Moja Crvena Zvezda
Остало

Зорана Аруновић други стрелац на свету у 2013. години

Светска шампионка ваздушним пиштољем и узданица стрељачког клуба Црвена звезда, Зорана Аруновић, изабрана је за другог стрелца на свету у женској конкуренцији, за 2013. годину, по избору Светске стрељачке федерације.Zorana

Италијанка Џесика Роси, олимпијска шампионка у трапу заузела је прво место са 55 гласова, само два више од Зоране Аруновић, а три више од Кинескиње Линкси Ву. У анкети су учествовали чланови тренерске комисије, спортског комитета Светске стрељачке организације и група новинара.

Аруновићева је недавно у анкети нашег сајта изабрана за најбољу спортисткињу СД Црвена звезда у минулој години, а у претходних 12 месеци освојила је 11 медаља и сезону завршила на првом месту Светске листе ваздушним пиштољем, а на другом месту планетарне листе за малокалибарски пиштољ.

Зорана је у 2013. години учествовала и у освајању екипних титула шампиона Србије са Црвеном звездом у ваздушном и малокалибарском пиштољу, као и националног купа ваздушним пиштољем. Она је већ три пута узастопно добила признање за најбољу спортисткињу СД Црвена звезда (2010, 2011. и 2012. године), у избору Звездине ревије, а рекордер је Јасна Шекарић, која је ову ласкаву титулу освајала чак 11 пута.

Повезане вести

3 comments

veliki pravi zvezdas јан 12, 2014 at 23:01

Srecan rodjendan jednoj od dve najljepse Zvezdasice Zoranici pa da joj se sve zelje ispune 😀

Reply
Lucano јан 12, 2014 at 22:11

Bitno da je OKS nije stavio ni u uži izbor kandidatkinja za sportistkinju godine. Bruka.

Reply
milenko јан 12, 2014 at 12:26

Bravo Zorana ti si nas ponos samo napred.

Reply

Leave a Comment