Moja Crvena Zvezda
Други пишуТрансфериФудбал

Звезда се договорила са Келхаром

У истом дану, два штопера! Након што је данас Саво Павићевић промовисан у прво Звездино појачање ове зиме, Моцарт спорт је објавио да је сарадња договорена и са бившим словеначким репрезентативцем, Дејаном Келхаром, а нашем порталу је та информација потврђена.

kehlar

Тренер Стојановић Келхара познаје из времена када је водио репрезентацију Словеније, јер је управо код њега овај штопер дебитовао у А тиму. Овај 29-годишњак је током каријере носио дресове Цеља, Олимпије, Гројтер Фирта, Серкл Брижа, Легије из Варшаве, Хапоел Хаифе, Самсуна и азербејџанске Габале.

У Црвену звезду ће доћи као слободан играч, а очекује се да поптише уговор до краја сезоне, са опцијом продужетка на још годину дана.

Моцарт спорт је такође објавио да је нападачки тандем Дауда-Мрђа добио део дуговања који им је ове седмице лично обећао потпредседник Кокеза.

Вест можете коментарисати и на нашем форуму.

Повезане вести

82 comments

DeckyStrasni феб 3, 2014 at 11:00

treba nam iskustvo u defanzivi. nemci kazu „napad dobija utakmice, ali odbrana dobija prvenstva“

Reply
Mario феб 2, 2014 at 21:28

Dobro dosao.!

Reply
Dragan LiBe феб 1, 2014 at 19:41

Kod mene na pes good! (za nasi uslovi) 😀

Reply
dusan феб 1, 2014 at 14:10

kelhar i pavicevic su deo ocajnickog pokusaja da se ove godine docepamo titule. kakvi god da su verovatno su mnogo bolji i sigurniji od krnete, omege i martinovica. nek nam je sa srecom

Reply
Djolle феб 1, 2014 at 09:42

Nemam pojma kakav je igrač ali je želja trenera Stojanovića a on je bar što se tiče igrača koje želi u timu na primeru Pečnika zaslužio da mu verujem…

Reply
Skrilex феб 1, 2014 at 00:23

Pa ovako,kakvi ste bre to ljudi prvo trazite da se da sansa mladima Krneta.Lazic ,a kad izgubimo zbog njih onda ih lepo ispljujete i trazite nove stopere, sad kad su dosli novi stoperi (koje jos niste videli kako igraju) vi pricate kako nemaju pojma. Ni vi ne znate sta hocete i dokle vise taj pesimizam samo najgore mislite cas ne valja ovaj cas onaj, dajte ljudima sansu, znam da cekamo titulu dugo, sad imamo dobru ekipu sa odlicnim igracima ajde da verujemo u njih.

Reply
nebo феб 1, 2014 at 00:09

Matijasevic od ponedeljka sportski direktor,tu mi nesto smrdi,kako to da nam sada treba sportski direktor,nego Matijasevic je dobar prijatelj sa Markom Miskovicem a znate ciji je igrac Oumaru?’pa Miskovicev,dali mi pokusavamo sabotiramo njegov odlazak u partizan??ili mozda spremamo vec za leto kada Dauda ode,jasam to pomislio,mislm ne mora da znaci ali ima logike..

Reply
marko феб 1, 2014 at 16:58

samo nemoj da nam miskovic pomaze molim te..

Reply
ТВЦЗ јан 31, 2014 at 23:53

Тражио га је тренер. Ваљда зна због чега. Треба вјеровати да није луд и изврши тренерски харакири. На крају крајева човјек је погодио са печником. Лично имам утисак да ће бити пуно боље са Келхаром и Савом. Репрезентативци су репрезентативци па макар из малих репрезентација.
Мене само интересује ко ће да заустави наша крила? Лазовић опорављен а Печник прошао припреме. Уиграни и мотивисани. Кренеш да јуриш Лазовића и Печника, придодају се Џони и Петковић а у средини ти се разгоропаде она два предатора. А у средини јадан Нине не зна коме прије да гурне лопту.
Не знам за вас али ја једва чекам. Биће лудило, осјећам.

