Moja Crvena Zvezda
ПрипремеФудбал

Мрђа: „Гол заслуга Мијаиловића“

mrdjaСтрелац јединог гола на утакмици, Драган Мрђа, после меча није крио задовољство што у овој фази припрема Звезда бележи победе.

– Победа је увек добра, због атмосфере и осмеха међу играчима, али чињеница је да у овој фази припрема имамо заиста напорне тренинге два пута дневно, и да је сасвим логично да немамо свежину. То се и видело током утакмице, јер су нам поједине акције биле погрешне због грешака које се иначе не догађају – рекао је Мрђа и додао:

– Драго ми је због гола, иако је он у највећој мери заслуга целе екипе односно Мијаиловића који је одлично центрирао. Идемо даље, најважније је да нас време послужи и да у наставку припремног периода не буде кише – прижељкује Мрђа.

Вест можете коментарисати и на нашем форуму.

Повезане вести

36 comments

Djole-Jagodina феб 4, 2014 at 13:27

Kasno je sada za kukanje nama samo tole moze pomoci da osvojimo titulu a zna se i stav Zvezdasa po tom pitanju.Ovo je sramota a iskreno ko nas vodi i nismo za bolje.Najveci krivci smo mi sto cutimo neko sa debelim razlogom a neko ne!!!

Reply
Sasa феб 4, 2014 at 10:00

Ljudi,verujte mi,pojma nemaju!Srce me boli…..

Reply
deki феб 4, 2014 at 09:36

NARAVNO KRNETA OPRAVDAO OCEKIVANJE U ODNOSU NA GODINE , MINUTAZU KOJA MU JE DATA U PROTEKLE DVE GODINE.
NEKI TREBA DA SE STIDE!!

Reply
Teks Viler феб 4, 2014 at 07:38

Gledam sinoc dvojicu igraca koji nisu uspeli u Zvezdi,Kolarova i Matica.Kada dodam *otpisanog*Filipa Djuricica,Golubovica,Srnice,Luku Lukovica,Ahcina….zapitam se da mozda JSD ima na platnom spisku zaposlene u nasim mladim kategorijama.Da,Uros Djurdjevic,takodje precrtan…

Reply
zvedas феб 3, 2014 at 22:18

Evo,gledam na SOS-u snimak sa Domzalama,i pitam se da li sam ja lud ili ova seljacina iz Vlasotinaca.Ovo je očaj,katastrofa,dno dna.Mogli su da nas naduju u prvom poluvremenu,a bore se za opstanak u ligi.Sto se mene tiče,ja sam se od titule oprostio.

Reply
Zvezdino dete феб 3, 2014 at 22:24

Ne vredjaj mi zemljaka,nije on kriv sto su ovi balvani,msm velika vecina,treba im jace utakmice da vidimo koliko zaista mogu.

Reply
nebo феб 3, 2014 at 23:03

upravu si u prvom poluvremenu su nas odvalili .Martinovic definitvno nije za Zvezdu ,covek je izgubljen u prostoru ,iskreno Krneta je mnogo bolje odigrao drugo poluvreme od njega,a za Savu nemam komentar jos je rano za sud..svakako da nije Vidic…

Reply
Fornicator феб 3, 2014 at 23:17

Ja prvo čitao izjave i pomislio dobro smo odigrali, onda videh snimak i… bruka.

Reply
deki феб 4, 2014 at 09:26

NARAVNO KRNETA OPRAVDAO OCEKIVANJE U ODNOSU NA GODINE , MINUTAZU KOJA MU JE DATA U PROTEKLE DVE GODINE.
NEKI TREBA DA SE STIDE!!

Reply
marko феб 3, 2014 at 23:39

Ne kaze se „Vlasotinaca“, vec iz „Vlasotince“! :mrgreen:

Reply
Dragan LiBe феб 3, 2014 at 22:08 Reply
marko феб 3, 2014 at 22:02

MARTINOVIC NAPOLJE KRNETA NAPOLJE VESIC NAPOLJE..

