Moja Crvena Zvezda
ВатерполоДомаћа такмичења

Ватерполисти убедљиво до финала Купа

Ватерполисти Црвене звезде пласирали су се у финале купа Србије победом над Војводином 16:6 (5:0, 4:3, 6:3, 1:0). Најефикаснији су били Страхиња Рашовић и Никола Рађен са по 3 гола. Голове су још постигли Прлаиновић, Вапенски, Аврамовић и Ман по 2, Виктор Рашовић и Вукчевић по 1.

viktor_rasovic

Сам старт меча обележили су голмани одлични парадама. А када је Рађен начео Добужанова, све је било јасно. На сцену је ступио капитен Андрија Прлаиновић, прво голом, затим сјајним асистенцијама. Млади Новосађани су успели само са пристојним минусом да оду на полувреме. У трећој четвртини је виђена права голеада, а црвено-бели су током меча повећавали предност, атрактивном игром завршавали нападе и увежбавали тактичке замисли за сутрашње финале. У последњој четвртини на голу Црвене звезде је био Драксимовић, који је био веома сигуран, истакао се одличним интервенцијама и забележио 9 одбрана, а није капитулирао ниједном. На крају, убедљива и сигурна победа Црвене звезде.

Противник у финалу биће победник другог полуфиналног пара, Партизан – Раднички.

Црвена звезда – Војводина 16:6 (5:0, 4:3, 6:3, 1:0) Базен: Ташмајдан. Гледалаца: 1.000. Судије: Голијанин, Путниковић.

ЦРВЕНА ЗВЕЗДА: Шефик, С. Рашовић 3, Ра­ђен 3, Ивошевић, Кљајевић, Вукчевић 1, Авра­мовић 2, В. Рашовић 1, Ранђеловић, Вапенски 2, Прлаиновић 2, Ман 2, Драксимовић, Милићевић. Тренер: Савић.

ВОЈВОДИНА: Добожанов, Петровски, Максимовић 1, Поробић 1, Тохољ, Гвозденовић, Стојчић, Ћатовић 1, Његован, Васић, Матковић, Јоксимовић 1, Виторовић, Јовановић 2. Тренер: Станојевић.

Вест можете коментарисати и на нашем форуму.

Повезане вести

1 comment

Andrej јан 26, 2014 at 02:25

Hrabro sutra momci!!! Uz vas smo!!!

Reply

Leave a Comment