Reply
kobr90 јан 31, 2014 at 23:42

ma samo nek dovode mora i nama da krene……ne bi menjao mrdju i daudu za 3 lazovica abubakara….sta ste se posrali,doveli su lazovica abua ako je tacno da ce da dodje al sumnjam,skuletica,imaju kojica fofanu pa ne mogu da igraju sa 7 napada,ako da Gospod Bog da ne dobiju NP bice top!!!!! ZVEZDO VOLIM TE ZVEZDO VOLIM TE OLEOLEOLEEEEE

Reply
... јан 31, 2014 at 23:40

E braco Srbi, svi stalni posetioci sajta su mogli primetiti da nemam obicaj nekoga da blatim, osim ponekada Tonceva, Kokezu, Vasiljevica… vidim sada mnogi gutate gotovo sve sto vam servira ova uprava, pa tako i da je ovaj pojacanje.
Lupajte minuse ali nemojte na kraju sezone da lupate glavom o zid i kukate ako izgubimo titulu, a daj Boze da ne bude tako.
Vi sto pisete da nemamo para za boljeg pa zar ima potrebe dati ovom 70-80hiljada za godinu dana pa da sedi na tribinama posle 2-3 kola kao sada Omega. Pun nam je klub ovakvih.
Bolje onda da smo uigravali Arauha koga bi jednog dana mogli i prodati, a sta cemo sa ovim? Da molimo nekoga da ga odvede. Nema leba od ovog lika.
Aj uzdravlje i neka nam je Bog na pomoci, ali nece ni on vise da nam pomaze kada sami sebi po ko zna koji put skacemo u usta.

Reply
ТВЦЗ јан 31, 2014 at 23:56

Потписаће до краја првенства. То значи 3-4 мјесеца. Сумњам да му је плата преко 7-8к мјесечно па рачунај.

Reply
milos феб 1, 2014 at 10:53

Moraju da sabotiraju Stojadinovica preko Arauhovih ledja, a sve na ustrb kluba i novca za koji im se j.be

Reply
Darko89 феб 1, 2014 at 17:04

Ti znas da neba leba od ovog, jel to neka „proverena informacija“ ili sta? Pricas o nekom lupanju glavom o zid ako ne uzmemo titulu, a posle toga pricas da trebamo uigravati Arauha pa da ga prodamo. Ta dva nekako ne idu jedno uz drugo. Plus, nisi ga ni video kako igra, a vec znas da nema pojma. Svesni smo mi i uprave kakva nam je, i svega, ali sad Zvezdu ovakvu kakva je moramo podrzati. Ne zbog uprave, ne zbog pojacanja, nego zato sto je to Zvezda…

Reply
... феб 1, 2014 at 17:57

Darko razmisljas kao da si 2009 a ne 1989 godiste. Rekao sam da bi ga jednog dana mogli prodati. Zaraditi pare na Arauhu, on je veliki talenat i tvrdim da je bolji od ovoga, a ako pitas da li je provereno, pa njega slovenci gotive koliko i nasa javnost Scepovica i Racu Petrovica. Covek je smesan stoper

Reply
zokinho феб 2, 2014 at 20:26

arauho je najbolji mladi stopper jelen super lige…samo sto kod nas takvi ne prolze…

Reply
MarkoBeograd јан 31, 2014 at 23:24

Ne znam sta ce nam polufabrikati, neprovereni igraci,sada imamo gomilu stopera, bolje da forsiramo mladog Lazica i Krnetu i da uigravamo najosetljiviji deo tima , mi se kockamo sa novim „Martinovicima i Omegama“. Ne znam, ne dopada mi se ovo , Lukovic je druga prica, extra kvalitet za nase uslove koji doduse dugo nije igrao mada je svakako iznad proseka ali nije dosao….. ok… sa postojecim snagama guramo dalje. Daj Boze da gresim ali nije mi jasno kako ce ovo izgledati sa nagomilanim brojem igraca. Ista prica vazi i za napadace

Reply
d јан 31, 2014 at 23:07

imamo 7 stopera i 7 balvana….bolje da imamo 2 igraca i 2 klinca

Reply
ShoNE_BaR јан 31, 2014 at 22:44

Shodno finansijama i trenutnom renomeu naseg kluba,dovodimo i pojacanja!
Prosto kao pasulj!
Posle ovoliko tuzbi,otkaza,dugovanja,
dobro je da neko i hoce da dodje.
Budimo malo realni i vise optimisticni.
Na kraju,krivca treba traziti u upravi.Poneki kako da namjerno rade protiv kluba!
Puni smo politicara,i nemojte mi reci da ce ijedan od njih raditi posteno a da nece malo da ‘sklapne’ sa strane!
Pravi navijaci treba da reaguju!

