Moja Crvena Zvezda
Европска такмичењаКошарка

Радоњић: Тек следе одлучујуће борбе

Dejan Radonjić

Још једна победа кошаркаша у Еврокупу. Иако није било блиставе игре, Звезда је свој циљ у Атини испунила. Паниониос је савладан резултатом 78:66. Тренер Радоњић истиче да је његова екипа била свесна важности меча.

Dejan Radonjić
Dejan Radonjić

„Очекивали смо јак отпор домаћина, што се и догодило. Нашу слабију концентрацију у одбрани казнили су њихови бекови који су се разиграли и правили нам доста проблема. Али, од средине трећег периода смо дошли до нивоа игре и темпа који желимо. Дефанзиву смо подигли на виши ниво, били веома стрпљиви и паметни у нападу. Такав приступ донео нам је жељени резултат“.

Он је додао да тек сада следи права борба за његове играче.

„Судећи и према резултату у Нижњем Новгороду, јасно је да тек следе одлучујуће борбе. Руси су победили у Атини, сада смо то учинили и ми. Видећемо како ће се ствари даље одвијати. Али, кључно је да смо ми успешно обавили задатак који је био пред нама“.

Вест можете коментарисати и на нашем форуму.

Повезане вести

22 comments

czv јан 30, 2014 at 01:39

INĐIJA,

a da banujete ovog stocara indjiju ?

Reply
INĐIJA јан 30, 2014 at 01:41

greska, nije mi bila namera da provociram

Reply
milos јан 30, 2014 at 11:49

U cemu je rpoblem?! Takav je covek, voli da cacka, ali ne vidim sta je ovde neistina, sta ti smeta Je li to ista ona prica kao sa Lukicem, vas 99% ste za njega i krv bi mu dali, mi ostali smo iydajice i grobari,a onda se okrene curak…Covic je nadobudni, arogantni, ali veoma sposoban lik i to je fakat.

Reply
MILAN KG јан 30, 2014 at 01:04

jel zna neko kad se vraca Mitrovic?

Reply
nikola јан 30, 2014 at 00:19

pod kojim uslovima prolazimo dalje? i da li imamo neke sanse?

Reply
TOM јан 30, 2014 at 00:26

Sigurno da nemamo sanse a skor nam 3-1

Reply
lopinger јан 30, 2014 at 08:09

Cak i da pobijedimo sve do kraja, sa skorom 5:1 nemamo sanse za prolazak…

Reply
dejan јан 30, 2014 at 00:17

Uleb kup ne moze sluziti za promovisanje mladih igraca,vec utakmice u Jadranskoj ligi sa slabijim timovima i u nasoj,domacoj ligi.

Reply
sof јан 30, 2014 at 00:21

Па ми смо добили Лијетувос преко 20 разлике а играо је Тејић 15 мин, а од Драгићевића нисмо добили ама баш ништа.

Reply
MILAN KG јан 30, 2014 at 01:09

za Dragicevica si upravu nista sa njim nismo dobili posebno kad je odbrana u pitanju on stoji ko panj nisam ja kompetentan ali se vidi da nije on za ovako jaku zvezdu u napadu ubaci ponesto ali odbrana je tragicna.

Reply
Realista јан 30, 2014 at 01:32

Tako ste govorili za svaog igrača Zvezde kada je loše startovao i igrao tokom sezone… Pa su ti isti sada ključni igrači ( Simonović, Nelson – dečko koji po vama nije znao vola da ubode, Radenović koji odlučuje mnoge utakmice itd ) … Isti ovaj Tadija kada bude zablistao u finalnoj seriji na kraju sezone – tog istog igrača ćete dizati u nebesa i pljuvati nekog novog kurtu murtu…
Koliko vi imate godina? :facepalm:

Reply
wdad јан 30, 2014 at 01:11

Previse su nasi igraci mladi, svi su 18 godina i mladji, osim Mitrovica i Cvetkovica koji imaju 20-21.

Reply
sof јан 30, 2014 at 00:08

И опет ће да прође сезона без промовисања неког младог играча, а сви су то причали на почетку сезоне. Не би ми били на губитку да игра Тејић уместо Драгићевића.

