Moja Crvena Zvezda
Други пишуКлупска дешавањаФудбал

Милуновић: Зимске припреме су нова шанса за мене

Нападач Црвене звезде, Лука Милуновић, један је од оних који би на пролеће могли да траже „нову“ шансу у црвено-белом.

milunovic_luka

Члан младе репрезентације Србије није био у првом плану током јесењег дела шампионата, пре свега због добрих партија Мрђе и Дауде.

„Извукао сам само поуке из јесењег дела шампионата, и не обазирем се претерано на оно што је иза мене и Црвене звезде. Верујем да су ми ове зимске припреме као нови почетак, и да могу да се докажем како бих већ на пролеће помогао својој Звезди на терену“, истиче Милуновић.

Већ две године је Милуновић на Маракани, а навијачи га сигурно највише памте по голу на дебитантском дербију.

„Сигурно најлепши тренутак моје каријере, али сада је у првом плану само и једино титула, до које се стиже пре свега победама на „малим“ утакмицама. Надам се да ћемо на пролеће показати да смо ту лекцију научили, и да неће бити киксева као што су Доњи Срем, Чука или Јавор“.

И за Милуновића екипа је квалитетнија него што је била, само зато јер је остала на окупу.

„Напокон ћемо проћи припреме сви заједно, са истим тренером. То нам је често недостајало у прошлости. Верујем да ће се тај „квалитет“ видети и на пролеће, односно да ће дати резултате у мају „, истиче Милуновић.

Вест можете коментарисати и на нашем форуму.

Повезане вести

4 comments

veliki pravi zvezdas јан 26, 2014 at 22:17

Dzajicu hocemo da ostanu od spiceva Onjilo ,Rakic ,Mihajlovic ,Dauda i Mrdja a da se prodaju Kasalica i Milunovic sto se tice ostalih igraca nase Crvene Zvezde tice Dzajicu prodajte Bajka i Vesica a za prvog golmana reci treneru Crvene Zvezde Stojanovicu da postavi Rajkovica jer je on to konacno zasluzio Dzajicu ❗ ❗ ❗ ❗ ❗ ❗ ❗ ❗ ❗ ❗ ❗ ❗ ❗ :facepalm: :facepalm: :facepalm: 👿 🙂

Reply
pera јан 26, 2014 at 23:53

Prestani da lupaš i ponašaj se kao navijač a to je da podržavaš klub. Ovo nije tim tvoje ulice i zna se da tim odredjuje trener. Milunović je strašan igrač ali ima malo minuta u igri i uvek popunjava rupe. Kod Robija je stalno ulazio sa klupe i rešavao utakmice. Ima još jednu prednost, mnogo je veliki Zvezdaš i da prostiš meni još draži. Navijam da napravi veliku karijeru a strpljenje su pokazali i on i Ožegović i Savičević. Zapamtite to će biti udarni trio od jeseni. Računam da ćemo podmladiti tim kad postanemo šampioni.

Reply
josif јан 26, 2014 at 17:21

Milunovic kao i Kasalica su klasicni napadaci i zato igrajuci na krilu nisu pruzali ono sto realno mogu.Gomilali se igraci bez potrebe,doveden je Onilo za 400 000 a imamo Miluna,e zato smo tu gde jesmo i finansijski i rezultatski.Pozz.MKD

Reply
Milan јан 26, 2014 at 18:22

već duže vreme čitam ovde za njih dvojicu da su klasični napadači . a pitam vas , kada su to oni igrali i po čemu to zaključujete ? ako je Lazović špic , onda je i Milunović . a za Kasalicu , šta reći ? ko je gledao utakmicu protiv Černomoreca , mogao je da ga vidi u 100 % šansi , na 5 metara od gola . dečko nije znao kako da se postavi , nije znao gde da utrči ( rezultat je bio početnički-očajnički pokušaj , preko gola )a to bi pravi špic morao da zna ,tj da ima taj osećaj .isto je imao i u utakmici protiv Bordoa mislim , u gostima . te utakmice ti posle odrede sezonu . a Milunovića je lopta pogodila u glavu , a on pao na dupe protiv Bordoa , ili Rena u Bg , a bio sam na 2 metra od gola . eto ,toliko da su špicevi , ne ložite se . Kad su igrali kod Robija nisu se bunili .

Reply

Leave a Comment