Moja Crvena Zvezda
ПрипремеФудбал

Ковачевић: „Звезда и сада има одличан тим“

kovacevicПроменила се само локација црвено-белих не и систем рада шефа струке Славише Стојановића, као ни приступ и залагање првотимаца Црвене звезде.

Александар Ковачевић истиче да најтрофејнији српски клуб има одличне услове за рад у Порторожу.

– Заиста је све на највишем нивоу овде у Марини Порторож. Од смештаја у собама, преко хране до терена које имамо на располагању у спортском центру „Бонифика“. Мислим да смо одабрали праву дестинацију посебно за ову фазу припрема кад нам је у првом плану рад на физичкој спреми, а не уигравање – каже Ковачевић.

Задњи везни Црвене звезде је пропустио финиш јесење полусезоне због повреде али истиче да је сада максимално спреман.

– Било је проблема али све је решено на најбољи начин. Не осећам никакву последицу и нормално радим са екипом. Интензитет рада је висок, много километара „прелазимо“ и немам ни најмањи проблем. Спреман сам да радим до последњег атома снаге и да се тако припремим за оно што нас чека на пролеће – јасан је Ковачевић.

Најаве појачања не утичу на актуелне првотимце Црвене звезде.

– Свака конкуренција је добра. Ипак, није на нама да о томе размишљамо нити да се бавимо појачањима. На нама је само да радимо максимално јер Звезда и сада има одличан тим, нови играчи ће само појачати конкуренцију и учинити нас тимом који брже и боље може до титуле – каже Ковачевић.

Вест можете коментарисати и на нашем форуму.

Повезане вести

43 comments

Cira јан 22, 2014 at 14:17

Svaka sledeca uprava ce biti gora od predhodne jer je stanje sve teze.Moze uprava da radi sta god hoce,ali dug nece biti vracen bez gazde i samo ce se uvecavati…Progledajmo i spasimo klub dok jos ima nade…HITNA PRIVATIZACIJA za vracanje dugova i obavezujuce ulaganje u igracki kadar.
P.S. Nije pitanje pojacanja aktuelno,njih nece biti,niti je to titula i nje nece biti,
vec goli opstanak kluba i spasavanje od katanca.

Reply
Goran јан 22, 2014 at 09:47

Što je najgore izgubićemo glavnog sponzora ne budu li uzeli titulu.

Reply
Goran јан 22, 2014 at 09:45

Sramota od uprave. Dok je bio Lukić bar smo imali pojačanja.

Reply
DIMITRIJE'90 јан 22, 2014 at 09:54

brate nije tako, evo i zasto. Kad je Lukic dosao, dug je bio oko 20 miliona, i bilo je prostora da se uzimaju krediti i prave reprogrami. Lukiceva vlada je nenormalno trosila na prevashodno skupe strance koji nicime nisu doprineli, niti smo digli titulu niti smo uradili nesto u LE. E sad kad se Lukic sklonio ostavio je Dzaji klub u jos gorem stanju nego sto je bio kad je one dosao. I sada se Dzaja bori sa dugovima i problemima koje nije on napravio. A ne zeli da dize nove kredite da ne zabada Zvezdu u jos gora g**na i ne zeli pozajmicu od FSS jer je to pakt sa djavolom da ga onaj posle ucenjuje i prica kako nama savez jos pomaze a mi se bunimo. Zato se cupamo sa onim sto imamo…I meni je jako tesko da gledam sta se u mom voljenom klubu desava iz dana u dan ali verujem Dzaji. On nas je doveo do najvecih visina (o kojima sam ja samo slusao od starijih, jer su se desile kad sam bio beba), ako nam on ne moze pomoci, ne znam ko moze, i zato mu verujem. Glavu gore beze nam bod nista nije gotovo, a sto se tice ovih begunaca, naka ide svako ko bi nas prod’o

Reply
Realan82 јан 22, 2014 at 11:47

Zaboravio si da kazes da je Lukic zatekao cetiri igraca u klubu kada je dosao,a ostavio Lazovica,Mijailovica,Mlidenovica,Vesovica,Milunovica,Luku Milivojevic,Spaica sve mladi reprezentativci.

Reply
Darko Ribnikar јан 22, 2014 at 13:52

Lukic je prodao mnogo igraca,a ovi nikog ne mogu.On je za ove ekspert,pusti sine medijske price.On se protiv Karadzica borio a ovi su u paktu sa njim.