Reply
Delija mp јан 31, 2014 at 22:38

Procitao sam da mozemo da registrujemo igrace,sto znaci da je isplaceno 700 000evra duga,pus su Dauda i Mrdja dobili deo dugovanja.Jer to leglo nesto od Matica i Vesovica ili je nesto drugo u pitanju?

Reply
M.V.P јан 31, 2014 at 22:40

Kog Matica?

Reply
Marko јан 31, 2014 at 23:09

Nemanja Matic Zvezda dobija valjda 1.5% od transfera u Celsi zato sto je igrao 8 godina u cz tj u omladinskom pogonu
:mrgreen:

Reply
..... јан 31, 2014 at 23:11

Ne dobijamo mi nista od Maticevog transfera.

Reply
Delija mp феб 1, 2014 at 00:32

Sase Matica :facepalm:

Reply
micko феб 1, 2014 at 00:37

Sasu i Dejana presli iz granda u pgp

Reply
marko јан 31, 2014 at 22:33

prosek zvezdinog tima je 28 godina a zna se ko sa tim godinama igra kod nas u ligi..igraju oni koji bukvalno ali bukvalno nigdje ne mogu da nadju kvalitetan angazman..da bilo sta imaju ijole dobro nebi bili ovde..cast ninetu..ne bih da mracim verujem u uspjeh ali tako je..

Reply
Boban јан 31, 2014 at 22:15

Sada je odbrana čvrsta kao bedemi Kalamegdana! 😀

Reply
misi'm јан 31, 2014 at 22:10

Dabogda imali vise srece nego pameti, posto do sada nismo imali ni jednog ni drugog. Ne samo oni, nego svi mi.

Reply
ar јан 31, 2014 at 22:03

Spartanac,

Dace Bog da tako bude.

Reply
ЦЗХН јан 31, 2014 at 21:51

Прича се увелико да је Матијашевић нови сд.

Reply
Srba јан 31, 2014 at 21:43

Delije se digle protiv Vujadina da se on ne dovodi, a lik igrac Bordoa, za Dinamo Dresden igrao fenomenalno, a taj Dinamo je daleko ispred Gabale odakle nam ovaj dolazi, koji je daleko stariji od Vujadina i koji ne zna sta je tezina Zvezdinog grba. Vujadin je rodjeni Zvezdas i pre bi on izgarao i prosipao znoj u Zvezdinom dresu nego ovaj janez. Ajde Delije uradite nesto i pametno pa se bunite i protiv ovoga, nemoj da ostajemo bez titule zbog necijih pocetnickih gresaka.

Reply
Vopi јан 31, 2014 at 22:01

Vujadin je već jednom pobegao sa Marakane tako da ne želim da ga vidim niti njega niti njegovog tatu koji samo zna da pametuje sa strane i uvlači se predsedniku FSS-a . Pun mi je takvih Zvezdaša. Ako je trener tražio ovoga on će za njega i odgovarati a takođe i za rezultate koji će se svoditi na kraju godine. E tada treba da se reaguje shodno ostvarenom na terenu a do tada podrška!

Reply
dekicz јан 31, 2014 at 22:36

Tako je, svako svoj posao. Stojanovic neka pravi tim, a mi da navijamo, i tacka! 🙂

Reply
Srba јан 31, 2014 at 23:44

Vopi pitam te kao brata Zvezdasa da nece biti kasno na kraju sezone ako nas kojim slucajem komsije prestignu po broju titula? Savic je izmislio fudbal za sve nase stopere, nasi se prodaju u Kinu, Moldaviju, Kazahstan, dovodimo igrace iz Azerbejdzana, Kipra, a Savic igra u Francuskoj, u drugoj Njemackoj ligi je bio jedan od boljih stopera te sezone. Jeste otisao kako je otisao, ali pogledaj malo i iz drugog ugla. Pozdrav