Reply
Zvezdino dete феб 3, 2014 at 22:06

😯 Nije ti ovo Farma pa sad saljes komentare ovaj napolje i tako ta sranja,lepo prodati i dovidjenjaa

Reply
marko феб 4, 2014 at 00:58

kome prodati

Reply
Zvezdino dete феб 4, 2014 at 03:24

Nekom,Kinezima uvaliti i toliko,ali i oni nisu glupi tako da smo zaglavili sa njima

Reply
Zvezdino dete феб 3, 2014 at 21:58

Ovoje za vas dobro,ovo je bre jadno,mora brze da se krece lopta po terenu i nikako da se vraca lopta unazad samo napred osim u slucaju kad nemaju resenja pa i tad neka sami stvore priliku za neki centarsut ili neki dribling.Pustiti samo one koji kreiraju igru: Lazovic,Pecnik,Mijailovic,Ninkovic,Gogic…

Reply
marko феб 3, 2014 at 23:41

Sa Milijasem da igramo brze… Nece da moze!
– Toje jedini razlog zasto se on i dalje vuce po nasoj kukuruz ligi!
– Jednostavno, gusi i usporava igru!

Reply
Denis феб 4, 2014 at 00:01

Marko osvesti se vec jednom. Igra bez Milijasa je skroz nepovezana. To se videlo jesenas kada nije bio na terenu. Direktno nam je doneo nekoliko bodova. Daj malo podrske ovim momcima cemu uvek trazite nekoga da kritikujete. Borba za titulu uskoro pocinje, puna podrska

Reply
Iznogud феб 4, 2014 at 01:02

Marko i istomisljenici treba prvo da pocnu gledati Zvezdu pa tek onda komentarisati. Imao je sada ponudu Anartozisa, ali covek je ostao da pokusa vratiti titulu na Marakanu.
Najlakse je otici, ali vidite da nikoga ne mozemo dovesti, da nam ljudi beze iz kluba kao da je kuga u Zvezdi. Zato podrzimo ove sto imamo. A pre svega taj Milijas uz Ninkovica je mnogo zasluzan za dobru atmosferu medju igracima, jer kada zaskripi i nema po nekoliko plata on prebacuje svoje pare kao nekada Dusko Tosic.

Reply
marko феб 4, 2014 at 01:27

Mi ako zelimo da igramo fudbal… Moramo da igramo brze i brze… Znaci igru sa dosta trcanja! I ja jednostavno ne vidim tu za Milijasa mesta! Jednsotavno, spor je (ne moze da zatvori nista na sredini, automatski tu imamo igraca manje, i tu nam sevaju kontre), nije agilan (ne moze da povuce loptu napred, predribla…), nije jak na lopti (dribling)… Sto se tice sredine… Voleo bih da gledam nas vezni red u formaciji: Kovacevic – Nine – Savicevic (Jokic). Na krilima Laza i Pecnik… Jer se vidi da Ninetu fali igrac na sredini koji je kao i on „jak na lopti“ (znaci shmeker)… Da je ostao Kadu, to bi bio pun pogodak… Nine + Kadu…
– I jos jednom, nemam nista protiv Milijasa… Ali da je valjao ne bi mu vrhunac karijere bili Vulvsi… Da je valjao ostao bi u Engleskoj, ili makar bi zavrsio negde po ligama petice!
– Tol’ko od mene… To je moje misljenje…

Iznogud феб 4, 2014 at 10:56

Ako kapiten kojim slucajem ode, ode i titula, tu nema dileme, a problem je sto mnogi ne vidite dalje od nosa, pa samo ponavljate kako on ne trci, kao da su drugi puno vise rastrcani. Zaboravljate kada uklizuje u 90 om minutu i bori se do lraja, to zaboravljate

marko феб 4, 2014 at 14:37

Nasa titiula jedino moze da ode, ako nas ekipe NADtrce na sredini… Sto i nije tesko!

Mario феб 3, 2014 at 21:06

Dobro je za sada. Radite jos na fizickoj spremi i taktici.
Moze to i bolje, ovo su samo pripremne utakmice na kojima ekipa treba sto bolje da se usklopi i da se odaberu starteri za prevenstvo. Uz puno volje i dobar trening mozemo da se nadamo necemu.

Reply
Delija феб 3, 2014 at 18:51

Samo da imamo sto vise asistenata kad postignu gol Mrdja,Dauda ili bilo koji drugi napadac bilo bi super,trebalo bi da se ostali malo vise ukljuce u kreiranju napada,da se malo vise krecu a zatim da postave dobru odbranu jer odbrana krece od napada

Reply
slobodan феб 3, 2014 at 20:31

Dati prostora Savicevicu ,izuzetno kreativan,nesebican sa vecim samopouzdanjem i iskustvom odlican igrac.

