Moja Crvena Zvezda
ПрипремеФудбал

Evandro: „Povreda je prošlost“

Evandro

Crvena zvezda je savladala Matersburg ali je na utakmici sa austrijskim prvoligašem dobila i Brazilca Evandra. Sjajni vezista se vratio fudbalu posle nekoliko meseci pauze zbog povrede lista. Sada je sve u najboljem redu, kako kaže Evandro.

– Osećam se odlično, ni traga od povrede koja me je baš mučila. Ne osećam bol i spreman sam na najveće napore – kaže Evandro, koji sve bolje govori srpski jezik i razume gotovo sve što mu se kaže.

Evandro je u sredini terena, uz Kadua, dobio i Miloša Dimitrijevića sa kojim se polako uigrava na treninzima i utakmicama.

– Vrlo dobar igrač. Ne pričamo mnogo ali na terenu se razumemo sjajno. Ima sjajan pregled igre i mirnu loptu. Mislim da smo dobili kvalitet sa njim.

Evandro lako podnosi napore koje „režira“ Srđan Zirojević.

– Već sam se navikao na njegov rad, zimus sam ušao u ritam. Dobio sam i program tokom pauze koji sam radio i nije mi teško sada kad se radi žestoko.

Evandro nije gledao spisak mogućih rivala Crvene zvezde u trećem kolu kvalifikacija za UEFA Ligu.

– Mislim da je spisak još ogroman pa je teško videti, a i igraju se tek mečevi drugog kruga. Sve ćemo znati 15. jula i ne treba se sada time opterećivati. Meni lično je nevažno ko je rival, moramo da prođemo svakako – kaže Evandro.

Повезане вести

10 comments

Leave a Comment