Reply
Branislav јан 31, 2014 at 22:32

Vjerovatno si mlad, pa bih malo da te uputim u neke stvari:
1. Vujadin Savić je već igrao u Zvezdi i ne pamtimo ga kao nekog vanserijskog talenta
2. O Kelharu i njegovim fudbalskim kvalitetima ne možeš da donosiš sud jer nisi imao prilike da ga gledaš
3. Među igračima je sve manje sentimentalnosti, ljubavi i sličnog….Ili imaju radne navike ili ih nemaju. Igraju za novac i koliko ih platiš toliko će i da „prosipaju“ znoj. A Slovenci imaju urođenu odgovornost, upornost i ne sumnjam da će Kelhar sigurno biti jedan od stubova odbrane,
4. Zaboravio si da smo mi tu da navijamo a ne da bojkotujemo pojedine igrače i da sastavljamo tim….

Srbo, živ mi bio !

Reply
Srba феб 1, 2014 at 00:47

Kada kazes da sam mlad tu gresis. A sto se Kelhara tice gledao sam ga u reprezentaciji 2-3 puta i nijednom me nije odusevio. Gledao sam i preglede Turske lige i nikada ga nisam zapazio kao nekoga ko se izdvojio. Jednom za 2 minute uspeo da dobije crveni. To je jako ohrabrujuce. Jeste on pojacanje ali za sve nase protivnike. Ziv i ti meni bio, ali na zalost sa ovim stoperom nema napretka.

Reply
Srba феб 1, 2014 at 13:36

Savic otisao u Arminiju, drugu Njemacku ligu, koja je nazalost ispred nase lige, nema ne valja, a valja njima, a mi svoje igrace ni u Tunguziju prodati ne mozemo, a dovodimo iz Azerbejdzana i to iz nekih njihovih klubova koji se ne bore za sampiona :facepalm:

Reply
РУК јан 31, 2014 at 21:38

Немам појма о овом играчу и први пут чујем за њега али по важећим законима теорије не може да буде гори од Крнете и Лазића.

Reply
Mita јан 31, 2014 at 21:29

?,

Surovo ali istinito, on i savo su isti tip igraca kao muve bez glave,ne bih vise nista dodao

Reply
Srba јан 31, 2014 at 21:12

Jaooo braco zvezdasi, dug je period bez titule i tesko je to prihvatiti, ali ukoliko su nam ovakva pojacanja bojim se da ce se post nastaviti.

Reply
? јан 31, 2014 at 21:04

I ako ocekujem da cu pobrati brdo minusa zelim samo da skrenem paznju na par stvari.Prvo zelim samo da napomenem kako je ovaj lik igrao za reprezentaciju sloveniji i koliko im je medvedjih usluga ucinio. Drugo ne moze se svaki igrac nazvati pojacanjem. Trece da je kvalitetan ne bi sa 29 godina igrau u Azerbejdzanu u prosecnoj ekipi, koja je na sredini tabele bila sa njim. Dalje opet nastavljamo sa gomilanjem ekipa, ako vec nisu mogli dovesti boljeg stopera onda nisu ni trebali osim Pavicevica nikoga ni dovoditi. Lazic, Martinovic, Arauho, Krneta, pa moze jedan ciniti par sa Pavicevicem. Dalje svi vi koji kazete da treba verovati Stojanovicu da vas potsetim da ste ne tako davno bili za njegovu smenu, bar ogromna vecina vas. Javor, Cernomorec i dalje. Ne zelim da ispadne da sam protiv njega, ali on ce na kraju sezone biti najodgovorniji ako ne osvojimo titulu. Ukoliko se ne daj Boze to desi onda neka se seli sto dalje od Marakane. Za kraj ne shvatam toliku prevrtljivost, skoro svi ste pisali kako su Trajkovic i Lukovic idealna resenja a sada se mogu procitati komentari kako je ovaj bolji. Od koga li je bolji? Koliko vas ga je gledalo?
Ako nam je ikada bila potrebna sreca to je sada, jer sa ovakvim stoperima ne pise nam se dobro. Dzaba nama Mrdja, Lazovic, Dauda, kada ovi mogu primiti vise golova nego ovi dati.
Za kraj voleo bi da me demantuje, ali ja vam garantujem da cete ovog lika najstrasnije pljuvati. Lik je vezara teska.
NAPRED ZVEZDO i na kraju sezone kompletan remont uprave. Svi iz kluba osim mozda Dzajica i Covica

Reply
Milan јан 31, 2014 at 21:24

Prvo,Cernomorec je odlicna ekipa,stvarno imaju dobre igrace i smesno je da u isti kos stavljas njih i Javor. Drugo, u tu Gabalu iz Azerbejdzana stigao je Marat Izmailov (ne znam da li ti je poznat igrac),i trece Kelhara sam gledao dok je bio u Serkl Brizu i tamo je bio vise nego dobar.

