Moja Crvena Zvezda
ПрипремеФудбал

Милијаш: „Било је понуда, али није важно, желим титулу“

milijas nenadФудбалери Црвене звезде су се од београдског (српског) снега, леда, ветра и ниских температура склонили у Словенију. Одлични услови на теренима спортског центра „Бонифика“ и у Марини Порторож ипак били су на испиту услед кише која последњих неколико дана пада на словеначком приморју.

Натопљени терени у Копру су натерали домаћине да у суботу поподне онемогуће првотимцима нашег клуба да тренирају на трави па је Стојановић тренинг преселио у теретану и фитнес центар.

– Чудна ситуација. Нисмо могли да изађемо на траву. Домаћин је једноставн о тако одлучио. Морали смо да мењамо програм рада. Наводно је тако само данас јер је велика количина кише пала на терен па постоји могућност да га уништимо само једним тренингом. Шта да се ради. Мислим да то неће утицати на интензитет рада. Тек смо почели ову другу фазу рада и нема сумње да ћемо се одлично уиграти и спремити за наставак сезоне – каже капитен Ненад Милијаш.

Искусни фудбалер је ове зиме одбио три понуде клубова из Грчке, Кине и са Кипра. Разлог свакако није боља финансијска ситуација на Маракани, али јесте већи мотив играња у црвено-белом дресу за Милијаша, него у било ком другом.

– Било је понуда, али нећу да причам много о томе. Мислим да није толико важно. Важно је само да нигде нисам отишао, нити ћу отићи. Код своје сам куће и желим успех са Звездом, односно титулу. Мени је то приоритет и зато нисам много размишљао кад сам добијао позиве – јасан је Милијаш.

Звездин тим је јачи него јесенас, тај став има и капитен ове генерације.

– Јачи смо, то је сигурно. Да ли смо довољно јаки за титулу, то ћемо видети. Нећемо се за шампионат борити само на терену и у ногама, већ и у главама. Потребан нам је мир и победничка, шампионска атмосфера. Надам се да ћемо то имати јер је то најважније. За нас ће сваки меч на пролеће бити „финале“. Сви, а кад то кажем не мислим само на фудбалере него на комплетан клуб, морамо да дишемо као један да бисмо направили успех – јасан је Ненад Милијаш, капитен Црвене звезде.

Вест можете коментарисати и на нашем форуму.

Повезане вести

13 comments

Iznogud феб 3, 2014 at 15:50

Ni reci o prijateljskom mecu protiv Domzala. Ne mogu da verujem da je Stojanovic ubacio Cilinseka da igra. Pa nismo mi klub za ozivljavanje propalih karijera prosecnim fudbalerima. Covek ne igra tri godine i dosao kod nas. Daj manite nas te sprdnje. Onda daj pokusajte da dovedete Milana Dudica za ovoga je Vidic

Reply
фИлОмАн феб 3, 2014 at 14:46

Мики капитен! Шта год ми причали,сетите се само. Колико нас је пута извукао у врло важним моментима неким својим слободњаком или пеналом. Да није било тога губили би бодова и бодова. Кад човек са банкомата узима своје паре и дели међу екипом,то је само за велико поштовање. Свака част, Милијаше матори!

Reply
Petak 13-ti феб 2, 2014 at 21:18

Grizite bre prgave crno bele stolice bez stadiona!AJMO BRE ! Crvena Zvezda !

Reply
A феб 2, 2014 at 19:47 Reply
A феб 2, 2014 at 18:50 Reply
A феб 2, 2014 at 18:44 Reply
INĐIJA феб 2, 2014 at 16:40

Realno je da nema ko treći da osvoji tu bednu titulu prvenstveno zbog politike nipošto kvaliteta. Jedinu šansu vidim u malim utakmicama a na početku ćemo videti dal smo nešto il smo kerov k. Ako to sve krene šuntavo i pogubljeno sa gubljenjem bodova kao tokom jeseni, uzalud trud džaba nam sve kad stoka preko sps i saveza zatvara sve ostalo.
I da.. dok su Kosovski Vitez, PPV.. njegov brat i još jedan sumnjivi lik u košarkaškom klubu nema nam svetla na kraju tunela. Svako dobro do sledećeg viđenja.

Reply
Zapad феб 2, 2014 at 20:50

Nemoj toliko negativan da budes… Pogledaj recimo golove i sanse sa ove utakmice protiv Ankarana. Jeste da protivnik nije neki ali danas svi igraju fudbal,mi smo i sa igracem manje odlicno igrali,pravili neke lepe akcije i na kraju postigli 7 golova. Budi pozitivan i nadaj se dobrim stvarima,strasno kakav si pesimista… http://www.youtube.com/watch?v=0hwm0fagayk‎

Reply
Denis феб 2, 2014 at 16:22

Tako je. Ne smemo im dopustiti da nas prestignu po broju titula. Milijas, Ninkovic, Lazovic, Mrdja dobra ekipica… samo napred i nadam se da ce se slaviti na kraju sezone. Miki kapiten

Reply
laki феб 2, 2014 at 16:22

Sredina i napad,6 mesta
a igraci od ovih standardnijih:Mrdja Dauda Pecnik Lazovic Ninkovic Kovacevic Gogic Milijas
ajmo reci da ce Tenk da bude zadnji vezni,oce igra Milijas Il Pecnik?

Reply
... феб 2, 2014 at 16:23

Igraju obojica

Reply
laki феб 2, 2014 at 22:12

U kojoj postavi?
Milijasa stavljas na zadnjeg veznog?
Onda tako ispada da Kovacevic i Gogic nece igrati,a realno,Milijas nema snage za zadnjeg veznog
Ja sam kontao da ce postava da bude 4-1-3-2
sa dvojic po strani koji bi igrala krila maltene a da to budu pecnik i lazovic,kreativac Ninkovic i zadnji vezni Tenk ili Gogic

Reply
INĐIJA феб 2, 2014 at 16:03

Sutlijaš

Reply

Leave a Comment