Moja Crvena Zvezda
ПрипремеФудбал

Лазовић: „Свака утакмица ми значи“

darko lazovicУ пролећне борбе за бодове, на задовољство велике армије навијача Црвена звезда кренуће са Дарком Лазовићем у тиму.

Рођени Чачанин након опоравка од повреде односно операције за црвено-беле одиграо је два контролна меча и на њима приказао одличне партије. Повремени репрезентативац Србије не осећа страх, добро подноси напоре и очекује да до почетка другог дела сезоне буде у потпуности спреман. Боравак од неколико дана у Београду, између два дела припремног периода у Словенији му прија, првенствено из приватних разлога.

– Драго ми је што смо се вратили на неколико дана јер сам се ужелео породице. Већ за два дана поново одлазимо у Словенију где имамо одличне услове за добар рад и где је време доста топлије него код нас. Задовољан сам како својим, тако и учинком читаве екипе на припремама. Пред крај боравка у Порторожу сам осетио мали бол у колену и предњој ложи, међутим све је то нормално с обзиром да сам изашао из тешке повреде. До старта пролећне полусезоне и прве утакмице са Јавором, верујем да неће бити никаквих проблема – уверен је Лазовић.

За играче досадни део припрема се ближи крају, и ускоро треба очекивати да шеф стручног штаба Славиша Стојановић са својим изабраницима на тренинзима стави акценат на уигравање и рад са лоптом.

– Познато је да нисам играо претходну полусезону, тачније пуних осам месеци, тако да мени сваки сусрет значи. Пре прве званичне утакмице са Јавором, одиграћемо четири пријатељска меча. Свакако да је битно да у свакоме од њих остваримо добар резултат, међутим, најважније је да се добро уиграмо и будемо спремни за наставак сезоне – поручио је Дарко Лазовић.

Вест можете коментарисати и на нашем форуму.

Повезане вести

5 comments

marko јан 30, 2014 at 21:40

u nastvaku prvenstva najvise ocekujem od Lazovica a na leto boze moj ako prodamo u kasu ce se sliti od 4 do 5 milona jedino ako mu skoci cena i malo vise Petkovica prate frnacuzi pa ako zadvolji moze da se desi da i od nejga klub zaradi s tim sto 25 posto ide OFK BG tako da ocekujem da od nekih igraca klub zaradi i da se dovedu novi bolji igracai i da se vise konacno izbori makar plasman u LE da grmi marakana 40 000 delija

Reply
Nebo јан 30, 2014 at 19:30

Definitivno nista od Lukovica..

Reply
zvezdan јан 30, 2014 at 19:08

Mali samo napred cepaj , opsta mobilizacija pocinje za povratak titule kuci gde vazda bila…..

Reply
krvavi zvezdas-DE јан 30, 2014 at 18:58

Lazo cepaj

Reply
... јан 30, 2014 at 18:19

Drzi se Lazoooo

Reply

Leave a Comment