Reply
NDCZ јан 22, 2014 at 07:55

Ugasiti ovaj cirkus od kluba pod hitno! Ovakva Zvezda nama ne treba. Igrati amaterski fudbal dok nas ne kupi neko za 1 evro po dobrom starom receptu privatizacija u ovoj zemlji.

http://www.mozzartsport.com/vesti/egzodus-sa-marakane-se-nastavlja-zvezda-ostaje-bez-jos-trojice-talenata-video/69207

Reply
DELIJA јан 22, 2014 at 10:37

NE MLATI

Reply
Teks Viler јан 22, 2014 at 07:49

Na jesen deca rodjena kada je Zvezda bila prvak,polaze u skolu!A *uprava*nije u stanju da obezbedi 2500 e obestecenja jsd-u za jednog od najtalentovanijih decaka u Srbiji!Da li zato jer ga je doveo 101?Iz istih razloga je mladi Arauho na ledu.Sta ce Arauho da kaze o zemlji Srbiji kada se vrati u Peru?Dauda nije prodat pa ide za dzabe…Mnogo Zvezda ima svojih grobara,mnogo.Nego,Dzoni se nesto ne oglasava,da nije pod medijskom blokadom?

Reply
MILAN KG јан 22, 2014 at 04:49

Igor,

💡 to jeste 😥

Reply
ZvezdaCrvena јан 22, 2014 at 01:13

Ovaj zoric potpisao za jagodinu…nemaod nas ljeba

Reply
Goran јан 22, 2014 at 09:46

Nije neki igrač.

Reply
Milan јан 22, 2014 at 13:21

a sta ce nam toliki igraci ? 7 i slovima sedam napadaca je otislo na pripreme ! eeej bre !!!? a jos jedan ostao u bg . pa koliko je omladinaca jos ostalo ? pod hitno treba naci filijalu gde ce svi oni da igraju i da dokazu da su za Zvezdu. ovako , dzabe i 50 igraca …

Reply
marko јан 22, 2014 at 00:08

sta se sve dogadja u nasoj Zvezdi to je strasno majko moja problemi su veliki ova uprava na celu sa Dzajicem nista ne radi kako treba dug je i dalje 45 000 000 evra nikako da se sto vise smanji nijenog igraca nismo prodali niti doveli izgleda da od titule nece biti nista i oce godine seme biti vicesampioni i igrati Ligu Evrope gde zbog loseg koeficjenta najverovatnije pocinjemo od 1 kola i dalje nas voda ovaj muzicar stojanovic kasa prazana, Bice puna kasa kad sledeci prelazni rok koji dodje prodamo Lazovica za 5 do 6 miliona plus ako konacno izborimo plaman u grupnu fazu Lige Evrope uzmemo 1 ,300 000 evra kad na to dodamo pun stadion do 40 000 delija Tv prava reklame trzisna vrednost igraca bi porasla tako da bi klub jos bolje radio