Reply
Zvezdas феб 3, 2014 at 17:08

laki</strong

Ovo je smejurija,dajte bre jaceg protivnika a ne timove iz Slovenije,oni nisu ni za beton ligu

Reply
jagodina navija za zvezdu! феб 3, 2014 at 16:58

Mrdjoglu 😀

Reply
laki феб 3, 2014 at 16:57

E ovako,nebitno protiv koga smo igrali,niko nece da me ubedi da su ovi protivnici slabiji od Donjeg Srema i jos nekih ekipa naseg prevenstva.
Svidja mi se sto smo primili samo 1 gol,i to posle kontre,sto je logicno kad se pogleda odbrana
Svidja mi se sto cemo napokon imati centarsuteve,Lazovic odlicno centrira,Petkovic takodje,Mijailovic ponekad
Dobili smo veliku prodornost po strani dolaskom Lazovica,i iskustvo u odbrani zbog Pavicevica.
Ne svidja mi se sto se gomilaju igraci ponovo,imamo 8 stopera ni jednog krstenog maltene,bolje nek se uigraju ovi sad

Reply
Srba феб 3, 2014 at 17:17

Laki ovo za stopere si upravu milion posto. Dovodimo igrace gomilamo a nijedan ne odskace. Mislim da bi Pavicevic mogao biti jako dobar, i dobro je sto smo ga doveli, osim njega imamo jos 5 stopera koji su u rangu Cilinceka i Kelhara pa stvarno nema smisla dovoditi nekoga od njih, ako vec me moze neko tipa Vranjes, Rajkovic, neko ko bi pravio razliku.

Reply
Spartanac феб 3, 2014 at 19:17

E sad koje je po vama objasnjenje sto mi ….recimo…..imamo sedam napadaca…..a trebaju nam cetiri……sto imamo jedno sest stopera,a trebaju nam…..pa neka bude cetiri,a svi znamo da ce tri da igraju?A pri tom…..nemamo dva normalna…..i zar nije bolje od ta dva viska ,tj tri……koji igraju za mesecno 5000 eura……dovesti jednog koji ce da ima 15 000 eura ali da valja!?Sve je ovo logicno….a sta mislite sto nije tako?

Reply
Delija феб 3, 2014 at 19:23

Slazem se sa tobom po tom pitanju ali ne pita se samo jedan u upravi to je najveci problem,a od ovih napadaca Pecnik i Kasalica i Lazovic mogu da igraju i krila tipa formacija 4-3-3

Reply
Srba феб 3, 2014 at 19:35

Sto je tako, pa logicno dovodio je ko je kako hteo igrace. Jedan covek u klubu treba da odlucuje ko dolazi, i da on odgovara kada pogresi, a ne ovako. Doveli su dosta igraca sumnjvog kvaliteta i sada ne mogu nikome da ih utope, dali im solidne ugovore, ovi znaju da ce ih naplatiti kad tad i to je ta prica. Zato i ne treba da potpisujemo Kelhara i Cilinseka jer to su opet igraci sumnjivog kvaliteta i samo gomilamo.

Reply
Srba феб 3, 2014 at 19:37

I ja sam uvek za to da dovedemo jednog dobrog nego 2-3 prosecna ili ispdprosecna igraca. Ako nemamo pare za kvalitet nemoj da gomilamo igrace. Dzabe potpisujemo ugovore i na kraju nas tuze

Crazy North феб 3, 2014 at 19:39

Dzaja se sad nista ne pita kao ranije dok je bio u Zvezdi kad je bila neko i nesto,a kad seru da smo bivsi prvaci i to dzaba nam ta slavna proslost kada niko od proslosti ne zivi nego svi idu napred.Sad treba oporaviti klub i steci nekadasnju slavu koju smo imali u Evropi

Spartanac феб 4, 2014 at 02:24

Srbo……sve si ubo ko prstom u pekmez…jedino se ne slazem za Kahlara,i to samo iz razloga jer ga trener trazi.Trener ako pravi kombinacije,dovodi lose,sece granu na kojoj sedi i dobija i on otkaz…..ALI OMEGA……..MARTINOVIC……..to neko treba na lomacu da ide.

laki феб 3, 2014 at 22:56

Pa ne pazi ovo,vec vidim,Krneta nece igrati,i ona ponuda od 300 000 ce da propadne,i izgubili smo 300 000
makar im dajte pozajmicu u BSK zaboga

Reply

Leave a Comment