Reply
? јан 31, 2014 at 21:37

Ne trpam ih u isti kos, vec samo podsecam kada ste svi bili protiv trenera a danas mu bezrezervno verujete. Ovaj je u Serkl Brizu bio pre 3-4 godina, a od tada samo nazaduje. Da si ga gledao u reprezentaciji bilo bi ti vise nego jasno da ovaj ne moze da se nazove pojacanjem. Direktno je kostao Sloveniju nekih bodova. Zivi bili pa videli. Izmailov je pozajmljen igrac, a nije kupljen.

Reply
Milan јан 31, 2014 at 23:14

Znam da nije kupljen,ali je opet u tom timu. Videcemo kako ce sve to izgledati.

Reply
dc јан 31, 2014 at 21:27

Brate, kapa dole!

Reply
muka mi je od vas strucnjaka јан 31, 2014 at 21:36

A da ti pozajmis Zvezdi koji dinar da kupi bolje igrace, ili ako nisi u stanju da prestanes da mracis i da poeziras.

Reply
? јан 31, 2014 at 21:39

Ja ne mracim, vec sam upravo protiv rasipanja. Sto da potpisuju igraca kakvih je pun klub. Takvih imamo i ne mozemo ih se otarasiti. To je rasipanje. Kada bi se oslobodili 6-7 igraca koji nam ne trebaju i koji nece igrati ni munur eto ti para za kvalitetnija pojacanja.

Reply
Delija mp јан 31, 2014 at 22:37

Uprava veruje da su bolji igraci zato ih i dovodi,ti koji ih u zivotu nisi video na delu tvrdis da su losiji.Nemojte vise da lupate gluposti,pustite ljude da rade svoj posao.
A verujem da su bolji,a drugi nisu hteli kod nas.

Reply
? феб 1, 2014 at 13:02

Sada su odjednom svi za upravu. Sve sto uprava kaze tako je. Ako ih ti nisi gledao ja jesam. Pavicevic je ok, ali slovemac je daleko od pojacanja. On se u Radu ne bi nazvao pojacanjem, a kod nas jeste. Cujemo se krajem marta da te pitam jel pojacanje ovaj janez

Reply
Nenad јан 31, 2014 at 20:47

TOM,

Nece igrati Omega Miguel

Reply
markoczv јан 31, 2014 at 20:40

Citam komentare po raznim sajtovima vezane za ovog igraca i vidim da su misljenja podeljena…momku je poslednji klub bio iz ajzerbendzanske lige i to mu se najvise stavlja na teret…ja iskreno nemam neko konkretno misljenje po pitanju ovog igraca nikad ga nisam gledo uzivo pa da mogu da dam svoj komentar.Ali gledajuci Nejca Pecnika i njegov tok karijere pre zvezde,u engleskoj je bio proglasen za nagori transfer u ligi nakon toga dolazi kod nas i moze se reci odigra odlicu polusezonu…mislim da stojanovic nece zazaliti zbog Kelhara.Ali ajde da sacekamo par utakmica pa tek onda da sudimo o nekome…

Reply
otpisani101 јан 31, 2014 at 20:28

po kvalitetu zvezda ima najbolje fudbalere u srbiji…veliki problem je sto zvezdini fudbaleri nisu borbeni,ne trce i ne daju sve od sebe za klub,kao sto recimo to rade vaterpolisti ili rukometasi…i ukoliko se i na prolece manekenisu od titule nece biti nista…ja sam ubedjen da prvo treba osvojiti titulu,pa ce neke pare mozda i doci…nikako prvo pare pa titula,jer u gubitnike niko nece uloziti ni dinar…

Reply
joda023 јан 31, 2014 at 22:55

problem je brate što zvezdini igrači nisu plaćeni za to što igraju i treniraju. to je glavni problem.

Reply
Petak 13-ti јан 31, 2014 at 20:08

Zvezda u srcu !