Reply
Fornicator јан 30, 2014 at 00:22

Nemamo kad ove sezone da razigravamo mlade, ovo nam je jedinstvena šansa da skinemo one tamo s postolja. S Milosavljevićem bi nas opet odrali, ali bez njega smo mi favorit, jer možemo da udvajamo Bogdanovića. Na megdan za trofeje izaći će nam pola patlidžana – to mora da se iskoristi!

Reply
Kosovac јан 30, 2014 at 00:46

Ne slazem se sa tobom da bi nas „odrali“ kako ti kazes zasto stavljas svoju ekipu ispod partizana igrao je i on na zadnjem derbiju, da imaju njega bilo bi samo teze , mi smo ti koji imamo duzu klupu i mislim da ce bas kada treba ekipa biti na nivou.I ovo nije sezona biti ili ne biti za nas nemojte da nabijate pritisak ekipi bez veze.

Reply
wdad јан 30, 2014 at 01:10

Pa promovisali smo Mitrovica, samo jbg nije imao srece i povredio se a i ovi jos mladji dobijaju po koj minut. Licno mislim da njima ce mnogo znaciti ova godina samo zato sto treniraju sa dobrim igracima, zamislite Rebic sparinguje sa Nelsonom, Tejic sa Radenovicem itd. Mnogo ce napredovati oni ove godine a vec sledece dobice pravu sansu kao sto je dobio i Mitrovic.

Reply
marko јан 30, 2014 at 02:12

dali neko zna ko su nam moguci rivali u 1/8 finale Evrokupa

Reply
Villa јан 30, 2014 at 13:20

Besiktas, Lietuvis, Cedevita.

Reply
pera јан 30, 2014 at 07:52

Brate ja o ovome pišem poduže. Po meni Zvezda bi bar jednu utakmicu nedeljno morala da sparinguje sa FMP-om a da roster popunimo za srpsku ligu sa klincima. Nama samo treba mali Novak a da Tadiju preusmerimo na njegovu prirodnu poziciju tri gde bi i Mitrović i Tejić dobili prostora da igraju. Na jesen bi imali veoma ambiciozan i mlad tim. Ima utakmica gde Dejan klincima može davati šansu pre svega u ABA a kasnije i srpskoj ligi. Drago mi je zbog Raška što se vraća ali mi moramo prilagoditi igru i za Bobija on je igrač na koga se mora igrati i vreme je da počnemo da igramo ozbiljnu zonu jer se ona u Evropi može igrati. Imam utisak da jedino Radenović ide na ulaz, moraju se igrači malo rasteretiti dati im više slobode u kreaciji odbrana se podrazumeva.

Reply
kosta јан 30, 2014 at 12:28

dragicevicu je prirodna pozicija krila ili ti trojke?hvala,samo bi trbalo javiti svim trenerima koji su radili sa tadijom od njegovog detinjstva do danas da su bili u velikoj zabludi stavljajuci ga na poziciju cetiri,ne znajuci da mu je prirodna pocija tri.stvarno hvala ti mnogo,jer svi smo bili u zabludi da je on krilni centar,otvorio si mnogima oci.jel imas jos nekih prirodnih pocija za ostale igrace da nam javis?

Reply
pera јан 30, 2014 at 22:44

Ovako možda sam se pogrešno izrazio ali mi od dvojki koje imamo i četvorki ne možemo sem Tadije koji je iskusan igrač a igrao je i trojku i četvorku dobiti tu drugu trojku. Dakle niti Lazić, niti recimo Tejić ili Luka ne mogu igrati trojku i logika je da onaj ko to može igra. Tadija je suvo zlato ali i dečko sa odgovornošću prema svom klubu i vidi se da se usteže da odapne a i evidentno je da još nije uigran sa startnom postavom. Tadija će druže moj igrati kad treba a nerealne su vaše ambicije za skupim pojačanjima. Dajte pare i eto zvučnih imena koja će igrati za sebe a ne za klub. Pa debeli trpi Tepića koji ne može loptu da položi na obruč i pogodi ali zna da će mu ovaj vratiti kad mu najviše treba.

Leave a Comment