Moja Crvena Zvezda
ПрипремеФудбал

Vilotić: „Jači smo nego proletos“

Kapiten Crvene zvezde Milan Vilotić primer je svojim saigračima u svakom trenutku. Sjajni defanzivac jednako dobro podnosi pripreme u Austriji kao i ostatak ekipe i nada se skorom početku sezone, za koji će crveno-beli sigurno biti spremni.

„Radimo odlično. Ritam je još uvek jak i ostaće takav sigurno još nedelju dana. Bez obzira što nam dolaze utakmice i što ćemo se uigravati. Za mene je utakmica uvek najbolji i najteži trening. Zato i ne mislim da će ritam padati kako se bliži kraj priprema“, pojašnjava Vilotić.

Iskusni fudbaler ističe da je ekipa crvene zvezde jača nego prošle sezone.

„Jači smo pre svega za šest meseci rada sa Prosinečkim. Mnogo smo iskusniji i mislim da će ove sezone neki od mladih igrača sigurno eksplodirati. Ujedno smo dobili i dobra pojačanja i evidentno je da ekipa ima drugu dimenziju. Ipak, o svemu tome ćemo govoriti na terenu kad počne sezona.“

Kapiten Crvene zvezde ne krije da je povreda Pašeka veliki hendikep.

„To je igrač koji je trebalo da dobije mesto među 11 igrača. Nemamo ga sada i šta da se radi. On mora da bude mentalno jak i da izdrži sve probleme. Najvažnije je da ozdravi a onda će se lako vratiti fudbalu i treniranju“, kaže Vilotić.

Повезане вести

1 comment

Leave a Comment