Reply
Petak 13-ti јан 31, 2014 at 20:05

Dobro nam došao brate!Zgazimo ove što imaju crno bele stolice,a nemaju stadion!ZVEZDA U <3 !

Reply
Звезда шампион! јан 31, 2014 at 20:04

Овај је 0 од играча…

Reply
mariachi јан 31, 2014 at 20:09

ako je gori od martinovica i omega ja ne znam…

Reply
... јан 31, 2014 at 20:41

Ja ti garantujem cim god hoces da je gori od Martinovica. Videces vec posle 2 kola. Ukoliko ne bude titule svi od Kokeze, Tonceva, Stojanovica, Radujka, Vasiljevica iz Zvezde sto dalje neka se kupe

Reply
d јан 31, 2014 at 23:06

zaboaravio si najodgovornijeg…koji je dao poa miliona za onjila

Reply
M.V.P јан 31, 2014 at 19:55

Sa Pecnikom je pogodio, nadam se da ce i sa Kelharom…

Reply
Nenad јан 31, 2014 at 19:54

ne mislim da je ovo idealno, ali nema vremena ni para za bolje, treba ljudima dati šansu, svakako su pouzdani, Slaviša nije fulao sa Pečnikom, valjda neće ni sa ovim, a videćemo kakav će biti ovaj Kokezin. to je to, mora se napasti titula

Reply
Spartanac јан 31, 2014 at 20:01

Pazi…..ja sam uvek za to da se dovede igrac koga trazi trener!!!!!PA NIJE LUD DA SECE GRANU NA KOJOJ SEDI,AKO NE VALJA GUBI I ON POSAO!!!!!!Zato se uvek pita treer i njegova je poslednja….ovako…..recimo covek svasta moze da pomisli….mozda Dzaja forsira lose igrace da obori trenera,a postavi Rajevca….mislim lupam,nije tako…..nego hocu da kazem samo smo kod trenera sigurni da “ne igra neku igru“

Reply
mariachi јан 31, 2014 at 20:07

Nema para a ??? a za Onjila ima ?

Reply
marko јан 31, 2014 at 22:12

Onjilo nije ni placen… To ce tek doci na naplatu…

Reply
mariachi јан 31, 2014 at 23:05

nebitno, ipak mora da se plati 😕

Reply
ar јан 31, 2014 at 19:37

Najveci problem je to sto se radi pausalno, kao hocemo da damo sansu mladim igracima a dovodimo limitirane pred penzijom…Strasno!

Reply
Spartanac јан 31, 2014 at 19:56

Klub se opredelio da je prioritet prioriteta titula,da se malo odobrovolje navijaci.Ja im dajem podrsku svakako….ALI ZAOKRET OCEKUJEM NA LETO, I TO PRVO OD GOLMANSKE POZICIJE JER MALI MORA DA BRANI!!!!

Reply
marko јан 31, 2014 at 22:13

Tazimo mlade, pustimo Krnetu – Lazica – Aruha… Kukamo posle svake utakmice i brojimo im kikseve… Dovedemo iskusne, ponovo kukakmo sto ne damo sansu mladjima…
Mi smo zaista cudni neki ljudi… No svetu se ne moze ugoditi! :mrgreen:

Reply
Coa феб 1, 2014 at 13:19

Znas i sam koliki je pritisak na osvajanju titule. Mislim da ako je ne osvojimo ove godine sa ovakvim pojacanjima (Ninkovic, Mrdja, Pecnik,…) onda ce biti svacega. Slazem se sa tobom sta se tice mladih igraca itd ali i mislim da u ovom trenutku (6 godina bez titule, i naj manji zaostatak u zadnjim godinama) nesme da bude kockanja. Po mom misljenju na primer lazic i krneta imaju dosta potencijala ali jednostavno SAD, u sestoj godini bez titule, nije vreme da skupljaju iskustvo i samopouzdanje. Imamo gomilu igraca. Pa sta? nek igraju naj bolji po na leto nek die ko ne treba. Slazem se sa Spartancem bice preokret na leto (ako bog da bude titule). Bice malo vise para, bice veca potraga i vislja cena za nase igrace. Sama do osvojimo tu titulu pa onda nek igraju Lazic, Savicevic, Ozegovic, …

Reply
mariachi јан 31, 2014 at 19:20

Zet i Janez ce da cine dobar tandem ! Neka nam je sa srecom !! Titula je sve blize !