Reply
brada јан 21, 2014 at 23:05

Zadnjih sedmica mnogi su omalovazavali i vredjali na ovom sajtu pojedine igrace i predsednika kluba.Mnogi pisu da npr Dzajic nema autoritet i da se nista ne pita,a onda dodje neka nova losa vest a onda ti isti krive Dzajica,a ista situacija je bila i sa Stojadinovicem,koga su mnogi pljuvali ovde a posle sedam dana krive Mrdju i ostale i pisu kako sad oni treba da nadju pojacanja.Nama ni jedan klub iz Srbije vise nece dati igraca,pisem dati jer nisu vise ni oni naivni da gube igrace a nikad nece dobiti obestecenje,zatim nijedan slobodan igrac ne zeli da dodje kod nas pa cak i ako je nase dete to vam je valjda svima jasno,mi za registraciju igraca treba da obezbedimo pola miliona eura,a pitanje je kako to uraditi kad ne mogu da nadju ni 2000 eura,za klinca koji vazi za jednog od vecih talenata na balkanu.Mnogi kazu ne mogu da nadju jednog stopera!!! pa ne mozes da nadjes kvalitet bez para,a pare treba da obezbede politicari u klubu,da ali politicari u klubu su mnogo sujetni i ne zele da daju pare,a da se javno ne zna da su to uradili,a tako ne moze jer kad bi bilo javno bilo bi i nelegalno,tako su se opekli ljetos i sada vise nemaju namjeru da rade isto.A Kokeza licno kaze da moze da obezbedi u bilo kom trenutku pet miliona ali,pitanje je kakav je to novac.Partizani se pojacavaju-realno gledano partizan je doveo trenera koji sa timom koji je vosa imala nista nije uspjeo osim da nas pobijedi,ali uspjeli su i drugi.Doveli su igrace vose koji su licna shema trenera Nikolica i to je ta sva mudrost,dosao je i Drincic iz rusije ,kao i Lazovic a znate i sami da ne bi dosao da ga je bilo ko drugi hteo,jednostavno od njega ovog proljeca necete nista vidjeti.Partizan ce da kiksne prvo gostovanje.Nas tim kakav god da je moze da pobedi sve do kraja,jer kao prvo dobili smo pojacanje koje nikad ne bi mogli da kupimo ni mi ni bilo ko iz Srbije a to je Laza.Ako Dauda ode tu su jos pet napadaca.Odbrana jeste slaba ali ako vezni red bude pomagao i radio i defanzivne zadatke nece biti problema.Jedino sto je trenutno bitno je da igraci koji su na pripremama kondicione treninge odrade vrhunski,da ne bi bilo padova u igri i slicno.Nemojte bez razloga da zalite za bilo kojim igracem koji ode,bilo da je to samo njegova volja ili greska uprave,bilo je i gorih trenutaka od ovih pa smo preziveli a svi koji su ostetili Zvezdu ili to jos rade kad tad ce odgovarati…NEREALNO JE I NAIVNO DA VREDJATE NEKOG A DA NE ZNATE STA SE DESAVA U KLUBU,NEKAD SMO VREDJALI LUKICA A SA OVE TACKE GLEDISTA SMO SVESNI DA JE ON BIO SAMO MARIONETA U RUKAMA ONIH KOJI SU ZELJELI DA IZVUKU KORIST OD KLUBA!!!
Mrdja,Ninkovic,Petkovic,Rakic,(Omega ili stranac iz nase lige koji dolazi na mesto stopera)Aca tenk….ko se seca shvatice

Reply
kobr90 јан 21, 2014 at 22:26

bajko ili rajko.petkovic.lazi.krneta.mijailovic…kovacevic..gogic…lazovic…nine…pecnik…mrdja….rajko ili bajko isto je stim sto ce rajko da bude masina za par god….stopere bolje nemamo….dva zadnja vezna gogic i tenk….ofanzivni vezni.nine…brza krila i mrdja koji ako bude 100% spreman dace na svakoj.po gol….milijas unesto jednog od veznih malo napred….

Reply
MILAN KG јан 21, 2014 at 22:14

http://www.sportal.rs/news.php?news=117899 otisao u dobar klub nema sta umesto da je kod bas igrao za minimalac garant bih otisao u neki normalan tim ovao ode ovaj kome se ime tesko izgovara.

Reply
Igor јан 21, 2014 at 22:18

Da, da. Jer normalni timovi se bas otimaju za nase igrace. :facepalm:

Reply
MILAN KG јан 21, 2014 at 22:08

sof,

ni,ali smo ali nismo hteli ne nasedaj na ove fore talenti biseri ma kako da ne gde su sda simic,jankovic,radakovic…? sve sami biseri i talenti to nema i barsa ni real,bajern,,,

Reply
Igor јан 21, 2014 at 22:07

Da li ce neko odgovarati za to ako Dauda ode bez obestecenja (a imali smo ponudu od 600.000)?! Naravno da nece, a trebali bi manje vise svi (u zatvor)!!!

Reply
STARA ŠKOLA јан 21, 2014 at 21:46

Ja popio 2 bromazepama od 3mg, ko zna šta će nas još strefiti večeras?!

