Moja Crvena Zvezda
ВатерполоДомаћа такмичења

Звезда сигурна против Дунава

Ватерполисти Црвене звезде веома лако и убедљиво су савладали Дунав 17:4 (4:0, 6:1, 4:0, 3:3). Најефикаснији је био Страхиња Рашовић са 4 гола. Стрелци су били још Вукчевић и Вапенски по 3, Ранђеловић и Колашинац по 2, Јовановић и Милићевић по 1 гол.

IMG-20140203-WA0001

Два дебитанта у тиму Дејана Савића у Новом Саду – Огњен Радуловић (97.годиште) и Златан Никочевић (99.годиште). У тиму није било капитена Прлаиновића, Шефика, Рађена, Аврамовића и Кљајевића. Шансу су добили млађи играчи који су искористили указано поверење, иако противник није на нивоу квалитета нашег тима.

Од самог почетка постојао је само један тим и једина недоумица је била разлика са којом ће црвено-бели славити. Марко Драксимовић је био одличан и на полувремену забележио 7 одбрана. Још једна сигурна партија Драксимовића. Млади Тановић је био на голу у последњој четвртини. У стрелце су се уписали и Јасмин Колашинац и Јовановић. На крају сигурних и убедљивих 17:4 за Звезду.

Већ у среду ватерполисти играју следећи меч против ЖАКА у Кикинди од 18 часова.

ЦРВЕНА ЗВЕЗДА: Драксимовић, С. Рашовић 4, Колашинац 2, Ивошевић, Јовановић 1, Вукчевић 3, Кнежевић, В. Рашовић 1, Ранђеловић 2, Вапенски 3, Радуловић, Никочевић, Тановић, Милићевић 1. Тре­нер Савић.

Вест можете коментарисати и на нашем форуму.

Повезане вести

1 comment

Iznogud феб 3, 2014 at 21:39

Cestitke vaterpolistima.
Jedan predlog adminima.Vi kao jedan od najpopularnijih Zvezdinih sajtova, ako ne i najpopularniji apelujte, daj pozovite navijace na sutrasnju utakmicu odbojkasa. Kada bi napunili dvoranu mozda bi mogli i da pobedimo francuze i izborimo plasman u 1/2 finale. Daj da se pomogne jednom i tim momcima koji i ako najvise trofeja donose imaju najlosiji pordsku. Ajmo da se napune sutra tribine

Reply

Leave a Comment