Moja Crvena Zvezda
ВатерполоДомаћа такмичења

Звезда лако против Наиса

Ватерполисти Црвене звезде савладали су Наис 12:3 (4:1, 1:1, 3:0, 4:1) и забележили седму победу у шампионату. Најефикаснији је био Никола Вукчевић са 3 гола, док су Петар Ивошевић и Марко Аврамовић постигли по 2 поготка, а једном су се у листу стрелаца уписали Страхиња Рашовић, Виктор Расовић, Вапенски, Кљајевић и Ранђеловић.

nikola-vukcevic
Никола Вукчевић

Победом је отворена нова година. Од самог старта је Црвена звезда наметнула ритам и лако дошла до велике предности. У другом периоду је виђена слабија игра, али тренер Дејан Савицћ није дозволио опуштање, константно је саветовао и држао под опрезом, па су његови играчи дали гас у наставку и убедљиво савладали госте из Ниша. Црвена звезда је наступила без капитена Прлаиновића, Дениса Шефика и Николе Рађена, које су заменили младе наде Јовановић, Тановић и Колашинац.

Наис је био успешна провера пред завршницу Купа Србије следеће недеље. Црвена звезда је домаћин турнира и брани трофеј.

Црвена звезда – Наис 12:3 (4:1, 1:1, 3:0, 4:1) Базен: „11. април“. Гледалаца: 200. Судије: Анђелић и Виријевић. Играч више: Црвена звезда 10(2), Наис 5(2).

ЦРВЕНА ЗВЕЗДА: Драксимовић, С. Рашовић 1, Јовановић, Ивошевић 2, Кљајевић 1, Вукчевић 3, Авра­мовић 2, В. Рашовић 1, Ранђеловић 1, Вапенски 1, Колашинац, Ман, Тановић, Милићевић. Тре­нер Савић.

Наис: Лазић, Костић, Цавић 1, Милић 1, Садиковић, Милијановић, Зивић, Дјурђевић, Стевановић, М. Милошевић, Ракоњац, Д.Милошевић 1, Живковић, Павичић. Тренер Благојевић.

Вест можете коментарисати и на нашем форуму.

Повезане вести

1 comment

STARA ŠKOLA јан 18, 2014 at 22:54

Prlainoviću odlazi! Hoćemo Šilba da igra vaterpolo, takav igrač nikad nije bio u Zvezdi! On je genije i za vaterpolo! Da je on igrao, sada bi bili u Ligi šampiona. Druže Blejče mi ti se kunemo, da sa tvoga puta ne skrenemo!

Reply

Leave a Comment