Reply
dusan јан 21, 2014 at 21:42

zvezda i sada ima odlican tim. pa ili si mislio na basket ili nisi popio lekove za glavu… sada ulazimo iz faze depresije (u kojoj smo spoznali da nema nista od pojacanja, da nam iz tima odlazi ono malo kvaliteta a ostaju samo oni koji nemaju gde, da se omladinska skola raspada) u fazu egzaltacije i lozenja. da zvezda ima odlican tim ti, kovacevicu, ne bi bio ni na tribinama. ovo ne lici na ono za sta smo navijali pre 20 godina. ugasite se da vas vise ne gledamo, da se ne jedemo, da ne slusamo akademike kokezu i tonceva. j…m li vam sve

Reply
ZvezdaCrvena јан 21, 2014 at 21:15

Delija
Brate sta je sa glavom pises na nasem sajtu o Bertansu kako dolazi u Partizan!!!Ajde na svoj sajt i pisi tamo sto se tice tvoga kluba!Imamo mi i previse muka..ne treba nam nikakvo provociranje

Reply
delija јан 21, 2014 at 21:25

brate greska,ifurao sma se.pise u naslovu da dolazi u bgd,pa sam mislio d a dolazi kod nas. znam da se pricalo da se interesujemo z anjega.bas nam se neda jbg

Reply
zorandjala јан 21, 2014 at 21:03

pod hitno zabraniti ovakve izjave .ili iz njih izbaciti delove koji se odnose na kvalitet tima koji nemoze zonasu dada deset golova na svom terenu.zvezda je dok je bila tim sa ovakvim protivnicima suprostavljala omladinu ili veterane i u stampi ni rec.

Reply
milos јан 21, 2014 at 20:21

http://www.mozzartsport.com/vesti/egzodus-sa-marakane-se-nastavlja-zvezda-ostaje-bez-jos-trojice-talenata-video/69207 ovo vise nije slucajno,ovi izgleda namerno urusavaju klub,nemam 2500e da platimo siskova a ofk beograd ima,ma vazi,ovo sad vec nije slucajno..

Reply
Denis јан 21, 2014 at 20:31

Ja ovima sa mozzarta apsolutno nista ne verujem. Sve je moguce ali oni su spremni na sve samo da unesu nemir u klub

Reply
delija јан 21, 2014 at 21:26

bas nas nece. kako je moguce da partizan uvjek ubode sa pojacanjima,a mi nista. ipak,nadam se u zvezdino prolece. ZVEZDO ZGZI IH SVE

Reply
1989 јан 21, 2014 at 20:18

UPRAVO DOVEDE ISKUSNE STOPERE STO PRE… POSTO NEMAMO SPORTSKOG DIREKTORA A DZAJA NE ZNA VISE DA PROCENI IGRACE EVO JA JAVNO DAJEM PREDLOG KOG TREBA DOVESTI : MILAN STEPANOV-SLOBODAN IGRAC (PORTO,MALAGA,BURSA I JOS JEDAN KLUB) OGNJEN VRANJES REPREZENTATIVAC BiH,ALEKSANDAR LUKOVIC (KOJA JE NAUKA DA MU SE OBEZBEDI 300 HILJADA EVRA-NEK GASPROM OBEZBEDI 150 HILJADA A DRUGU POLOVINU MI).ARAUHO MOZE DA IGRA DESNOG BEKA TO JEST DA BUDE ZAMENA ZA PETKOVICA…STO SE TICE VEZNOG REDA DA NEKAKO PRODAMO KASALICU,MILUNOVICA I MILIJASA (NIJE VISE COVEK U ONOJ FORMI KAO PRE,VUCE SE PO TERENU,POSLE 20MIN. MU TREBA INFUZIJA) DOVESTI MILOSA BOSANCICA I MARKA MILINKOVICA IZ SLOVANA (NOSILAC SREDINE TERENA SLOVANA A I DOBICE POZIV DA ZAIGRA ZA REPREZENTACIJU SLOVACKE) PA BI KONACAN SASTAV SA REZERVAMA BIO BAJKOVIC(RAJKOVIC) MILIVOJEVIC (-) LUKOVIC,VRANJES (STEPANOV-LAZIC),GOGIC,KOVACEVIC(JOKIC) BOSANCIC(SAVICEVIC) LAZOVIC (PECNIK)NINKOVIC (MILINKOVIC) MRDJA (RAKIC,MIHAJLOVIC,OZEGOVIC) DAUDA VALJDA ODLAZI …

Reply
delija јан 21, 2014 at 19:58

http://www.novosti.rs/vesti/sport.295.html:474373-Bertans-Ako-Bilbao-ne-plati-idem-u-Beograd konacno dobra vest.odlicna zamena za sliba.mali ce da kida.bravo zvezdo

Reply
Nenad јан 21, 2014 at 20:04

Kakva zamena ti neznas sta pises on ako dodje u Beograd on ce kod brata da ode u klub

Reply
delija јан 21, 2014 at 21:41

pa zar nece kod nas? pricalo se da jej u kontaktu sa zvezdom.bas nam se neda 🙁

Reply
ncz јан 21, 2014 at 19:35

dovedite Mileta iz Prcilovice,strasan igrac !!!

