Moja Crvena Zvezda
ПрипремеФудбал

И Мрђа стигао у Словенију

mrdjaЦрвена звезда је од среде, 22. јануара, комплетна на припремама у Марини Порторож.

После три дана проведена у кревету због високе температуре Драган Мрђа је напустио Београд и придружио се саиграчима у Словенији.

– Много се боље осећам, мада и даље имам проблема са здрављем. Најважније је да немам више температуру и да могу нормално да тренирам. Пропустио сам три дана рада али могу то да надокнадим врло брзо – искрен је Мрђа.

Најбољи стрелац Црвене звезде у јесењем делу шампионата, а и Суперлиге, је баш у четвртак 23. јануара прославио рођендан.

– Данас ми је рођендан, али нећу да вам кажем који… – кроз осмех је рекао Мрђа – Жеље су једноставне. Здравље за моју породицу, као и за саиграче и наравно титула у мају. То су ствари о којима ћу размишљати кад се испред мене нађу рођенданске свећице.

Мрђа, као и саиграчи хвали услове које црвено-бели имају у Марини Порторож.

– Мислим да смо заиста погодили дестинацију. Имамо мир и одличне услове за рад. Тренутно је у првом плану трчање па је играчима још важније да могу добро да се одморе. У другој фази ћемо се уигравати мада је екипа непромењена и нема много непознаница међу нама. На пролеће можемо само да будемо бољи него што смо били јесенас – закључио је Мрђа.

Вест можете коментарисати и на нашем форуму.

Повезане вести

6 comments

vladica јан 23, 2014 at 14:39

jel to ima prenos negde ili?

Reply
Homer јан 23, 2014 at 14:42 Reply
Homer јан 23, 2014 at 14:33

VESIĆ PETKOVIĆ LAZIĆ MARTINOVIĆ NENADIĆ JOKIĆ KOVAČEVIĆ SAVIĆEVIĆ MILUNOVIĆ LAZOVIĆ I MIHAJLOVIĆ

Reply
Homer јан 23, 2014 at 14:36

31 min ulazi Ožegović !!!

Reply
Homer јан 23, 2014 at 14:31

1:0 18 min Luka Milunović

Reply

Leave a Comment