Moja Crvena Zvezda
ТрансфериФудбал

Stiže štoper. Odlaze Kadu, Perović i Li Adi

Adžić:"Štoper stiže početkom nedelje"

Nakon Ognjena Koromana (Krila Sovjetov-RUS), Dejana Milovanovića (Lans-FRA), Saše Stamenkovića (Nefči-AZE) i Pavla Ninkova (Tuluz-FRA), redove Crvene zvezde napustili su i Aleksandar Jevtić (Đijangsu-CHN) i Mohamed Aval Isah (Rozenborg-NOR). Međutim, tu neće biti kraj odlascima sa beogradske Marakane. Pored toga užurbano se radi i na dovođenju igrača, a kako potencira sportski direktor Ivan Adžić, trenutni prioritet je štoper, a postoji mogućnost da se dovede i zamena za povređenog Vinisijusa Pašeka.

– Hitno nam je potreban štoper i radimo na angažovanju kvalitetnog igrača za tu poziciju. Želimo da to pitanje rešimo što pre, koliko već početkom naredne nedelje. Što se tiče drugih dolazaka, pokušavamo da pronađemo alternativu za povređenog Pašeka, ali ne po svaku cenu, već jedino ako budemo mogli da dovedemo fudbalera izuzetnih kvaliteta.

Kako se nezvanično saznaje, iako se ime potencijalnog novog štopera vešto skriva, crveno-beli dres bi ipak trebao da obuče Ivica Dragutinović.

Sa druge strane, Mendeš Kadu i Slavko Perović su na listi prioriteta za prodaju. Kadua su na pripremama u Austriji posmatrali izaslanici nekih holandskih klubova, dok se za Perovića, nakon ponuda Tomska i AEK-a, još uvek iščekuje ona prava.

Kada je u pitanju reprezentativac Gane Li Adi, koji je najavio dolazak u Beograd za narednu nedelju, za očekivati je da i njegov transfer iz Zvezde bude prioritet, pošto i pored neospornih kvaliteta, ljudske osobine Ganijca nisu u rangu kluba čiji dres nosi.

Повезане вести

62 comments

Leave a Comment