Moja Crvena Zvezda
ПрипремеФудбал

Мартиновић: „Наш циљ је титула, али неће бити лако“

martinovicПојачање Црвене звезде у летњем прелазном року, дефанзивац Новак Мартиновић, пред крај јесење полусезоне био је приморан да оде на операцију препона.

Повреда која га је мучила још од средине првог дела сезоне, испоставило се, није могла другачије да се залечи осим хируршким захватом. И поред велике жеље, штопер црвено-белих се дуго мучио покушавајући да санира здравствене проблеме „у ходу“, да би на послетку, након консултација са неколико лекара морао „под нож“.

Сада је ситуација доста боља, бивши интернационалац у Румунији и Кини, тренира максималним интензитетом и очекује да буде спреман за наставак шампионата.

– Оперисао сам пре месец и по дана препонске канале, и очекујем да до почетка пролећне полусезоне будем комплетно фит. Радим максимално на тренинзима, често и додатно због чега очекујем да до 23. фебруара и утакмице са Јавором будем потпуно спреман. Најважније је да будем здрав и да у наставку првенства покажем своје право лице – рекао је Мартиновић.

Он ће заједно са остатком тима у суботу 1. фебруара поново кренути пут Словеније на другу фазу припрема током које ће изабраници тренера Славише Стојановића одиграти четири контролне утакмице.

– Иза нас је 20 дана квалитетног рада. У Порторожу смо имали одличне услове за тренирање што смо искористили на најбољи могући начин. Очекујем да и у наредне две недеље запнемо из све снаге. За сада је општа оцена припремног периода више него позитивна – истакао је искусни дефанзивац који би у неком од наредних контролних мечева требало да забележи први наступ за најтрофејнији српски клуб у 2014. години.

Циљеви Црвене звезде без обзира на потешкоће увек су највиши могући. Тога је савршено свестан и Новак Мартиновић.

– Наш једини циљ је титула. Међутим, пут до шампионског пехара неће бити нимало лак. Мораћемо много тога да прегрмимо да бисмо на крају сезоне имали разлога за славље. Због тога, у наредна три – четири месеца предстоји нам много жртвовања и одрицања. Ниједан пут до великог подвига није лак и зато морамо бити максимално посвећени обавезама и настојању да остваримо планирано, а то је освајање титуле првака – јасно је поручио Мартиновић.

Вест можете коментарисати и на нашем форуму.

Повезане вести

8 comments

Aimar јан 29, 2014 at 22:30

Sa tobom u zadnjoj liniji nam definitivno nece biti lako…

Reply
Denis јан 29, 2014 at 23:07

Covek ima znanje. To ti odgovorno tvrdim. Ne bi on tako nedavno bio kapiten jedne Steaue. Ima manu a to mu je brzina, ali ima znanje.

Reply
Aimar јан 29, 2014 at 23:43

Ma daj pusti me tih prica,tamo ga gotivili sto je iznabadao navijaca,dobro sam ja upoznat sa njegovim igrama u Rumuniji,takvih stopera imas u Srpskoj Ligi Beograd koliko hoces…

Reply
Denis јан 30, 2014 at 18:11

Ne verujem da si bas upoznar, jer ne bi ga onda osporavao, jedino ako se bojis da ne prodjes kao onaj navijac

Reply
laki јан 29, 2014 at 21:27

Joj ljudi meni se cini da je vezni red prenatrpan…mislim okej je sto je jaka konkurencija,imamo ubedljivo najaci vezni red u ligi,al ko ce da igra?
Kovacevic il Gogic na zadnjeg veznog,to manje vise,sigurni ofanzivci su Lazovic i Ninkovic,i sada da lio staviti Pecnika ili Milijasa?

Reply
Dejan CZ јан 29, 2014 at 21:30

Ne brini duga je polusezona. Ima mesta i za Pecnika i Milijasa.

Reply
Fornicator јан 29, 2014 at 21:05

Ako i ne dođe novi štoper, očekujem odlazak Martinovića i Omege.

Reply
dvoglavi arapin јан 29, 2014 at 21:03

Ako dodje novi stoper, ocekujem odlazak Martinovica i Omege.

Reply

Leave a Comment