Reply
d јан 31, 2014 at 19:12

i vi ova dva igraca nazivate pojacanjima….svaka tekma ima da bude gg ako mi damo gol…a grobarima opet titulu poklanjamo

Reply
delija_101 јан 31, 2014 at 21:37

Bez brige brate, posle tri kola za ovakav komentar dobices brdo p;useva.

Reply
d јан 31, 2014 at 23:05

ja znam da cu pare da uzmem a nadam se i ti..a ovi sto lupaju minuse koga bole k…. za njih lupace se u glavu u maju

Reply
Krule јан 31, 2014 at 19:06

Inace sto se toliko opterecujete glodarima,jel vi zaista mislite da su igracine ovi iz Vojvodine,ili mozda ovaj njihov Lazović koji vec dve godine ne igra ozbiljno pa oni su prodali dva najbolja igraca Mustafu i Joica.Mi smo vecinu bodova izgubili na gluposti nasih stopera tako da se nemojte puno brinuti!

Reply
marko јан 31, 2014 at 22:15

Upravo, ODBRANA VOJVODINE je GORA I OD NASE ODBRANE BILA NA POLU SEZONI!
U ostalom, koga bole K za njih!

Reply
Zapad јан 31, 2014 at 18:52

Ako cemo realno mali klub se stvarno odlicno pojacao,doveli su veoma dobrog trenera i najbolje igrace Vojvodine. Imace bolju ekipu nego u prvom delu sezone ali imacemo je i mi. Mislim da cemo biti bolji prvenstveno jer su sada svi igraci zajedno prosli pripreme,uigravaju se i doveli smo 2 odlicna iskusna stopera za dzabe. Falili su nam samo oni,svi ostali su odlicni imamo Milijasa,Ninkovica,Mrdju momke koji su bili u Anticevoj reprezentaciji,a tada smo bili 12,13 na svetu. Tu je i Pecnik reprezentativac,pa Aca Kovacevic koji melje,Petkovic koji je novi Ninkov i Dzoni koji je jedan od najboljih nasih igraca. Bajko ostaje prvi golman i voleo bih bar da onda Rajkovic bude drugi jer nema smisla da Vesic bude ispred njega,konacno tu je i Laza koji je na ovim pripremama odlican a i Dauda nam puno znaci. Nadam se iskreno da cemo osvojiti titulu i voleo bih da tim izgleda ovako: Bajkovic-Petkovic Pavicevic Kelhar Mijailovic-Kovacevic-Pecnik Ninkovic Lazovic-Dauda Mrdja. Milijas nam znaci i zbog iskustva i zbog odlicnog suta ali ova postava je mnogo ofanzivnija i brza. Mada kako god da bude verujem u tim,NEK’ NAM BOG DA SRECE!

Reply
M.V.P јан 31, 2014 at 19:57

A sta je „veoma dobar“ trener uradio sa istim tim igracima u Vosi, jedno veliko nista, on zna da igra samo protiv ekipa koje napadaju, kad naleti na neku koja se brani, sto je u nasoj ligi vecina timova, ili je X ili gubi…

Reply
Ћошке јан 31, 2014 at 20:00

Баш то хтедох да напишем. Тренер за одбрану и контре.

Reply
Psychedelic_CZV јан 31, 2014 at 18:49

Арухо је са својих 19 год одиграо сасвим солидно у утакмицама у којима је добијао шансу, делује сигурно и мсм да ће израсти у врхунског штопера, у тренутној ситуацији најбоље је по мени да арухо и лазић оду на позајмице, то би био прави потез, а што се тиче овог кехлара, искуство сигурно има, а квалитет? ма то није ни битно…

Reply
TOM јан 31, 2014 at 18:39

Ako ovaj dodje mislim da bi bar dvojicu trebalo na pozajmicu da posaljemo.Kehlar,Pavicevic,Martinovic,Omega,Arauho,Lazic,Krneta puno ih je.

Reply
CZV јан 31, 2014 at 18:44

Tandem neka budu Pavicevic i Kelhar,na klupi Martinovic i Arauho a Lazica i Krnetu na pozajmicu.

Reply

Leave a Comment