Reply
delija јан 21, 2014 at 19:18

pustite dzaju da radi covek ono sto najbolje zna. ne mesajte mu s eu posao i ne brinite za titulu,ona dolazi sigurno!

Reply
1989 јан 21, 2014 at 20:09

Pogodio je sa Omegom,Onjilom i trenerom 🙂 umalo da zaboravim i kako je otpisao nase klince..satro prica da ce nasi klinci dobijati vecu minutazu da ce ih vise dolaziti iz omladinskog pogona eto sta smo dobili: sve klince je otpisao da ne idu u Sloveniju(zajedno sa trenerom) dozvoljavao je da u igru ulazi mrtvi Miric umesto Vukana,Mihajlovic nije dobio ni jedan min. u jesenjem sampionatu… toliko…

Reply
Djawolak јан 21, 2014 at 21:10

Da , da bas dolazi vidimo kako nam lepo ide… !!!

Reply
darkos јан 21, 2014 at 19:12

Molim vas ko boga dovedite 2 stopera makar malo bolja od ovih balvana sto imamo , i nista vise ne treba … I ne zezajte se sa daudom prodajte ga vise…

Reply
cz јан 21, 2014 at 19:05

Ne mogu da vjerujem,znao sad da ce se ovo kad tad desiti jer je pokazao nezadovoljstvo i zelju da ide,medjutim pametnjakovicima iz nase uprave je ponuda Turaka bila mala! Sta ste ovim dobili?Ode,nismo ni dinar dobili jos ga moramo isplatiti,i kad mi neko kaze Dzaja legneda ovo ono,jeste bio je legenda i to niko ne moze da porekne,volim ga kao igraca i onoga sto je u to vrijeme ucinio za nas ali vodjenje kluba je katastrofalno,idemo pravo do gasenja zajedno sa njim Kokezom,Toncevom i ko zna kakvi ti neradnici jos imaju…Niti znaju dovesti niti prodati igraca,jedino sto imamo iz dana u dan je sve vise odlazaka i tuzbi http://www.mozzartsport.com/vesti/mondo-ide-i-dauda/69190

Reply
marko јан 21, 2014 at 19:02

nemamo stopere i tacka..sa ovim stoperima na prolece cemo primiti 15,20 golova sto ce nam otkinuti bar 10 bodova i titulo dovidjenja..od tih golova bar ce 5 biti ocajne greske stopera..

Reply
marko јан 21, 2014 at 18:59

ma imamo dobar tim ali trebaju pojacanja 4 najvise

Reply
jagodina navija za zvezdu! јан 21, 2014 at 18:47

Dobar tim,ali ko ce stopera da igra? Gogic? :facepalm:

Reply
pera јан 21, 2014 at 22:23

Stopera će da igra Martinović a ispred njega ili u liniji Gogić idealno rešenje igrač koji je stasao ima odraz i visinu ali ga treba uigrati i biće bolji od klinaca koji kiksaju. Da njega nije bilo kad se Kovačević povredio bila bi veća razlika u bodovima. Za Arauha si u pravu ali bi šansu morao dobiti i Luković. Levo je bog Džoni.Pošto je sad Kovačević tu eto šanse za oboje s tim što bi ja igrao sa dva zadnja vezna ali sa Kovačevićem i Jokićem koji bi morali da nadtrče sve protivnike. Savet treneru prva postava mora da odigra sve pripremne utakmice zajedno samo se tako može uigrati. Ne brine me Dauda već zašto nismo uzeli pare. Mrdja i Kasalica za kontru možda Milunović. Mrdja i Rakić za domaći teren jer tu su Darko, Nine Milijaš, Pečnik. Dobar je to tim a ako smo dobili grobare u jesen što ih ne bismo dobili i na proleće. Pogotovo što će igrati najbolji igrač lige Darko Lazović. Prvenstvo je dugo biće povreda i ostali nepobrojani igrači će imati svoje prilike da se dokažu.Sad je evidentno mora se sesti i napraviti plan privatizacije kluba bez nje nema opstanka.

Reply

Leave a Comment