Moja Crvena Zvezda
ТрансфериФудбал

Drago se i dalje nećka, Kadu čeka Manisu

Kadu Mendeš

Gde će igrati naredne sezone Ivica Dragutinović, nije poznato, ali jasno je da Crvena zvezda nema više vremena da još dugo čeka iskusnog defanzivca, koji još nije odlučio kojim putem da pođe.

„Odluku gde ću da nastavim karijeru još nisam doneo, danas bi trebalo da se čujem sa menadžerom Zoranom Vekićem, koji je, jasno, angažovan oko svih stvari vezanim za moje ugovore. Toliko, istine radi, budući da je samo ona važna, bar meni je važna. Ne želim da se za mnom vuku repovi i neko, makar i na tren, pomisli da sam neprofesionalan. Pažljivo čuvam svoju ličnost i ne dam da se na nju baci i najmanja senka“, rekao je Dragutinović.

Robert Prosinečki na raspolaganju ima trenutno samo Vilotića i tek oporavljenog Mihajlovića, a obzirom na odsustvo Ćosića, ponovo će verovatno neko od bekova (Tošić i Mikić) da zaigraju u „srcu“ odbrane.Neće biti iznaneđanje ukoliko Robi poverenje pokloni Brazilcu Saviu, koji bi u slučaju ostanka retko igrao zbog ograničenog broja stranaca u domaćem šampionatu, ali bi mogao da igra u evro-utakmicama, obzirom da se veoma solidno snalazi na mestu štopera.

Za Brazilca Kadua je interesovanje odavno iskazala turska Manisa, međutim svoje interesovanje nije pretočila u ponudu. U slučaju da do nje dođe, i da ona zadovolji naše rukovodstvo, nakon dve godine „karioka“ će napustiti Marakanu. Procenjuje se da bi Zvezda dobila oko 700.000 evra za Kadua.

Повезане вести

12 comments

Leave a Comment