Moja Crvena Zvezda
РепрезентацијаФудбал

Крнета: „Конкуренција може само да користи“

jovan-krnetaПосле уводних тестирања и лекарских прегледа, фудбалери Црвене звезде настављају припреме за нову сезону пуном паром. Тренер Стојановић наметнуо је жесток ритам својим изабраницима.

Јутро је резервисано за „суво“ трчање док је поподневни тренинг резервисан за рад са лоптом. Утисак је да су сви играчи црвено-белих по договору са стручним штабом тренирали током паузе и да добро подносе напоре. Дефанзивац Јован Крнета од наредне полусезоне очекује доста. Иза себе има полусезону у којој је доста напредовао и био један од најстандарднијих у последњој линији тима.

– Тек је почетак припрема. Одрадили смо тестирања и за сада је све у најбољем реду. Свесни смо колико је битно да добро истрчимо уводни део. Слажем се да је то најнепопуларнији део припремног периода, али уједно и најважнији. Имаћемо доста времена када дођу утакмице да се уиграмо и повежемо линије тима – рекао је Крнета.

Млади штопер такође прати дешавања у клубу током прелазног рока. Евентуални долазак искусног дефанзивца сматра добрим потезом управе клуба.

– Јака конкуренција може само да користи. Посебно младим играчима као што сам ја. Сматрам да ћу на тај начин још више напредовати и да ћемо сви у одбрани деловати сигурније. Иза себе имам задовољавајућу полусезону, с обзиром да пре тога скоро уопште нисам играо. Сада желим да се добро спремим, пружим свој максимум и допринесем успесима тима. Уверен сам да имамо квалитет да на крају сезоне будемо први и освојимо титулу – констатовао је Јован Крнета.

Вест можете коментарисати и на нашем форуму.

Повезане вести

10 comments

veliki pravi zvezdas јан 15, 2014 at 13:59

http://www.mojacrvenazvezda.net/83065/2014/01/15/drpic-se-nudi-zvezdi/ nema veze sto je hrvat Dzajicu samo ti njega dovedi u nasu Crvenu Zvezdu a tebi bi Krneta valjalo bas kao sto si i rekao da imas ekstra konkurenciju jer si i sam rekao da vam fale stariji igraci pa zasto ne dovest hrvata i Stepanova i eto tandema novog Crvene Zvezde Dzajicu ako se toliko misle rusi da puste Lukovica u nasu Crvenu Zvezdu ❗ ❗ ❗ ❗ ❗ ❗ ❗ ❗ ❗ ❗ ❗ ❗ ❗ ❗ ❗ ❗ ❗ ❗ ❗ ❗ ❗ ❗ ❗ ❗ ❗ ❗ ❗ ❗ ❗ ❗ ❗ ❗ ❗ ❗ ❗ ❗ ❗ ❗ ❗ ❗ ❗ ❗ ❗ ❗ ❗ ❗ ❗ ❗ ❗ ❗ ❗ ❗ ❗ ❗ ❗ ❗ ❗ ❗ ❗ ❗ ❗ ❗ ❗ ❗ ❗ ❗ 🙂

Reply
Vuco јан 14, 2014 at 09:00

Ja slabijeg coveka, sa uskim ramenima, nikakve misicne mase, koji zeli da izigrava stopera, nisam nikad video. Od kada je dosao nije napredovao u snazi i misicnoj masi koju je za godinu dana uz predan individualan rad trebao da napravi. Pa sunce vam zarko radite malo na sebi ako hocete da uradite nesto u sportu, nije samo obican trening dovoljan pa odmah na splav.

Reply
Andrej јан 13, 2014 at 20:04

facepalm za sve koji koriste taj termin iz srpskog jezika, a istovremeno srbuju ovde…

Reply
rocknrolla јан 13, 2014 at 19:32

Samo napred, matori… i da se uzme titula!!!

Reply
Vesko јан 13, 2014 at 18:40

Samo vredno treniraj, na terenu daj sve od sebe i uspeh ce doci, mlad si i guraj samo

Reply
janko Borca јан 13, 2014 at 16:45

Jóvane BRAVO!!!!

Reply
Koks zvani Voks јан 13, 2014 at 15:57

Sto svi toliko osporavate Krnetu?!Decko uopste nije toliko los stoper,naprotiv imali smo ih gomilu losijih..Njega samo bije glas da je iz Partizana dosao u Zvezdu i zato je osporavan..I zbog jednog kiksa,koji se mogao svakome desiti on je bukvalno lincovan.On je tako izgubio samopouzdanje sto je nesto NAJJGORE za mladog igraca..
Joco,ti se dobar stoper!Ne obaziri se na lose glasine!

Reply
Boban јан 13, 2014 at 15:31

Čovječe, ti si van svih konkurencija! :facepalm:

Reply
NCZ86 јан 13, 2014 at 15:18

bolje Krneta nego Bojan Miladinovic ….

Reply
torh јан 13, 2014 at 15:11

Kako stvari stoje stoperi ce nam opet biti Lazic i Krneta :facepalm:

Reply

Leave a Comment