neviđena krađa u poslednjem poenu od belgijskog sudije! Da toga nije bilo ko zna šta bi bilo do kraja… ne mogu da verujem kako nas je pokarao! Jasno se videlo da je lopta od bloka dvojice igrača Nanta otišla u aut.
Inače, Zvezda je loše odigrala prva 2 seta, vrlo loše i opušteno…
Moralo je to bolje, Zvezda je imala tim za završnicu Čelendža… No naša posla…

Reply
Srba феб 4, 2014 at 20:48

E moje Delije. Ne postoji samo Zvezda u fudbalu i evrotakmicenjima.
Odbojkasi veceras igraju 1/4 finale u nekoj sali pa se ne moze naci ni 500 navijaca da ih podrze. Kosarku igramo najbolju u nazad 15 godina, navijaca nigde 1-2hiljade na mecu, rukomet niko i ne gleda, vaterpolo samo protiv Radnickog i Partizana, odbojku niko, jedino fudbal i tu skidate dresove igracima. Sramota. Na sta je nekadasnji sever spao, pa ovo nije ni bleda senka i onda neko kaze da imamo najbolje navijace. Mnogi od vas i ne znaju sta su pravi navijaci. Ovo je rasulo…

Reply
Srba феб 4, 2014 at 20:48

Ovim momcima sve cestitke na borbenosti

Reply

Leave a Comment